Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (467)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Doamne Dumnezeule bietul pui... nu e drept... de ce trece prin atatea??????mi-a rupt sufletul.. sper sa vina acasa cat mai repede!!Da-le Doamne, putere!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, saracul pui! Dumnezeu sa ii ajute sa treaca repede peste pragurile astea inalte si grele!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alexalorena, multumesc mult!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

asa de rau imi pare ca Siluan a mai trecut printr-o interventie!
Cumva cred insa ca va fi bine, ca va depasi toate aceste momente grele!

Am mancat gogosi de am devenit o gogoasa myself, am beut vin fiert...am spalat si culcat copiii....ma bag in pat la un film...asa, ca pensionarii!
sa rad sau sa plang?

Mergi la inceput

hai ca mai stau cu voi o tara, ca n-am terminat vinul...oricum vad ca stau degeaba, dar vorbesc singura ca-s nevorbita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De Siluan, fara cuvinte...Mesajul alexalorenei l-am citit la 5 minute dupa ce ma gandisem sa-i mai trimit un sms Simonei sa vad ce mai fac...Ca si Tuchi, si eu cumva simt ca in final va fi bine dar e inca ff greu si prevad ca vor mai fi multe greutati...
Tuchi...nici sa razi nici sa plangi...e binesi asa! Eu am spalat si culcat copilu si tot asa ma bag in pat dar singurica, ca al meu e plecat sa vada cu baietii nush ce meci. Cred ca n-aveti niciuna un sot atat de umblaret!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

hai ca mai stau cu voi o tara, ca n-am terminat vinul...oricum vad ca stau degeaba, dar vorbesc singura ca-s nevorbita...

Catalina, mami de si

te vad as bea si eu un vin fiert, dar singura p-aici...

Mergi la inceput

I-am luat lui Seb de Craciun un tub mare plin cu animale de toate felurile...presimt ca voi avea si eu in pat specimene...i-am luat un tren thomas pe sine, contrafacatura, nu foarte scumpa...de Mos Nicolae a primit o masina relativ mai scumpa si pana seara nu mai avea oglinda...

pasiunea lui sunt accidentele de masini...si atunci astea se ciocnesc intre ele, de pereti, se rastoarna pe scari in living....incat oricat de rezistente ar fi, tot repede se prapadesc...n-am vazut asa ceva. Ilinca n-a stricat o jucarie...n-a rupt, n-a distrus.
Donsoara are o lista lunga, lunga....care include toata publicitatea de la Minimax...sa vedem ce-om rezolva. Oricum, indiferent de cate papusi primeste ea tot cu masinile lui Sebi se joaca mai mult...

I-am adus si ei o masina roz de la Atena...o tine in cutie, sa nu se strice!

Mergi la inceput

Naty, al meu e acasa... descarca filme...nu stiu cate saptamani de concediu fara copii mi-ar trebui ca sa pot vedea atatea filme...anyway, il las in pace.

Luny, printre extrem de putinele stiri pe care ma nimeresc sa le vad am vazut-o pe-aia cu pompierii si cutremurul...ma gandeam eu ca e si Liviu pe-acolo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

pasiunea lui sunt accidentele de masini...si atunci astea se ciocnesc intre ele, de pereti, se rastoarna pe scari in living....incat oricat de rezistente ar fi, tot repede se prapadesc...n-am vazut asa ceva.

Catalina, mami de si

da, da,da!! identic si Mate!! accidente sa fie!! macaraua de pompieri, mare, a ramas.. fara brat, primita de Mos N de la ai mei.. excavatorul de plastic e spart in multe locuri, si toate masinutele de plastic, au ceva lipsa/spart

Mergi la inceput