Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(136)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

MIrela bun bun
vezi k ti-am lasat mesaj p mess

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 20 zile pana la marea intalnire

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 17z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

MIrela bun bun
vezi k ti-am lasat mesaj p mess

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Bine, Mirela, am inteles, o pupi pe Bebeblu de doua ori...
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

eu cred ca am sa fac astazi o ciulama de ciuperci cu smantana....
Mancarea asta i-mi da batai de cap ,noroc ca barbatamiu mananca la munca,ca la cat de pretentios este o luam razna

ALINA 32+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

gabi nush ce are netu
ui te pup si pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

La multi ani, Vasi!

Bebelu, felicitari pt bebelina grasunica. Cred c-o sa aiba in jur de 3100-3200 la nastere, e f. bine pt o fetita.

David a avut 3130 si a fost ok. Ma intreb cum de Iris e asa barosana cand am vomat o groaza, n-am luat vitaminele pe care le-am luat la David si am luat mai putin cu 5 kg in greutate... Mister neelucidat

mami de David si 37+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

David a inceput sa se umple de bubite... Da Doamne sa nu-i apara pe fata, ca la cat de incapatanat e o sa se scarpine si o sa ramana cu semne. Bine macar ca am scapat de febra...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

IOana eu sper sa ajunga pe la 3500 acu sa vedem cat mai are de gand sa stea.
de la ce a facut bubite??? da-i cu mixtura mentolata sa nu il manance. si se usuca mai repede

Mergi la inceput

Bebelu, fetitele sunt mai delicate.
Bubitele sunt de varicela... nu-l mananca inca...dar eu tot sper sa nu ii apara pe fata. Avem de stat in casa inca vreo sapt. cel putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Cu miscatul bebelului... Nu cred ca inseamna nmic daca-l simti mai rau sau mai putin... Cum nici mai tirziu n-are prea multa relevanta... Cind Ioana era mica, ma intilneam cu o prietena care avea un baietel de-aceeasi virsta. Ioana era cuminte, dormea mult, ista mic un fitiit, un frichinit, un foit, duracel. Ma-sa zicea: mama, ce sportiv iese! Acum, fi-so e complet static, se joaca numai la calculator sau lego, nu iubeste niciun sport, fii-mea e o agitata, face sporturi, sare, topaie, nu sta un minut. Peste zece ani cine stie, s-or schimba iar... Deci nimic nu e batut in cuie.

Pup,
G

Mergi la inceput