Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(136)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

bebelu ce bine ca ti ai vazut buba....si ca e bine
ieri am facut o varza dulce cu sunculita taranasca prin ea
si a luat sotul niste masline tot asa pt o salata orientata, sa fac azi
acu 2 zile am facut paste cu ton...nush daca va inspira
nici eu nush ce sa mai pap
azi noapte la 12 mancam sandwichuri ...elevitul imi da pofta de mancare

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna dimi!

vasilasanita! sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Bebelu, felicitari pentru grasunica..mai un pic si poate veni linistita!

Mirela, grea problema asta cu gatitul..noi azi nu mancam de dulce asa ca sotul a comandat macaroane cu silvoi..are si sotul pofte..si mai am niste sarmale cu soia, deci azi m-am scos, de maine..potopul

mami de Ariana (30.10.2005) si 31+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Mirela, nici eu nu stiu ce sa pap. Biscuiti cu miere am mancat pana acum dar au fost prea dulci si as vrea parca si altceva. Ma gandesc la paine prajita. Dar nu cred ca am paine, deci...

Simie mi se intareste burtica fetelor, destul de des. Ma doare dar nu insuportabil. Mai mult ma sperie. Si am noaptea niste crampe de parca mi se taie burta. Si tin minute intregi. Nu stiu cu ce sa zic ca seamana.

Si la mine e totul alb in jur. Ieri a viscolit, dar azi nige linistit.

Florintunde esti tare cu hainele sotului

fetele

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Eu o tai la dentist si apoi sa vad daca rezolv ceva cu pediatru.Va

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Bebelu, ai fetita mare!
Cu emotiile cum stai?

Poate ca ceva orez cu ciuperci voi face azi.

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Fetelor eu am o intrebare: mi se pare ca fetita mea se misca intruna. Imi place ca o simt, nu zic nu, dar e ok? Cateodata parca inoata frumos, apoi imi da cate una de se muta toata burta si o tine asa multa vreme, apoi se pune pe vezica, apoi parca se zbate ca mi-e si frica, apoi sughita ca sunt bata regulate etc. Ma gandesc ca daca nu are aer? Niste prostii vorbesc.

La voi cum e?

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si o cafea cu frisca

O sa-mi permit sa fiu egoista... Desi mor de placere cand vad zapada, anul asta imi doresc sa n-o vad pana dupa 1 ianuarie. 31 decembrie e ultima mea zi de munca... Sper sa nu fac "patinaj obstacole" pana la servici. Mi-e o frica de mor... Daca alunec?

Ieri mi-am facut testul de toleranta la glucoza. Azi astept rezultatele. Si trebuie sa fac o gramade de drumuri azi... La politie dupa buletin, la banca sa-mi actualizez numele, la sediul central al firmei, sa-mi actualizez numele si la HR, la dentist sa-mi umple o gaurica cu o plomba... Si trebuie sa mai ajung si servici, ca shefu' e plecat si eu ii tin locul . Tot ce-mi doresc e sa se termine ziua asta fara sa ma dau cu zgaibaracele in sus.

Va pup, "vorbim" mai tarziu.

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buuuna dimineata dragele mele!!!!
Iaca am intrat si eu in concediu, mooooama ce bine e acasa, asa ca incep , incet, incet, sa va citesc.
Ce mi-au vazut ochii cand am intrat
: Irina felicitari mami curajoasa, , si pe bebe Patrik dragalas.
Ma iau fiorii cand ma gandesc ca incep nasterile, dar mna, pana vine randul mau poate imi trece.
E bine sa stai acasa la caldurica, cu un ceiut in fata calculatorului, fara stresul zilnic de la birou. Bine ca stau 2 ani acasa, sa imi revin.
In rest, ma duc in urma sa va citesc, apoi mai dau pe la voi.
Apropo de intaritul burticii, si mie mi se intareste, iar pe noapte am simtit o durere in partea de jos, asa cum aveam la menstruatie. La inceput am crezut ca visez , dar nu m-a tinut foarte mult. Ce ciudat e ca nu stiu care cum sa le interpretez. Ce bine de voi, mamicile care sunteti la a doua sarcina. Ma duc in urma sa vad ce spuneti voi, sa-mi dau seama ce era. Aaaaa, si inca ceva si gata. Pe mine ma omoara de vreo saptamana visele: sunt atat de reala de ma trezesc mai obosita decat ma pun in pat. Am visat pe noapte ca am cazut dintr-un autobuz la o curba si m-am trezit ca imi batea inima asa de tare de parca imi iesea din piept. Pffff, e tare rau cu visele astea nebune.
Cu scuzele de rigoare ca m-am intins ca o placinta, va pup si... bine v-am gasit.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Fetelor eu am o intrebare: mi se pare ca fetita mea se misca intruna. Imi place ca o simt, nu zic nu, dar e ok? Cateodata parca inoata frumos, apoi imi da cate una de se muta toata burta si o tine asa multa vreme, apoi se pune pe vezica, apoi parca se zbate ca mi-e si frica, apoi sughita ca sunt bata regulate etc. Ma gandesc ca daca nu are aer? Niste prostii vorbesc.

La voi cum e?

33 cu elena alexandra

Eu zic sa nu-ti faci probleme daca misca. O sa ai o fetita vioaie
Aer... normal ca nu are aer. Isi ia oxigenul din sange. Plamanii sunt plini acum de lichid amniotic. Dar stii asta deja E firesc sa-ti faci griji, dar stai linistita, totul va fi bine

bebelu, felicitari pentru bebelina

vasilasanita

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Merci Myane
Vioaie zici? Poate ma ajuta si pe mine sa slabesc la loc dupa cat o sa alerg in jurul ei

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput