Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)
Raspunsuri - Pagina 6
tuchita spune:
Nu stiu ce sa zic despre mine...sunt si bine si rau.
Bine sunt cand ma uit la copii si imi aduc aminte de bucuria asteptarii Craciunului si zapezii...sunt asa de draguti si de bucurosi!
Petreceri de Craciun n-am, prime n-am....multe n-am....
Mi-e dor de voi, mi-e dor de o intalnire, saptamana trecuta n-am reusit sa ajung din pacate...
Ma simt un pic cam rupta de lume in ultimul timp si parca e un pin prea liniste in orasul acesta pentru mine...
Imi revin eu!
Fug sa pun masa!
luny spune:
salutari din campul muncii..
ursu
miss u! nu pot sa vad filmulet aici, sunt la munca..
tuchi
si eu tot cam asa sunt, ca si tine...ne facem noi mari!![]()
mai devreme, am vorbit cu Muffy la telefon, si m-am prefacut ca-s Mos Craciun, si mi-a zis asa: 'daaa, a fo cumite Matei, a papat tot, adu macaua'
nevenindu-mi sa cred ca aud 'DA', l-am intrebat de mai multe ori, 'si ia spune, Matei, ai fost baietel cuminte?", si mi-a raspuns cu 'Da' de mai multe ori!:)) asta a fost primul DA pe care-l aud de la el, pana acum a refuzat sa rosteasca acest cuvant!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Luny, spor la treaba!
A reusit si Sebi sa scape de pampers!
Numai noaptea mai punem...pana se termina pachetul de pampersi( asta mi-am propus eu, sa vedem daca voi face fata accidentelor!)
ne pregatim de serbare...Seb are de invatat o poezie de 6 versuri...nu cred ca o va face vreodata!
O sa fie ren, i-am cumparat urechi...e mortal!
ramo_cata spune:
'neata si de la mine!
am pierdut un mesaj
..scriu din aducere aminte..o iau de la coada![]()
tuchioff-foooffff-daca zic ca te inteleg si iti spun ca parca nici eu nu-mi gasesc locul aici desi e orasul in care am crescut...faptul ca am stat 8 ani in alt oras ,am vazut ce inseamna si "altceva" si tot timpul imi vine sa fac comparatie..am asa un regret si asta ma face sa fiu nelinistita(cand ma apuca ii mai scot ochii lui C ca m-a readus aici..pfiuu acra mai sunt
)...bine eu am fost mai zapa,mi-as fi dorit sa stau in Bucuresti dar n-am avut putere de convingere asupra lui C,mi-am dorit sa raman in Cr dar nah am stat cu chirie,a venit Andru pe lume si viata mea a luat cu totul si cu totul o alta intorsatura,ai lui C ne ziceau mai tot timpul ca noi stam cu chirie ,ca ei pentru cine au muncit si au facut casa etc..si am ajuns aici..viata ne ofera atatea si se aranjeaza cum vrea ea...uneori numai si numai cum vrea ea
...ata'ete..hai sa ne bucuram de ai nostrii-copii,sot iar restul o sa se aranjeze cu ajutorul celui de Sus 

eu cred ca am nevoie de un pshiho sa ma aduca pe linia de plutire a vietii
bubulina cum a fost la party?
bitza distractie placuta
geckoieri mai toata ziua am ascultat melodia aia,vocea copiilor e atat de linistitoare
mamiX
pentru DUDU
tznt,tznt..mai ce Mos nepregatit ..acu'scot bata la el
hai sa raspund si eu
luny prosoapele de bucatarie le spal numai la masina cu vanish...dupa ce nu mai fac fata le arunc
..eu folosesc role de hartie pt ca-s mai practice dar am si prosoape pt al meu ,soacra...mie nu-mi palc pentru ca se uda si se murdaresc prea repede...
ursuletule asa am fost si eu..acum m-am dat dupa restul casei ,desi recunsoc ca nu-mi place 100% dar nu mai am nici timp si nici chef...asta este...
-ici multi pentru baiatul cel cuminte si destept...Andru nu are decat 3 puzzeluri ,nu e f incantat,il mai apuca cateodata ,le scoate,le insira si le facem impreuna..si gata...
natysi eu am un Cd personalizat,i l-am comandat pt ziua lui cand a facut 2 ani..a fost f incantat cand si-a auzit numele in toate cantecele,cand i se canta "la multi ani ,Andrei..azi e ziua ta!!!"..e f frumos!
si nu mai stiu...azi am zi de bucatareala si probabil si maine...pt socra'miu la tara...soacra mea e asa-si asa si nu poate sa gateasca...vrem sa impodobit curtea pt sarbatori!tre'sa mergem sa cautam si bradut!

vin'sarbatorile si vreau sa ma bucur de ele!
Andru e bine,ieri am fost cu el la control ...mai tuseste putin,continuam tratamentul pana-l terminam si gata!doamne ajuta!
ramo_cata spune:
mstela ,Tea cum se mai simte?
si eu tot la munca fara prea multa activitate...n-are nimeni nevoie de RCA-uri?
livrez si la distanta![]()
luny spune:
am primit cadoul Mufului din State! mi-a luat cumnata-miu un set de la Cars - Tractor Tipping! tractoarele chiar scot sunetele din film, cand le sperie Bucsa, ceea ce inseamna ca va fi in extaz Matele, si poate asa scapa si ta-su sa mai fie tractor esuat si sa cada pe spate cu ochii inchisi speriat de Bucsa (Matei:)), horcaind ca tractoarele alea innecate din film!

![]()
si a mai primit si niste hanorace ff frumoase, niste culori superbe, pantaloni grosi si un set fain tare, caciula, bascheti, manusi si fular, tot de la Disney Cars!
acum tre sa gasesc macalaua
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny am primit cadoul Mufului din State! mi-a luat cumnata-miu un set de la Cars - Tractor Tipping! tractoarele chiar scot sunetele din film, cand le sperie Bucsa, ceea ce inseamna ca va fi in extaz Matele, si poate asa scapa si ta-su sa mai fie tractor esuat si sa cada pe spate cu ochii inchisi speriat de Bucsa (Matei:)), horcaind ca tractoarele alea innecate din film!![]() ![]() si a mai primit si niste hanorace ff frumoase, niste culori superbe, pantaloni grosi si un set fain tare, caciula, bascheti, manusi si fular, tot de la Disney Cars! ![]() acum tre sa gasesc macalaua ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

eu sunt in urma rauuu cu cadourile pentru Craciun
....

cu dragoste, poate va mai amintiti de mine!