Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce filme bune ati mai vazut in ultimul timp, indiferent de gen?..

sunt complet singura azi... mama a spus ca Matele e ok la ei si sa-l las si la noapte, il iau maine dimi... e de 3 zile la ei, ca si Liviu a avut aplicatii (in afara programului, normal, au simulat un cutremur) plus fizioterapia pe care a inceput-o, slava Domnului ca a avut cine sa stea cu copilul... mi-e asa dor de el, parca nu l-am vazut de o luna...
sunt ff obosita.. pe de-o parte, sper sa dorm bine-bine la noapte, sa ma odihnesc putin..nu am mai dormit bine, sa ma simt odihnita, de 3 ani

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, Vlad se pare ca ii vom spune. Puse taxo piciorul in prag . Zi-mi cum se numeste cartea Iuliei, ca vreau si eu!!! Si vezi ca in februarie avem treaba Te tin la curent, trebuie sa vorbesc cu preotul.

Luny, te-ai mai linistit dupa ce s-a terminat nebunia asta cu concediul de ingrijire a copilului ?

Nico, nu, ma, nu seamana cu mine...Sof parca incepe sa mai aduca asa...vag, dar el, acum, nicicum

Eh, nu mai pot....am fugit!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, mie asa-mi pare din ultima poza. Oricum, nu e mutrita finala, asa ca...

Astazi parca m-a batut cineva. Sunt franta.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
hai ca n-am mai scris de doua ori pe zi de prea mult timp!

Am fost in parc de dimineata, am inghetat rau...Naty, cum ai rezistat muica 2 ore jumate?

In seara asta aveam plan de iesit la luminite, insa am fost deturnata de niste gogosi care se cereau facute!

s-a deschis patinoarul...probabil o fi deschis de mult, dar eu acum am ajuns...ma gandesc sa ii iau Ilincai un instructor sa invete sa patineze.
Problema e ca Seb e inca prea mic pentru asta...nu stiu ce sa fac cu el!

Noroc ca au venit colindatorii si m-am inveselit!
Doamne, ce dulce e Stef!

si mi-am vazut si concetatenii pe care din pacate nu apuc sa-i vizitez, dar o veni el si concediul ala si nu mai scapi Olgutz de vizita mea!

fug sa pun masa...din nou!
am pofta de un vin fiert!

Mergi la inceput

olgule pe scurt, nu...
tuchi super la pationar, si mie imi place, dar uite ca nu ajung.. gogosiiiiii uitasem sa felicit Sebaceu ptr dezpemparsare

Mergi la inceput

fetelor, am pe cineva pt curatenie, nu mai stiu care erati interesate.. detalii pe mess sau la telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Buna seara!
hai ca n-am mai scris de doua ori pe zi de prea mult timp!

Am fost in parc de dimineata, am inghetat rau...Naty, cum ai rezistat muica 2 ore jumate?

Pai n-auzi ca inghetasera si chilotii pe mine? Asta in conditiile in care aveam si strampi grosi pe sub blugii grosi!
Chiar ma gandeam...daca nu-s ai nostri prea mici pt patinat...Ca in AFI de ex au chestiile alea cu bara de sprijin pe care patineaza...

Olgu, "Balul din Casuta Papusilor" se cheama cartea, e pe tema din Spargatorul de nuci. Asa, deci in februarie avem treaba! Apropo de asta, ma tot tineam sa-ti zic, trimite-mi pe PM adresa ta de domiciliu!
Luny, Bitza era interesata...

Mergi la inceput

Fetelor, am primit mail d ela Pure Touch, pana la 12.00 noaptea, azi, sunt cateva reduceri frumusele, tocmai am spart niste banuti, merita ptr cadouri! am luat sapunurile hand made, ruj mineral, ca tot am citit-o acolo pe Naty ca e multumita de el!! fato, am buzele praf, sangereaza, de uscate ce-s!asa patesc mereu iarna, si mainile se usuca rau, mereu stau cu crema dupa mine!sa impartasesti si cu noi ce mai cumperi de la ei si-ti place, ca vad ca le incerci aproape pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, in afara rujului mineral si a sapunurilor n-am mai incercat nimic demult, caci m-am cam...mutat la Serena! Dar rujul m-a facut curioasa pt ca aveam si de la Ariel un ruj, nu mineral dar organic si care de asemenea nu mi-a creat probleme cu buzele asa cum o face ORICE alt soi de ruj mai ales iarna.
Asta de la PT ales de mine, Breakfast London e delicios (dar destul de discret, sa stii)
Eu nu stiu de ce nu prea reusesc sa-mi captez prietenele cu fardurile minerale...Lui Maxinne i-am facut cadou un set de acum un an si tot nu le-a incercat. Eu de cand am pus prima pensula cu fard mineral pe fata mea nu m-am mai atins de altceva, am aruncat tot ce aveam inainte si mi-am cumparat in prostie...
Clau, Rebe mai incape in scaunul de masina?? Iulia sta tare-tare inghesuita si centurile abia-abia mai reusesc sa i le inchid. Nush cum naiba e scaunul asta pt pana la 18 kg ca eu cred ca, dupa ce imi revin din dezastrul financiar al sarbatorilor, va trebui neaparat sa i-l inlocuiesc (si nu sunt deloc hotarata nici cu ce sa i-l inlocuiesc). Si intr-un fel imi pare rau fiindca, in afara ca e cam jegos, asta e intr-o stare impecabila, poate reusesc sa-l vand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Sa nu va suparati pe mine ca intervin sa va stric buna dispozitie de sambata seara .
In seara aceasta sa ne rugam pentru Micul Siluan. Sunt vesti pe blogul lui. Doamne, ajuta-le sa treaca peste toate incercarile, da-le Tu putere si multa, multa sanatate!

Mergi la inceput