Iesi afara, javra ordinara!
www.hotnews.ro/stiri-international-8116078-video-masina-care-aflau-printul-charles-camilla-ducesa-cornwall-atacata-studenti-londra-taiati-capetele.htm" target="_blank">Efectele crizei sunt dramatice, indiferent de tara, nivelul de dezvoltare, de civilizatie, tip de guvernamant, culoare politica, etc.
Indiferent cine-i la putere, indiferent ce promisiuni a facut ca sa ajunga la putere in perioada crizei, economia isi cere tributul ei in cresteri de taxe si reduceri de venituri. Cu riscul "care este". Niciun politician nu scapa.
Ceva totusi nu merge bine pe intregul mapamond. E drept, n-a mers niciodata prea bine.
Privind "cusca" Rolls Royce-ului si mai ales privirile stupefiate ale celor doi, gandul imi fuge fara voia mea la Ceausescu si-a lui nevasta in TAB.
Raspunsuri
iileana spune:
Legatura intre titlul topicului (si conjunctura in care acea sintagma a fost lansata) si intimplarea relatata in articol este fortata si in realitate nu functioneaza.
Printul Charles nu a facut promisiuni pentru a ajunge la putere intrucit el nu este ales de catre electorat.
Economia si tributul de taxe cerut n-au de-a face cu printul Charles intrucit nu el se ocupa de strategii economice ci guvernul tarii.
Paralela sugerata este nefondata.
capcaunul spune:
Nimic nu-i fortat caci realitatea bate filmul.
Daca ar fi cum spui tu, totusi ce-au avut baietii cu "bietul" print? Oare stralucirea unui Rolls-Royce le-a-ntunecat judecata studentilor saraci printre care incerca sa-si faca loc?
marius spune:
Intotdeauna vor fi multi oameni saraci si putini oameni bogati sau foarte bogati. Rabufnirile celor saraci fata de cei bogati va fi la pret de o clipa. Ce anume determina clipa, este o chestiune fie intamplatoare, fie provocata. Efectele insa sunt relativ aceleasi si caracterizate prin forme de violenta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Rufus spune:
Mie mi se pare logic atacul, regalitatea este simbolul puterii in Marea Britanie, chiar daca membrii familiei nu sunt alesi de electorat. Nici nu trebuie sa fie...britanicii sunt mandri de regii lor, sufera cand mor, se bucura cand se nasc...si, iata, au si asteptari. Adica, cu alte cuvinte, sunt putin (mai mult) diferiti de noi, care ne mandrim cu democratia care ne permite sa votam. Prost, mereu si mereu.
Si, da: pe criza, lumea se comporta la fel.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
desprecopii spune:
Da, din cate am inteles eu, in UK au marit taxele de studii de 3 ori. Foarte mult. E insa criza si acolo si desi masurile sunt extrem de nepopulare, ele se intampla.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul www.hotnews.ro/stiri-international-8116078-video-masina-care-aflau-printul-charles-camilla-ducesa-cornwall-atacata-studenti-londra-taiati-capetele.htm" target="_blank">Efectele crizei sunt dramatice, indiferent de tara, nivelul de dezvoltare, de civilizatie, tip de guvernamant, culoare politica, etc. Indiferent cine-i la putere, indiferent ce promisiuni a facut ca sa ajunga la putere in perioada crizei, economia isi cere tributul ei in cresteri de taxe si reduceri de venituri. Cu riscul "care este". Niciun politician nu scapa. Ceva totusi nu merge bine pe intregul mapamond. E drept, n-a mers niciodata prea bine. Privind "cusca" Rolls Royce-ului si mai ales privirile stupefiate ale celor doi, gandul imi fuge fara voia mea la Ceausescu si-a lui nevasta in TAB. |
oamenii aia stiu de ce ies in strada. ai nostrii ies sa danseze pinguinu .in franta greva in transporturi de pilda inseamna paralizare totala. numai la noi se danseaza si se rade.
mathilda spune:
iar chestia cu javra ordinara si aruncare cascheta a fost bine regizata , scopul final fiind inlaturarea lui blaga.