Nov-dec2010,Bv: Ukume, Kitty, Lorin, Aneud!!(167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FELICITARI CRISULETZ, FELICITARI VASARI SI UKUME !!

cris, ana_vio aveti pm

noi am fost azi la controlul oftalmologic, care se face in cazul prematurilor si cu ochisorii suntem ok.

Lore, fericita mamica de printese Sarah Marie & Amber Yanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

aaa... si eu o sa mai am un stres... buricul la fata... eu vreau sa'l aibe ca al meu... sper sa'l prinda aia al spital frumos... ca nu vreau sa fie iesit sau nush cum... de mult ma streseaza gandul asta... sper sa'i faca unul frumos

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica[olala

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

am vazut lore de mai devreme... cel putin pe al meu... cred ca nu ami e altul in afar de cel cu nr de tel...
n'am mai raspuns la burtici din comoditate... oricum au mai ramas putine care nu au trimis nr de tel: anya2010, simonique, simona-maris si missmj, dar miss e din odiseea de ian-feb asa ca ei o sa trbuiasca sa'i dau pm sa'i cer nr

pupici pe burtici :*:*:* 38+ (eco 39+) Larisa Elena
AMR 5...4...3...2...1 zile sau mai bine zis cat vrea titiroaica noastra mica[olala

Burticile si mamicile care sunt pe lista de colacei sunt rugate sa'mi dea un PM sau sa'mi trimita un mail cu nr' lor de tel pentru a le putea contacta in momentul in care ajung colaceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Beatrice dar cum a reusit medicul sa-si dea seama ca sunt bucati de placenta inauntru? Se vede la ecograf ? Eu credeam ca sangerarea se produce la 2-3 zile deci tu cat ai de la nastere? Ce ai vb cu medicul?
Scuze daca te supar, ma gandesc la tine.

Syl, mami de Ati si acum in 37 si 5 zile Thomas Bogdan

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana dc vrei, iti dau eu nr de tel a lu missmj.
deja nici eu nu mai am rabdare..vreau sa nasc mai repede.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 20 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Initial am luat-o pe Eva cu mine in camera dar sunt prea obosita! Am reusit sa dorm 2 ore!am rezerva la etakj cucezarienele, sunt prototip printre ele!
Placenta am eliminat-o la 1 minut dupa Eva!
Eu zic ca merita sa nasti natural la filantropia!!! Moasele au fost super
Acum sunt destul deincoerenta ca sunt obosita dar va pot raspunde daca aveti intrebari!
Uiiii ana, am o jena jos atat de nasoala din cauza ca nu imi respira pielea!

Kitty 40+ 1zi
MAMI si TATI(in special) in
pentru ca au o cu numele de
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Lore, eu Cris am PM?
Ca daca mie mi-ai trimis, nu am primit!

Lorin, ce faceti?

Offf dragele de voi, mai putina rabdare sa aveti si o sa nasteti! Profitati si odihnitiva pana atunci!

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Syl - nu imi vine sa cred ca o sa fiu inaintea ta, ma uit la semnatura ta de saptamani si ma gandesc ce grozav ca nu mai ai mult!

Crisuletz - Ouch! Ma doare numai cand ma gandesc. Lasa ca de maine o sa ma plang si eu de ditamai taietura dar macar e in alt loc, esti foarte rezistenta!

Amelia - Ana are dreptate, asta imi spuneau si mie astazi caci vedeam ca am contractii pe monitor dar nu le simteam. Asa au zis ca daca ar fi contractii "de nastere" le-as simtii fara discutie si ar fi foarte dureroase si puternice.

Eu am terminat lista cu ce am de facut si m-am fasait. Astept sa se intoarca al meu cu o pizza poate daca mananc imi mai revin. Sau poate adorm mai rau si nu mai termin nimic.

37+ cu FIV - Miss LHB

AMR 14 zile teoretic! De la 2 la 14 mai exact

Mergi la inceput

Aneud, o sa fie bine!!!
Adevarul e ca recuperarea e cea mai grea, pt caaiatatea de facut si durerile sau micilie jene te fac sa bati pasul pe loc!

Sa fi optimista si sa te gandesti ca mwrita sa treci pein toate pt bebe!!!!

Kitty 40+ 1zi
Eva Maria!!!

AMR...???...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Helpppppppppp!
Cum sa sterg poze puse aiurea din contul nostru de pe Picasa?
Am facut multe prostii pe acolo

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput