Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Eu cred ca trec pe regim de paine prajita si ceai, ca am impresia ca tot ce mananc ii face rau manzului si mi-e mila sa-l vad chimuindu-se .
Se pare ca daca mananc cereale cu lapte face bebe gaze. Si la mine astea erau de baza dimineata ca asa reuseam sa am scaun fara sa folosesc supozitoare.
O sa incerc cu iaurt.
Si intru pe supa de pui, simpla, fiarta, doar cu cartof, morcov si taietei.
Sa vad daca la regimul asta mai face manzul colici.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Inainte sa treci la un regim prea drastic care s-ar putea sa afecteze consistenta lapticului, iti spun ca unii bebelusi au colici indiferent de ce mananca mamica. Un exemplu elocvent este faptul ca si bebelusii care beau lapte formula au colici. Sistemul lor este inca imatur, laptele nu se digera cum trebuie si de aici si uratii de colici. Intr-adevar, daca mai mananca mamica si fasole si varza, care creeaza gaze aditionale lucrurile se inrautatesc dar un laptic cu cereale nu cred ca face rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Joy, mersi. Am incercat de aseara cu dusul, mulsul, pus bebe si inca n-a cedat Nu stiu, parca ma doare si mana cd o misc. nasol ca sunt singura cu bebe urlator si nu pot sta mult in dus. cred ca s-a intamplat pt ca a stat cateva zile non stop la san, a stimulat lactatia si in week end am fost prin mall la cumparaturi si a supt la 3 ore. Simteam sanii beton, dar nu i-am dat mai des, ca nu aveam pe unde. Si cred ca sanul plin, plus sutien care deja ma strangea, si uite asa am facut buba Si am o groaza de treaba, ca menajera n-a venit si diseara s eintoarce printesa acasa si vreau sa fie casa curata.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Sa nu neglijezi situatia, mai ales ca ai si febra. Daca cele de mai sus nu functioneaza as zice sa-i ceri ajutorul sotului (daca nu se oripileaza). Trebuie ca cineva sa traga cu putere lapticul din san sa desfunde si goleasca si canalul cu pricina. La mine n-a fost inca cazul sa cer ajutorul sotului insa stiu din surse sigure ca functioneaza Zic ca merita sa incerci decat sa ajungi la mastita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Sotul nu se oripileaza, ca si la A. tot el m-a ajutat, numai ca vine diseara, ca pleaca de la job s-o ia pe A de la Constanta Bebe suge acum de zor si ma doare de mi s-a ridicat parul in cap

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetelor plec la spital. Nu stiu daca ma si opreste cert este ca maine sigur nasc. Initial mi-au spus sa vin maine la prima ora si acuma m-au sunat ca unde sunt ca trebuie facute formalitatile. Asa ca ma duc pana acolo dar nu stiu daca ma si opreste peste noapte.

V-am pupat, sa vad cum reusesc sa tin legatura cu voi ca nu-mi iau laptopul, poate reusesc sa configurez e-mailul pe ttelefon. Daca nu...am sa trimit sms lui Beatrice ca doar nr ei il am.

Pupici. HAI SILVIAAAAA.....CURAJ. Uite ca-mi fac galerie singura. Sunt lesinata de fricaaaaaa.

Syl, mami de Ati si acum in 38 Thomas Bogdan

AMR 1 zile. MAINE NAAASC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Corina, poti lua paracetamol,iti mai usureaza din durere si iti ia febra.

Face cineva capitol nou? Ca m-as apuca eu, sper sa am vreme...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Syl, asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Poftiti!

Mergi la inceput