Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, care aia cu aspiratorul? Ala care scoate si mama prafului? Iti vin acasa fara sa fii obligata sa-l cumperi? Vreau si eu!!! Da-le nr de tel, please!
Sincer, daca dupa demonstratie ma conving ca merita, fac pe naiba si scot banu' de la barbat si il iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Va recomand sa ii chematri si pe aia de la Delphin. Macar aveti o saltea si un covor curat dupa ;).

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nico, eu ii chem pe toti, da' ma costa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Naty, nu te costa nimic, dar mie nu imi mai trebuie experienta. Atata m-au enervat cand au venit unii de la Rainbow, ca stateau de o ora si nu se dadeau dusi. nu imi ramanea decat sa le zic franc, IESITI AFARA! cand le-am zis ca n-am bani, ei o dadeau ca pot lua in rate cat de mici. cand le-am zis ca ma mai gandesc, ei ca sa nu ma mai gandesc, ca pierd super-mega-ultra-oferta. si cand tanti cu show-ul (care era toata transpirata de cat s-a dat peste cap pe aici) a si zis ca nu se da dusa pana nu smulge o promisiune de la mine, atunci am zis un multumesc mai apasat si m-am ridicat in picioare pe directia usii.
nu mai zic cate telefoane mi-au dat apoi! chiar si dupa ce am rugat-o sa nu ma mai sune.
Conditia cu care ii primisem, a fost din start ca nu ma oblig cu nimic. se pare ca nu era chiar asa.

Dar na, pe atunci eram tanara si prea politicoasa. Cu siguranta, voi le veti tine piept bine. Poate fi o experienta utila sa vezi ce ascunde salteaua de dormit.

la fel am patit si cu una de la Zepter.
si uite asa am prins eu pitic mare pe comertul piramidal (MLM)

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

oalele fierb,Andru doarme..asa ca am bagat un ochi sa vad ce faceti si cand colo ce vad... au venit colindatorii,bubu stef e demential..si am vazut si-o D-soara frumoasa rauuu cu al ei fratior grasunel ...

Mergi la inceput

Da, cei de la Rainbow au fost si la noi destul de insistenti, au venit si 3!, ne-au tot sunat apoi. Insa cel de la Delphin a fost ok. Acum ce sa zic... merita sa le vedeti, mai ales daca vreti sa cumparati. Eu va recomand ceva cu filtru in apa, aruncati mizeria si o luati de la capat... eu sincer sunt foarte multumita.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

I-am vazut si eu pe colindatori! Stefu e mortal!

Olgule, retrag tot. Piticul e tot al tau!! Frumosi foc!

Eu le-am luat ieri de la TCM un set de 9 stampilute, e Matei innebunit dupa ele! Si inca unul de perforatoare de hartie (inima, brad... 4 in total, micute, finute), dupa alea mor eu! Sa vedeti cum arata sufrageria!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

moamaaa, ce tare e Steful, bravooooo!!
am vazut si Sophie cu freza frantuzeasca, f frumoasa e, ca si bucalatul de fratior
naty nu ai nicio obligatie, ne-a pove Bubu, la ea au fost, ea le-a dat nr meu si al Valentinei. Bubu a fost impresionata, au scos mult praf din saltea si au curatat covorul, si daca au scos ceva de la Bubu, imi imaginez ce va fi la mine.. te suna, stabiliti o zi de comun acord, cica iti dau si un cadou, si gata.. stiu ca au insistat nitel si la Bubu, dar nu te obliga pe loc la nimic, le spui clar ca te mai gandesti si-i suni tu.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

A, la noi a fost asa: le-am spus ca vrem sa mai vedem inca un fel de aspirator. Si ca dupa aceea ne hotaram. Daca vrem Rainbow, ii sunam. Si ne-au sunat ei, de vreo 3 ori... ne hotaraseram pentru Delphin. S-au cam ofticat si au vrut si ei sa vada aspiratorul asta... i-am pus in legatura cu omul respectiv... a, si daca va luati un aspirator, cel care vi l-a recomandat, daca are si el aspirator, primeste un cadou . Si inca ceva, daca va luati Delphin, spre exemplu, va face un discount cica daca le dati 10 numere de telefon ale unor persoane care ar fi doritoare sau macar ar primi pentru demonstratie... noi am picat de acord cu 5... inainte de Craciun astia aveau reduceri mari... No, ca v-am zis tot ce mi-am amintit.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am dormit cu Sof, ce bine a fost . Desi dorm bine noaptea, nu se compara nimic cu somnul de peste zi .

Ma bucur ca v-au placut maimutoii . Sunt fericita ca am reusit sa o duc pe Sophie la tuns, ma secau la ficati latele alea si i-am facut si breton, sa scap de cumparat si de bibilit o mie de clame...a zis ca bretonul e acoperis pentru nasul ei .

Gudinduta, nu e , m-am gandit la asta. E linistea de dupa o perioada lunga de stres maxim, in plus, sunt singura cu piticii, iar Sophie ma stoarce de toata seva...Radu munceste de ma enerveaza cat munceste si tot asa

Deci ca timp ioc, seara m-as uita in gol ca Sovi, dar pic lata . Astept cu mare nerabdare ziua de 23 cand plecam la munte .

Va pupam !

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput