Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(220)
Raspunsuri - Pagina 10
Vasari spune:
Andreea, pozele sunt de-men-ti-a-le!! Pupam mosul mic si pe fratele mai maricel!![]()
Laura, foarte frumos cu dubla aniversare!

Noi toti suntem cu aceleasi simptome, eu ultima, de ieri. E ceva viral. Dar am spus deja pediatrei si de posiilitatea existentei stafilococului si trebuia sa facem niste exudate, dar nu am mai apucat. Inca nu avem 3 saptamani...
Fetele au mucisori galbeni, amandoua au facut febra 38,3 si 38,5, pana acum o singura data. Pe Sara o aspiram cat de des auzim mucisori (eu cu experienta Mariei, mi-e teama sa nu ajungem la bronsite sau chiar mai rau). Acum doarme saracuta de aproape 7 ore, ieri pe zi a reusit sa doarma cate putin doar in bratele noastre.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Ank83 spune:
Alina multa sanatate ... sa aveti ...
Andreea m-ai dat pe spate cu mos craciun cel mic 
...e asa dulceee parca pozeaza in reviste
...mai si filip seamana asa bine cu fratiorul lui mai mare ... Parca ai mai facut un Eric 
Poze pitici
Vasari spune:
Andreea, tot ma gandesc la pozele voastre, cat v-oti fi distrat cand le-ati facut!! ![]()
Ank
, multumim.
_
Victo spune:
alina, off..imi pare rau de micuta..si ai mei sunt raciti..stefan tuseste bietu..pana vomita..
si totusi, ma gandesc..asa micuta..ca neonato tot zicea ca pana in 3 luni nu se imbolnavesc copilasii..bine, ca noi de la 4 luni suntem tot cu nas infundat..acum si cu tuse..e altceva..
si inca nici nu a inceput greul ;)
mIHAI NU ACCEPTA NIMIC altceva in afara de san..adoarme fffffffff greu .mai pe afara, mai prin masina-si il aducem cu scoica in casa si il lasam asa..noaptea cand-cum..sunt dati cd plange si cate o ora si nu reuseste sa adoarma..:(
acvum se mataie de pe la 5..si inca nu a adormit..a supt de 2 ori, am zis ca poate il adorm la san, desi incerc sa nu il obisnuiesc asa..dar degeaba..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
si inca urlaaa...nu prea mai are voce..da nu se culca, doamne feri..ioooiii...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
slimatei spune:
ooff ,off victo
la cavaler mic sa reuseasca sa adoarma si sa fie linistit!
alina multa sanatate va doresc la toti!
andreea chiar e superb Mosulica
si asistentul lui![]()

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
Roxxy80 spune:
LA MULTI ANI, DRAGELE MELE PRIETENE!!!!CRACIUN FERICIT SI LINISTIT!!!!
La noi Mosul a fost mai bogat ca oricand. Piticii mei au primit cadouri cu nemiluita. In plus, luna asta au avut parte de 3 mosi: la gradi, la mine la serviciu si acasa. Eu am primit un palton superb si un parfum.
Alina, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori, mai ales ca a luat si cea mica. Maria a facut mucusori la 20 de zile, o mica viroza adusa de Matei. Stiu ca au tinut-o mucusorii vreo 21-22 de zile. De atunci a luat absolut orice de la Matei. Acum sunt cu mucusori transparenti de mai bine de o saptamana. Ea intotdeauna face la 2 zile dupa Matei si termina tot cam la 2-3 zile dupa el
. Azi s-au trezit din somnul de pranz fara mucusori amandoi.
Sunt fericita ca de cand a inceput gradi (adica de 2 luni), Matei a avut o singura viroza si repriza aceasta de mucusori. Amandoi iau catina cu miere si sunt sigura ca de aici li se trage imunitatea mai puternica. Sper sa-i tina asa toata iarna.
Multa sanatate doresc tuturor bulgarasilor.
Vasari spune:
Victo, eu pe Maria numai asa am adormit-o si am linistit-o pana la 2 ani si. Nu am sfaturi de dat.![]()
Roxxy, super cadou! Am fost intrebata si eu de ceva asemanator, dar era prea scump sa-mi iau mai devreme de urmatorii 2 ani :)), cine stie cu ce silueta ma aleg!
Maria bea zilnic ceai de catina in care mai pun diverse combinatii, miere cu propolis/polen, siropele, echinaceea. Singurul care a mers pana acum a fost Septilinul, o sa luam din nou.
_
slimatei spune:
va servesc cu o
si un suculet
pentru cine doreste..
voi m-ati uitat, da' eu nu![]()
ieri n-am mai apucat sa va servesc cu o felie de tort si'un pahar de sampagne...ca au venit musafirii ...
da 'dau si eu acum 
... sper ca nu e prea tarziu![]()
si uram si noi la randul nostru
LA MULTI ANI FERICITI !!!tuturor celor care isi serbeaza ziua astazi de SF. STEFAN, multa sanatate si numai lucruri bune in viata!!
va pup
pe toate si va doresc multa sanatate si numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de
Stefania (22.12.07)Steluta stralucitoare de Craciun
Vasari spune:
La multi ani doamna si domnisoara Stefania
, la multi ani Stefanut si tuturor cu sarbatoriti in familie!
_