Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 12
Vasari spune:
Andreea, pai poate i-a trecut? :)
Am mai avut si noi efect intarziat la antibiotic odata.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Vasari spune:
Andreea, cum sunteti? Ce a zis pediatra?
_
vali_delide spune:
Buna,fetelor!
Andreea,e posibil ca antibioticul,asa cum zice si Alina,sa aiba efect intarziat.La noi a fost nevoie de vreo 4 zile de intravenos ca sa aiba efecte vizibile....din ce stiu eu,cel administrat oral are nevoie de cca 5 zile pentru a i se vedea efectul...dar,in mod sigur doctorita va sti cel mai bine sa-ti spuna,dupa ce o sa-l vada pe Eric.Multa sanatate si sa ne spui daca a venit medicul!
Alina,Stefania,multumim de urari!
Nu am scos printesa la zapada,mi-e teama sa nu i se agraveze raceala,pentru ca bate un vant rece...asa ca amanam operatiunea "omul de zapada" pentru cand se va opri vantul...
Legat de viata la tara, mie nu-mi lipseste prea mult Bucurestiul,poate si pentru ca sunt nascuta,crescuta la curte.E mai greu pentru A.,el e crescut in Bucuresti cu cheia de gat,dar orice are un inceput si se pare ca ii place aici.
Casuta am cumparat-o in gluma acum vreo 5 ani,doar ca sa avem unde sa mai evadam vara, la cate un sfarsit de saptamana...doar ca s-a ingrosat gluma,nu ne-am mai
putut permite chiria din Bucuresti,asa ca am renovat,ne-am facut conditii "de bloc" si ne-am mutat.
Visul nostru este sa punem pe picioare o microferma bio,deja am inceput sa crestem gainuse...iar pitica noastra e foarte fericita,pentru ca are foarte mult spatiu...ii place sa ma ajute in gradina,are grija de gaini,nu prea duce dorul orasului...doar de bunica-sa ii e dor, dar o sa se obisnuiasca si cu asta!
Sper sa reusesc sa trimit mesajul,scriu la el de vreo 2 ore...
Pupici tuturor!
Vasari spune:
Vali, ce frumos ar fi! Mult succes va doresc. Pentru Andreea ar fi chiar extraordinar. Si eu mi-as dori tare mult sa nu stam intr-un oras. Poate vom reusi mai tarziu.
Maria are otita, bronsita, rosu in gat... cred ca asta-i tot. Sara are si ea urechiutele putin rosii, dar abia mai atipeste cate putin la mine in brate.:( Am primit aerosoli, iar M si un antibiotic usor. Daca Sara nu e mai bine in 2 ore, primeste si ea antibiotic.
_
vali_delide spune:
Oooofff,Alina,imi pare rau!Multa sanatate printeselor! Sper sa nu fie nimic grav,macar Sara sa nu aiba nevoie de antibiotic!
Andreea,a venit pediatra?
Noi am inceput cu diareea,deja suntem la 3 scaune azi...eu tot mai sper sa fie doar de la medicamente.O sa-i dau un pliculet de Smecta preventiv,la culcare.
Multa sanatate puiutilor!
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
scriu repede, pana nu se trezeste piciu...
a venit dr de fam, l-a consultat iar, cica e un usor murmur la un plaman, dar nu paote da verdict de pneumonie...
asa ca am schimbat Augmentinul pe Klacid si Nurofenul cu Panadol..inca 5 zile si apoi vedem ce si cum...azi din fericire nu mi-a mai facut febra, dimineata a avut la trezire 37.1...insa dr a zis sa-i dau inca o zi Panadol dupa ce-i trece febra...asa ca azi ii dau Panadol, sa vedem daca revine febra sau nu...
cica ar fi mai multe cazuri de viroza mixta, catalogata drept penumonie mixta virala...
asa au denumit pediatrii genul asta de viroza...si cica ar trebui sa treaca la kalcid...no, acu asteptam sa vedem...
Alina, ufffffffffff...imi pare tare rau de voi...sanatate multa multa...
mama ei de treaba...
Vali, si voi???? de la ce Doamne??? ofof...sanatate si voua...
revin maine! ca nu ma mai lasa Eric acum...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
vali_delide spune:
Andreea,sanatate multa lui Eric! Accepta sa ia Klacid? Ca Andra nu l-a suportat,cu toate ca a luat doar o singura data!
Alina,cum e micuta Sara? Maria face febra? Cum reactioneaza la aerosoli?
vali_delide spune:
Si daca tot am trecut pe aici,sa va arat si niste poze,nu?
http://family.webshots.com/album/579299436oDcTFb
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Si daca tot am trecut pe aici,sa va arat si niste poze,nu? http://family.webshots.com/album/579299436oDcTFb Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
Ce domnisoara mare! Super numarul de gimnastica, am vazut ca e si cu obstacole.
Fetele au facut o singura seara febra, cam 38,5. Aerosolii merg bine, de multe ori am scapat de complicatii. De data asta fac amandoua.
_
vali_delide spune:
Alina, sper ca maine sa ne spui ca sunt ok fetele!
Gimnasta mea are o mare problema cu obstacolele...nu-mi sta nici macar un scaun in picioare, le transforma in orice....in mod special in piedici pentru mine...![]()

de
Andreea Stefania (07.12.2007)