Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(136)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Deci azi am fost harnicia intruchipata: am calcat, am sters parchetul de praf, am cautat ce ornamente de Craciun am....etc fata de ieri cand abia mi-am miscat fundul.

Asa de fain ninge. Ma tot uit pe geam. Cred ca si ies un pic sa-mi inghete nasul
Stiu eu ca intr-o zi bebelu sau monika au pus un link cu colinzi. Daca va rog frumos il mai postati odata? Multumesc

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Io nu vreau nimic,vreau doar sa modific la semnatura

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 33 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Io nu vreau nimic,vreau doar sa modific la semnatura

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 33 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Ana, cum nu vrei nimic? Ce cuminte esti tu!

Da ce vrei sa-ti aduca Mosul?

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Salutare, burticutze!!
Ufff...am ajuns si eu acasa in sfarsit...

VASILA, LA MULTI ANI, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!!

BEBELU,felicitari ptr bebelina grasuna!!

Multumesc fetele ptr urari! Azi am fost la maternitate ptr internare de zi, am facut analize, control pe masa,deci nu am scapat, si m-am intors urmand sa ma duc marti dupa concediu medical. Sa vad cat imi da ca medicul de familie mi-a zis ca el da prenatal de la 33 sapt....E nebuna!
Si la mine se misca exact la fel de mult, se intoarce, se foieste, izbeste in toate partile de se zgaltaie toata burta, sughite, dar in general imi doarme toata noaptea, mititica!
Mi-m luat ingrediente sa fac tort padurea neagra maine, ptr prima data, sa vad ce-o sa iasa... Azi am aflat ca sotul lucreaza de ziua mea...f. frumos, nu?...in schimb s-a oferit soacra-mea sa vina pe la mine sa-mi tina de urat...Poate se inzapezesc drumurile!
hmmm...mai voiam sa spun ceva dar am citit 2 capitole si am uitat...ufff...Revin cand imi amintesc!
Va puuuuppp, fetele!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Bebelu, fetitele sunt mai delicate.
Bubitele sunt de varicela... nu-l mananca inca...dar eu tot sper sa nu ii apara pe fata. Avem de stat in casa inca vreo sapt. cel putin

mami de David si 37+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ai grija sa nu le rupa dupa ce fac cojite(cam in perioada asta incep sa creeze mancarime). Cat sunt sub forma de vezicule cu lichid nu raman semne. Spun din proprie experienta.

Laura

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Linkul cu colinzi eu l-am pus

Uite aici
http://www.radiourionline.ro/asculta-radio-sunxmas-14-579.html

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna fetele! am intrat si eu sa fac prezenta sa va zic ca sunt ok
Vreau vesti de la Irinuka...poze cu dovada minunata....va pup pe toate am fugeat ca am o groaza de trebusoara azi
aaaaa era sa uit 32 saptamani

32 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Andri,sunt mega cuminte.
Ei,as vrea eu multe.Primu as vrea sa nu ma mai doara toate cele,mai ales mainile.Apoi de la Mos,anu asta tot ce vreau e sanatate multa multa la toti,mai ales la Bogica mic.
A,si tare as vrea sa-mi aduc aminte ora la care ma duc marti la eco,mi-am facut programare acu 5 minute si am uitat.O sa sun luni sa mai intreb o data.Noroc ca ma stiu alea de plecata cu pluta

33+ cu

Vineeeeee!!! +/- 33 zile

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mirela, d-astea de la Natracare a luat Bebelu de la SensiBlu cu 6 ron???

_
BB e deja pe drum
Roxana 35+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ana ioii, cum de uitasi?

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 17z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput