Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 11
vali_delide spune:
La multi ani si multa sanatate pentru Stefania mare si printesa Stefi mica,lui Stefanut si tuturor sarbatoritilor!
Sarbatori fericite in continuare,multa sanatate si multe impliniri tuturor!
Vasari spune:
Vali, la multi ani si printesei tale si sarbatori fericite!! 
Voi ce mai faceti?
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
vali_delide spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Vali, la multi ani si printesei tale si sarbatori fericite!! ![]() Voi ce mai faceti? _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Alina,multumim mult!

Din pacate si noi facem parte din gasca racitilor,din fericire nu foarte grav,pentru ca de la inceputul iernii o tin pe miere,vit. C,muuulte sucuri de citrice,polen si oscilococcinum,asa ca a facut o forma usoara.Cred ca ma simt eu mai rau...
In rest suntem bine, nu mergem la gradi,momentan sta acasa cu mine.Noi ne-am mutat din Bucuresti de vreo 3 luni,locuim la tara, la vreo 80 km si suntem la stadiul de adaptare la noile conditii.Nu e prea usor,dar e totusi frumos...mai ales la cum ninge acum,ca in povesti...maine facem om de zapada in curte!

Probabil din primavara voi incerca sa o duc la gradi,acum am preferat sa nu fie inca o schimbare majora,pelanga celelalte,mai ales ca e gradi doar cu program de 3-4 ore.
Pupici si multa sanatate si voua,si printeselor,am inteles ca sunt racite!
Si sarbatori fericite!

eladea2005 spune:
salutare !
salutare dragelor!
am nevoie de un sfat: eric a facut o febra usoara sambata trecuta,i-am dat nurofen, 3 zile...febra a disparut, sau cel putin asa credeam eu, pt ca ceda repede sub efectul Nurofenului..apoi nu i-am mai dat o zi, dar febra a revenit...dr a zis ca e o infectie sa-i dau Augmentin. ok...avem 4 zile de Augmentin si 6 de nurofen si febra are in seara asta 38.5 ...ce ma sfatuiti???
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
slimatei spune:
vin si eu cu o 
andeea ce'a zis doctorul? l-ai sunat??
.. eu sincer nu as vrea sa-mi dau cu parerea, desi in primele zile nici la stefi nu adisparut de tot febra... treptat, dar important era ca scadea si nu crestea, dat fiind faptul ca lua si antibiotic...
mai da-ne un semn sa mai stim de voi cum mai sunteti
vali chiar mi-era dor de voi!!!!
multa sanatate printesei tale si acomodare frumoasa incontinuare.. asa e! e un pic radicala schimbarea, dar fiecare o vede din punctul in care ii place si se simte mai bine .
eu una, ador sa stau la tara , pe bune!!! nu zic insa, ca nu mi-ar lipsi comoditatile orasului, dar .. prefer "libertatea"
va pup si aveti grija de voi si sper sa ne dai mai des cate un semn despre voi!
multumim de urari tuturor!
zile frumoase incontinuare va doresc!!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
Vasari spune:
Andreea, multa sanatate!! Dar alte simptome nu are? E ciudat ca nu a trecut dupa 3 zile de augmentin, mai ales ca asta e de spectru larg. E posibil sa fie ceva viral, dar ar fi trebuit sa se mai observe ceva... Am auzit ca e epidemie de varicela si scarlatina, dar sigur ar fi aparut bubite pana acum.:(
Cum mai sunteti in dimineata asta?
Vali, imi inchipui ca e superb acum cu zapada asta! Poate faceti poze cu ocazia asta, ne trimiteti si noua niste oameni de zapada?
Aici e un fel de mocirla pe jos, desi de sus arata superb, alb si curat. E o mocirla curata.
Inca.
Stiam ca va mutati, dar nu si unde. Stati la casa unor bunici sau doar ati schimbat locuinta?
Multa sanatate si noroc si voua, sper sa urmeze un an bun (mai bun) pentru toata lumea.
_
Vasari spune:
Am mai pus ceva poze: http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Sara#
Maria e indragostita de Sara, dar cum o luam in brate parca are un declic! Imediat incepe o galagie de speriat, cu sarit in pat, zanganit diverse... si tot asa. De cele mai multe ori cu un brat o tin pe Sara, cu celalalt pe Maria si de cate ori am ocazia o strang tare-tare in brate, insa imi inchipui ca asta ar vrea tot timpul... de vorbit si jucat sa nu mai pomenim. Si eu si Bogdan citim diverse carti de psihologia copilului, dar inca nu stim ce sa facem.:))
_
Victo spune:
ha ha..ce m-ai distrat alina..ca cititi tot felu, da nu stiti ce sa faceti..:) eu ti-am zis ca nu am gasit nicio solutie, timpul, obisnuinta celui mare cu fratiorul..ce sa zic..altceva eu nu am gasit.
si noi ne-am jucat cu stefan, doar cu el..cum il adormeam pe cel mic, hop la el..nu faceam mai nimic altceva..si tot degeaba.
acum s-a mai obisnuit, spre ex nu intra in camera unde doarme mihai, sua dc intra si vede ca doarme, nu tipa, ci vb in soapta..no.e un mare progres. dar dc eu il tin pe mihai..el se duce la tata-su sa il tina si pe el in brate, pt ca eu il tin e mihai ;)
dar per ansamblu, stefan e toooot mai nazdravan..no, mic scorpion..
ce miculuta e piticuta!bucura-te ca inca doarme multicel!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
slimatei spune:
alina multumim!!! sunt adorabile amadoua!!!
in rest nustiu ce sa zic,... ca nu's nici macar in "tema " ![]()
mult noroc tuturor mamicilor cu bb2 si o acomodare cat mai armoniasa va doresc!!!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
eladea2005 spune:
neata!
mai fetelor, azi de dimi avea 37.1...chestia e ca azi am inceput a 5-a zi de antibiotic si avem deja 9 zile de nurofen...mama ei de treaba...am sunat-o pe dr si zicea ca vine pe la noi dupa ora 2...cica sa nu fie cumva pneumonie...chit ca l-a ascultat acu cateva zile cand a fost la noi...ce sa mai cred??? mai are ceva muci, tuseste ptuin de la secretiile astea...in rest e vesel, activ, n-are treaba...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...