Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 18
Vasari spune:
Multumim, Geo!
La multi ani fericiti, Lala!

Azi face mica o lunita, daca Maria e bine cu burtica pregatim desert.:)
Pe cat de greu ne-a fost zilele astea pe-atat de frumos mi s-a parut momentul de azi: o tineam pe Sara in brate si ma jucam cu Maria, radeam de mama focului si vorbeam cu fetele pe rand. La un moment dat, fugarind-o pe Maria cu un prosopel de finet si razand tare ma uit si la Sara. Radea mica de-adevaratelea, nu doar zambet.
Iar inainte de culcare, intr-una din serile trecute, eu si Maria citeam dintr-o carte mare de povesti pe care o tinea ea pe genunchi, iar Sara dormea intre noi. S-a uitat la ea putin, s-a gandit, s-a aplecat si i-a dat un pupic Sarei si mi-a spus ca i-a dat un pupic din partea mea. M-am aplecat si eu si am facut la fel si i-am spus ca asta e din partea ei.
Parca se sterge cu buretele orice oboseala si greutate.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Vasari spune:
Bianca, dar nu puteati merge cu totii?
Cu cei mici asa e, fiecare are nevoi diferite si trebuie sa ai grija de fiecare...
_
popbianca spune:
vasari...pai nu puteam merge toti...este un grup de 20 ...fara copii...ce era sa ma fac cu ei p-acolo...e frig...as fi stat toata ziua la hotel, fara sa schiez...as fi cheltuit bani prin mall-uri ,serile le-as fi petrecut in camera...fara un pahar de sampanie,fara un vin fiert si-o pipa....iti dai seama ca eu as fi fost singura care nu m-as fi putut organiza impreuna cu grupul..si cu sotul meu...nu mi-ar fi convenit sa-l tin in camera cu mine stiind ca toata lumea e la distractie...noi nu tinem ca toate sa le facem impreuna, fiecare are libertatea lui
popbianca spune:
pussi...numai atat...fara povestioare, fara pozici ale tustelor tale!pai se poate.....
acum ca te-am vazut pe tine,care de tare multisor n-ai mai dat p-aci....mi-am dat seama ca mi-e dor de adinag....macar sa fi intrat sa dea si ea o urare..tare m-as fi bucurat ...sa-i vad ingerasii blonzi!si de multe alte fete care n-au mai dat p-aci....
bb...veteranaaa...pe unde umbli...i-a mai da de stire.... ce face Iasmina ta si micutelul tau!
il imbrac pe Luca si ma duc pana la obi...tre sa aleg o vopsea de lemn pt. ca vreau sa fac copiilot patuturi
bb_yasmi spune:
helllo
eu va citesc zilnic, sau ma rog cand mai posteaza cineva dar nu am mare lucru de spus....
bia,
asa imi place cand vad la semnatura numele flacaului.....stii ca eu ti-am dat ideea?? ei bine, Lucas o sa il cheme si pe bebe nostru 

alina, cand citesc postarile tale.....asa frumos visez....mai ales cea de astazi...
oricum tu esti genul mai calma.....sunt tarreeee curioasa cum o sa fiu eu....momentan iasmina e fffff incancata de bebe, de fratiorul ei!!!

LALA LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!!!!!!!!!

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan
33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
Vasari spune:
Uf, a vomitat Sara de 3 ori ieri si nu m-am gandit decat la enteroviroza. S-a intamplat cand am pus-o in scoica. Sa fi fost o forma de protest? :(( Oricum, nu vrea decat in brate si distrata.:)Andreea, cum mai sunteti?
Lavi, calma cat se poate, ca oricum dupa nastere devii extra-sensibila. Mie imi dau lacrimile la orice si ma enervez usor din pacate acum. Eu sunt sigura ca va fi bine, Iasmi pare mai matura cumva, cel putin asta e impresia mea. Maria mai pastra ceva de bebelus. Iar ea a inceput sa se comporte altfel, sa simta ca se va schimba ceva, din ultimele luni de sarcina. Devenise destul de agitata. Legat de kg, m-am intors cu -3 din maternitate, ff putin. Abia dupa au inceput sa se duca f incet cate unul.
Cat au fost fetele bolnavioare nu am mai slabit deloc, eu la stres mai degraba acumulez, dar acum iar vad ca am inceput sa slabesc, doar m-am linistit o zi.:) Mare diferenta intre cele doua sarcini. Cred ca si la tine la fel...
_
Victo spune:
va las poze noi cu nazdravanii
http://family.webshots.com/photo/2755800240102838148XXItrb
din motive legate de nspe treziri pe noapte si neluat in greutate nimic in ultimele 2 saptamanai, am inceput diversificarea cu un picut de cereale..peste o saptamana incepem cu supica..si tot asa..
alina, si stefan se poarta bine cu Mihai..dar in rest..m-am saturat sa il aud zbierand toata ziulica, sincer..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)