Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Ana_O bine ca ai rezolvat-o cu sanul. Ia-o mai esor cu treaba ca ai timp sa le faci pe toate. Si noi te pupam

Syl, mami de Ati si acum in 37 si 5 zile Thomas Bogdan

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Inacat, facem gimnastica pt picioare (care suntintr-un usor tal valg), pt solduri si pt gatut. Vine o kinetoterapeuta acasa, pina acum a venit de 2 ori, face si ea o ora cu bebe, si ne-a invatat miscarile sa le facem si noi. Sunt cateva scheme cu picioarele, rostogoliri, stat pe burtica pe un rulou, si azi ne-a dat si ridicari pe o parte.

Ana brr, nasoala treabacu nodulul... Bine ca s-a rezolvat!

Ma duc pe picasa, inteleg ca sunt poze noi cu ratusca cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ah, mai vroiam sa ii raspund tot lui inacat cu mulsul. Eu ma mulg zilnic dupa fiecare muls pun in frigider, si consumam in ordinea orei de mulgere. La inceput cand bebe manca putin si aveam in exces am si congelat. Am folosit primul borcanel-rezerva alaltaieri cand nu mai reuseam sa scot lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ana ma bucur ca esti bine si ca bebe a reusit sa te salveze de noduli! Wow, David are super program de somn, sper sa ajungem si noi la treziri asa scurte noaptea. Dupa Emanuel nu imi fac sperante, s-a trezit noaptea pana la 2 ani.... Nici Iustin nu mai incape in cadita, ma bucur ca nu am apucat sa comand una cu suport ca muream de ciuda sa o folosesc doar o luna

ma duc la curatenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Merci fetelor pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Am 36 ore nedormite.... I-am dat san la gandacwl si a refuzat plusul dat de asistente. Ma pun sa incerc sa dorm!!!
Symo, super cute cu minikitty!!!! Multumim

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Symo si eu sunt foarte multumita de Mustela Stelatopia. Eu am mai cumparat de la ultimul Baby Expo.

Da si eu stau sa ma gandesc daca asa a fost sa fie, daca se spera sa se elimine bucatelele de placenta sau e vina dr? Ideea este ca tot voi ajunge la chiuretaj, dar iau pastile ca sa se mai elimine putin din ea. Da, mi-a zis ca este risc de infectie. Precis ma va trece pe antibiotice si nu voi mai putea alapta o perioada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

OMG OMG OMG!!! Eram in mijlocul unui mesaj lung cu "FELICITARI LORIN!" si povestire despre cum au gasit lichidul amniotic cam jos si maimutzica mea nu tocmai miscareata si mi-au spus ca ma vor monitoriza si probabil vor face o cezariana mai devreme de 23 decembrie cum era vorba, cand m-am trezit cu un telefon de la spital:

"Noi am mai discutat cazul dvs si ne intrebam ce program aveti maine dimineata, daca nu aveti alta treaba urgenta ati putea sa veniti sa mai facem o monitorizare scurta si apoi o cezariana?"

Deci ........................ Maine 11 Decembrie 2010 ne intalnim! Mor de inima, mai am 29756 de lucruri de facut/impachetat/ras, etc.

37+ cu FIV - Miss LHB

AMR 14 zile teoretic! De la 2 la 14 mai exact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

AAA Beatrice deci au mai facut importuri de Mustela? Ce chestie si eu nu stiu de unde sa fac rost sa cumpar, ca dc stiam mergeam si eu la Baby Expo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

FELICITARI LORIN

fetele avem voie fasole verde daca alaptam ?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput