Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 17
Victo spune:
off alina doamne da nu se mai termina..
dar de unde pana unde enterocolita? nu mai merge la gradi parca..
ioii..e cumplit..si stefan a avut de 2 ori atata a tot vomat...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare dragelor...
n-am mai intrat ca nu m-am simtit in stare...
offfffff mai fetelor, ce se intampla??? toti sunt bolnaviori???

eric e mai bine, dar inca nu ma bucur...adica nu mai e subfebril si nu-l mai doare urechea...suntem la al 3-lea antibioitic, Zinnat, am luat si mult Nurofen si Panadol pt febra...se mai plange si de stomacel...
astept concluzia medicului de vineri...sa vedem daca mai are puroi in urechi si sa asteptam sa treaca si hipoacuzia cauzata de el..
ce sarbatori am avut...horrorr...
aaa..si perioada asta de boala si sensibilitate crescuta, acompaniata de plansete, vaicareli si alte stari a facut din el un bebelus...care vrea tot in brate, leganat, plimbat...
mai nou se trezeste naoptea si se smiorcaie, uneori chiar plange...habar n-am ce-o fi si asta...
sanatate puilor, stiu ce nasol e...mie mi se rupe sufletul cand ii vad bolnaviori...nu mai sunt buna de nimic zilele alea...
somn usor si zile cat mai bune...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
popbianca spune:
buna ziuaa!!
LA MULTI ANIIII FERICITI!!! si LA MULTI ANI PT. TOTI IONII SI IOANELE PRECUM SI DERIVATELE!
citind din urma vad ca ..fetelor...nu ati avut sarbatori tocmai linistite...din suflet le doresc copilasilor vostrii multa sanatate si vindecare extra rapida...!
RGE spune:
LA MULTI ANI FERICITI !!!PENTRU 2011 SI PENTRU TOTI CEI CE-SI SARBATORESC ZIUA DE NUME MAINE!!!
Multa sanatate puiutilor...si noi am tot avut viroze toamna aceasta, desi Ionut nu merge la gradi inca.De curand a avut o stomatita destul de puternica dar , multumesc lui Dumnezeu pana la ora actuala nu a luat niciodata antibiotic, asa ca nu ma vaiet.Pe mine ma doare sufletul cand va aud mereu ca sunt bolnaviori, ca au febra, ca au mucisori, etc 
Sper sa treaca toti copiii cu bine peste perioadele astea.
Alina, multa sanatate Sarei ca ea e atat de micuta 

ancadragoman spune:
La multi ani pentru sarbatoritii zilei si sanatate pentru toti micutii bonlaviori
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
SufletDInger spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman La multi ani pentru sarbatoritii zilei si sanatate pentru toti micutii bonlaviori ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
popbianca spune:
buna ziuaaa!
sunt tare trista...sotul meu pleaca la ski....cu toata trupa de prieteni...iar eu...raman acas cu flacaul meu...care inca suge.....mi-e inima indoita....nu dati cu rosii...chiar imi doream sa ma duc la ski...mai ales ca tura de anul trecut am piedut-o pt. ca Ana s-a imbolnavit exact cand trebuia sa plecam....am avut o lupta interna...m gandeam pe de-o parte ca are aproape 8 luni...ca a supt destul (fata de Ana care a supt 2 luni)...apoi ma copleseau sentimente de vinovatie...adica cum sa intarc copilu' pt. distractia mea....offff
fetele ...sentimente contrare am avut si eu cu copii mei...dar nu cred ca au vreo relevanta ...dureaza pana reusim sa ne echilibram in noua situatie , odata cu aparitia celui de-al 2-lea...cum am mai spus ..dragostea nu se divide..se multiplica...
si eu ma urasc ca strig la Ana sa iasa din camera(si se uita cu niste ochi la mine) cand il alaptez pe Luca ...pt. care, atunci cand ii aude vocea, nu mai conteaza nimic si intrerupe orice activitate doar sa se uite la ea si se duce naibii masa
ma urasc ca o las pe Ana la socrii si Luca ramane cu mine...simt ca o nedreptatesc...dar ce sa faci ..si ei sunt bunici si au dreptul sa stea cu nepoata lor ,nu?cand va mai creste si Luca vor merge amandoi
...atuci sa ma vad cum m-oi simti..in prima faza libera apoi deprimata ...apoi vinovata ca m-am debarasat de ei....dar si asta e normal....apoi o se mi se para o normalitate ca copii pleaca la bunici si parintii mai au timp pt. ei
ma urasc atunci cand stau cu Ana sa manace, sa-i fac baie, sa ne jucam,pictam si el caraie in patut c-ar vrea la mine in brate,
si la un moment dat tre sa o las balta si sa ma duc la el
nu va mai faceti procese de constiinta....eu stiu, pt. mine, ca-i iubesc pe amandoi de nu mai pot...ca fac tot posibilul sa le fie bine la amandoi,sa ma impart in mod egal...dar mai cred ca la varstele pe care le au copilasii nostri nu poti fi perfect impartita intre ei...necesitatile difera...cand amandoi vor desena, vor merge cu bicicleta, se vor da pe tobogan, vor manca singuri atunci va fi mai usor pt. toata lumea....cam aiurea suna ce-am incercat eu sa zic p-aci....dar cred ca intelegeti esenta
geo_ionita spune:
LA MULTI ANI!!!
Un an mai bun, mai bogat, cu sanatate si cu tot ce va doriti!
LA MULTI ANI:Sara Ioana, George Ionut, Sophia Ioana, Miruna Ioana, Ema Ioana, Amira Ioana!! Sa fiti sanatosi si sa primiti cadouri multeeee!
Despre noi: am facut si noi trei ani, am avut o petrecere frumoasa si parte de multe cadouri frumoase! Inca nu am inceput gradinita, am lasat-o sa mai stea acasa cu mine si sa ne bucuram de zapada. Sa vedem cu o sa fie de luni, sper sa nu mai avem parte de lacrimute...
Mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
Vasari spune:
Buna si la multi ani celor ce serbeaza Sf Ion! La multi ani, Ionut, sa cresti mare si puternic!

Noi am avut zile tare grele, Maria a avut o noapte peste 40, cu frisoane groaznice, am stat amandoi cu ea sa-i scadem temperatura, dar a fost tare greu ca novocalminul nu a avut niciun efect. A trebuit sa-i dam 1 ml de algocalmin si mi-a fost f frica. Am tinut fetele separate, abia de azi stau impreuna. Sper sa nu fi prins si Sara ceva, ca doarme suspect de mult.
Si inchei ca am o mie de treburi de facut, abia au adormit amandoua. Multa sanatate si celorlalti pui bolnaviori!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
geo_ionita spune:
LA MULTI ANI, bulgarasilor, dar si pentru toti parintii ce poarta numele Sf. Ioan!
Cateva poze cu Bia: http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca