Aspirante optimiste !!!> 20 ani (614)
Raspunsuri - Pagina 7
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!Imi doresc din tot sufletul un nou bebelas!Eu am 37 de ani si din fosta relatie am un baiat de 12 ani.Acum sunt recasatorita de 1 an si sper sa-i pot darui sotului meu un baietel.Isi doreste foarte mult un copil al lui.Sper sa reusesc.Imi doresc mult sa intru si eu in comunitatea voastra.Sper sa ma primiti!
lary74 spune:
Stiu ca trebuie sa scriu 10-12 mesaje ca sa trec de moderare si sa vedeti si voi in timp real ce scriu.Eu nu ma pricep deloc la calculator!Ce-i sa-i faci batrinetele!http://forum.desprecopii.com/forum/icon_mi_12.gif
bebelu86 spune:
Bob eu sunt la rotaru octavian. e super medic. sunt fff multumita de el
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria
AMR 18 zile pana la marea intalnire
bellasamoyed spune:
neata fetele,poftit la
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
PaulaFrida spune:
Neatza
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
ankcta spune:
Neata dragutele!
Vreau si eu o cafea, dak mai este
Bun venit Lary, sedere cat mai scurta. Dak vrei mergi cu noi la odiseea de septembrie octombrie 2011. Suntem deja pe lista, iar unele dintre noi vor naste chiar mai devreme dar tot la noi in odisee vor fi.
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Dragelor eu ma simt un pic mai bine dar am inceput sa iau antibiotic. Asta e , sper sa nu-l afecteze pe bb. Am citit k nu il afecteaza acum si am inceput sa-l iau. Sigur va fi bine
Ancuta , in curand
gabyv spune:
Neata
Bine ai venit Lary!
Am intrat sa va pup si sa vad daca sunteti bine, noi ne pregatim sa mergem la biserica. Nu va mirati, la noi slujba incepe la 10 si se termina pe la 12 , asa ca am timp sa ajung.
Va si hai cu liniutele!
Am facut azi un test la 9dpo si e negativ...pentru ca e prea devreme, dar sa vedeti voi marti
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC