Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)
Raspunsuri - Pagina 3
Kya spune:
Saru'mana fetelor, saru'mana 
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
sovietica spune:
Sunteti de coma, cu intrusii adusi dejucarii in casa 
Vali, baga si tu o poza cu castelul, ca Naty m-a dat pe spate cu casuta aia de papusi 
Nico, serbarea e peste o saptamana. unde parintii nu sunt invitati, ca nu e loc la gradi. ne trimit DVD-ul cica
. da sa nu crezi ca il voi tine pe sasa acasa :) ca nu am de ce! el nu are nici o treaba, se simte bine, si tratamentul trebuie facut dimineata si seara.
Kya
ce faina e bucataria! si palatul zanei e so coool! daca eram mai mica, poate ma infiai si pe mine...![]()
va doresc sa iasa totul bine si in buget si cu cat mai putini nervi!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
NU imi mai amintesc de la Stef... in cat timp trece sentimentul asta ca iti tradezi copilul?? 
Kya, de vis toate! Insa eu nu as face pat supraetajat! E frumos, e... in toate felurile. Insa o prietena a unei prietene (prietena mea e medic) a re un copil care a cazut dintr.un astfel de pat (copil mare, de 5-6 ani) si parintii au fost efectiv innebuniti, copilul voma, isi pierduse cunostinta imediat dupa cazatura... pana la urma a fost ok. Si stiindu-ma cu 2 copii mi-a zis ca ma bate cu mana ei daca le fac baietilor paturi supraetajate. In rest, de vis toate!!
---------------------
Vine Craciunul! 
ramo_cata spune:
ce vremuri pe cand ascultam melodiile astea... http://www.miscarea.net/tudor-rasuri-trandafiri.htm
Nicoleta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=g1mDNQLZ0Lo&list=PLA873283AF16624A0&index=12&playnext=8 
---------------------
Vine Craciunul! 
Nicoleta spune:
Ce trist... "Cauta copii pe care nu-i iubeste mama lor..." 
---------------------
Vine Craciunul! 
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Imi place foarte mult site-ul astora de la Pottery Barn. Ia uitati ce solutie ingenioasa, pentru 2 baieti intr-o camera nu foarte spatioasa (solutie si pentru si paturi si birouri) http://www.potterybarnkids.com/room/rom/romsha/romshaksp/ Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">Copiii au nevoie de ajutor God didn't bring me this far, to leave me here! |
M-ai omorat definitiv cu asta...

VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica Vali, baga si tu o poza cu castelul, ca Naty m-a dat pe spate cu casuta aia de papusi ![]() (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
L-am pozat, dar n-am baterie suficienta pt a le incarca in calculator. Cat e repede iau altele, promit!!!
VALENTINA C spune:
Azi au venit cadourile de Mos pt copii. Mai am de luat o masinuta rosie si un puzzle si gata.
Marea mea problema e ca sunt foarte voluminoase: 2 bancuri de scule, 2 truse de scule si o masuta muzicala. Si cum Mosul ne va gasi la tara, la ai mei, caut solutii sa vad cum le vom duce acolo![]()
![]()
Nico, si mie de acelasi lucru mi-e frica la paturile supraetajate....