Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)
Raspunsuri - Pagina 18
sorinaalex spune:
Buna fetele 
In primul rand vreau sa felicit toate mamicile. Bebelusii din odiseea noastra sunt absolut superbi!
In al doilea rand le urez multa bafta gravidutzelor care mai au putin, putin pana isi vor tine puii in bratze.
Eu am lipsit de pe forum in ultimele saptamani. Sotul meu a venit acasa dupa multe luni de absenta si am stat cat de mult am putut impreuna ca sa recuperam timpul pierdut. La sfarsitul lui noiembrie am avut cununia civila iar acum incercam sa ne organizam cu botezul si cununia religioasa in februarie.
Noi suntem tot in varianta 2 in 1, dar astept cu nerabdare sa se hotarasca puiul meu pt ca ma simt imensa, abia mai respir noaptea, am insomnii, etc. Dar cred ca stiti toate despre ce vorbesc
.
Va pup pe toate, fara exceptie
si sper sa intru mai des. In orice caz o sa va anunt din maternitate cand se va intampla evenimentul.
37+ 
sorinaalex spune:
Aaa, mai vroiam sa ii raspund lui Syl si am uitat. Ca sa poti comanda de pe amazon un produs cu livrare in Romania, el trebuie sa fie vandut chiar de amazon si nu de alte firme colaboratoare. In cazul videocamerei pe care o vrei tu, acest lucru nu este posibil. In ceea ce priveste taxele de transport ele difera de la un produs la altul si nu poti stii exact decat daca faci o simulare (adik sa parcurgi toti pasii comenzii pana la momentul in care iti cere detaliile cardului).
Eu am cumparat aceasta camera de pe amazon si mi se pare foarte ok. Pe mine m-a interesat foarte mult sa poti roti camera si sa ii poti da zoom din monitor si sunt putine modele care pot face asta. http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Digital-Video-Monitor/dp/B001NAATW0/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1292094213&sr=1-5
Sper sa-ti fie de ajutor 
37+ 
Vasari spune:
Sorina, casa de piatra!!
Lorin, multumesc de info. Nu am folosit niciodata si am incurcat denumirile. Intre timp mi-am facut curaj si a fost ok. Niciun fir deranjat.
Kitty, ai idee de cand e regula asta cu epiziotomia?
Eva, tu cum te simti?![]()
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
sorinaalex spune:
Multumesc mult pentru urari Alina!
Tare frumos nume ati ales pentru surioara Mariei!
Cum te simti? Sunteti deja acasa?
37+ 
danaint spune:
Ana, bun venit in bucuresti! Ce misto ca te incap toate!! Eu inca am burtica, dar am inceput sa intru incet incet in hainele mele... Dar incaltRile inca sunt problema :(
Lore, ana si eu ma bag la intalneala! Cu bebeu, fara bebei, cum vreti voi! Imi e dor sa ne mai intalnim!
danaint spune:
Apropo de intalneli, vroiam sa intreb, mai iese cineva cu bebe in cismigiu sau kiselef?
syl spune:
Sorina casa de piatra. Merci de pontul cu amazonul. 
Syl, mami de Ati si acum
in 37 si 6 zile
Thomas Bogdan
AMR 3 zile
pissi78ro spune:
Eva-F - eu voi face cezariana si pe 17 am fost programata, de aceea ma duc cu bocceluta
37+
Roberta Maria