Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(136)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ce fac fetili???
Tunde bine ca e bubu bine, felicitari, te ai linistit, asteptam poze
vad ca sunteti preocupate cu cadourile...sincer nici nu m am gandit pana acum.....
asa ca o paranteza eram in real cu prietena mea pana in sf nicolae...ma dusesem sa ma uit pt chestii de bebe, la un momentdat, imi zice prietena mea.....fata da eu ce ti iau de mos..ca nu te am vazut sa te uiti la nimic...la o crema de fata macar...si ii zic, lasa naibii fata mea....eu tre sa i cumpar lu fimea crema de pasa si fund...., si a ras o groaza cand a auzit...

mda, eu am calcat aproape tot ce aveam de calcat cu mici exceptii, le voi termina maine

32+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Multumesc tuturor pentru urari!
Sanatate multa tuturor, cu bebeii sanatosi si voinici, si sa aveti parte de tot binele din lume.

Eu astazi nu am intrat. A trebuit sa stau toata ziua in bucatarie si sa gatesc pentru musafirii de maine.

Va pup !

35+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde ma bucur k totu e ok. e grasuna la 30s. a mea avea 1300g.
hai si cu pozicile

Lucia pai cam asa o sa fie de acu incolo. mai intai ne vom gandi la bb ce are nevoie si dupa la noi. asta e. bb e pe primu plan de acu

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 20 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Ok, Foxy, bine ca ai zis, ca eu intelesesem ca vrei si tu sa te bagi la comanda comuna. Nici o problema, ca e suficient si sa comandam doar eu si Patricia.

Raluca, ne auzim duminica. Daca cumva uit (de, neuronu' de gravida nu e tocmai in forma, plus ca o sa fiu cu musafiri duminica si agitatie), te rog da-mi tu un PM.

Va pup fetele, eu in seara asta nu cred ca mai intru...

Anca in saptamana 37 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anca stai linistita k te caut eu duminica. daca nu, cel tarziu luni de dim ne auzim. somn usor si noapte buna

Vasila gospodina. ai grja cu trebaluitu asta. stai acu in pat si odihneste-te. distractie placuta maine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 20 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti fetili ? cu gandul la cadouri, frumos . Eu caut o saltea de pat ,aveti idee unde gasesc ieftina si buna?de dormeo aveti idee daca se merita?
tunde ti ,ma bucur ca sunteti bine, ai grija sa stai in pat cat mai mult daca asa a zis dr.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

poze..pe picasa..
nu reusesc sa pun aici
va uitati acolo..
Am uitat sa va zic ca bebe a mea desteapta avea manutele la timple..parca statea pe coate ..gandita tare si cordonul al foloseste drept esarfa..tine dupa cap si lasata elegant sa atarne langa corp..n-are circulara cum poarta Florin Piersic fularu alb

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Am uitat sa va zic ca bebe a mea desteapta avea manutele la timple..parca statea pe coate ..gandita tare si cordonul al foloseste drept esarfa..tine dupa cap si lasata elegant sa atarne langa corp..n-are circulara cum poarta Florin Piersic fularu alb

ce dragut ! stia ca o vezi si s-a gandit sa bage o pozitie smechera

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am si eu cartea jurnal de tatic de care vorbiti pe aici, am luat-o din librarie din diverta.
Si eu am luat-o pentru sot dar n-a citit decat primul capitol..nu l-a impresionat, mie mi-a placut,e funny dar sa stiti ca e fff subtirica si cu niste poze si cu scris mare

37+...am intrat in 38 Darius Alexandru

Mergi la inceput

Fetelor, eu am gasit pe interiorul bustierei niste pete maronii mici mici,ca niste pistrui, si sunt exact in zona mamelonului.oare ce or fi?

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput