Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
bravo Melyyy,
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
mary_07 spune:
Bun...deci sunt
Ma suna dr. azi sa-mi aminteasca de eco (noi aveam in plan sa mergem maine la cabinetul lui din Sebes,ca nah,pt el e mai "convenabil" acolo ; unde am fost azi e doar un cabinet privat aliat ). Asa ca pe nepusa masa,fac un dus si o tai!
Cand i-am pomenit de dureri de burta,mi-a zis direct sa ma urc pe masa . M-a luat cu trepidatii cand am auzit dar verdictul a fost unul foarte bun si m-am relaxat.
Mi-a zis ca am 7 sapt...tre' sa fac si eu un calcul pe net sa vedem exact cum stam.
Durerile de burta pot fi si din cauza uterului dublu cicatricial..
Venind vorba despre copii,i-am zis ca imi cam ajung 3 iar el a inceput sa-mi spuna ca a avut paciente si cu 4 cezariene,si cu 5...
Per ansamblu totul e f bine,si el e multumit de cum decurge pana acum sarcina si ne vedem dupa Anul Nou
Va multumesc pt galerie si va pup tare pe toate !
Selen,Mihaela,multu'
2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Bun...deci sunt Ma suna dr. azi sa-mi aminteasca de eco (noi aveam in plan sa mergem maine la cabinetul lui din Sebes,ca nah,pt el e mai "convenabil" acolo ; unde am fost azi e doar un cabinet privat aliat ). Asa ca pe nepusa masa,fac un dus si o tai! Cand i-am pomenit de dureri de burta,mi-a zis direct sa ma urc pe masa . M-a luat cu trepidatii cand am auzit dar verdictul a fost unul foarte bun si m-am relaxat. Mi-a zis ca am 7 sapt...tre' sa fac si eu un calcul pe net sa vedem exact cum stam. Durerile de burta pot fi si din cauza uterului dublu cicatricial.. Venind vorba despre copii,i-am zis ca imi cam ajung 3 iar el a inceput sa-mi spuna ca a avut paciente si cu 4 cezariene,si cu 5... Per ansamblu totul e f bine,si el e multumit de cum decurge pana acum sarcina si ne vedem dupa Anul Nou Va multumesc pt galerie si va pup tare pe toate ! Selen,Mihaela,multu' 2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada ! Doamne,fie voia Ta!!! Mos Craciun exista ! |
vreau sa vad o semnatura cu burtica
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
liliac1 spune:
RAspund si eu repejor...ca sunt intr-o pauza de copii.
Deci:
Meli aripioarele poti sa le pui beteala pe margine si arata de ingeras. Poti sa-i faci dintr-o bucata de sarma (legata de mijlocul aripioarelor) aura de ingeras deasupra capului. Nu stiu cum sa-ti explic sa se si inteleaga. Adica faci un cerculet care sa nu-i atinga capul, il legi de un bat tot din sarma pe care il legi de aripi. Totul se inveleste cu beteala.
Poti apoi la hainute sa ii cosi beteala la maneci si la poalele bluzitei. Nu-i coase si la pantaloni ca da nasol.
Sau poti sa-i faci o curea sclipicioasa la bluzita.
Danuta mea Ana este deosebit de expresiva si de asta atrage atentia. E firesc sa fie serioasa cu persoanele pe care nu le cunoaste. Nu toti copiii interactioneaza la strambaturile celorlalti.
Deci, ai putea sa ripostezi doar cu "Zambeste, dar numai persoanelor simpatice sau care stiu sa faca ceva inteligent!! Si ce zambet frumos are!!! Este un copil personalitate puternica is cu IQ ridicat !" Apoi le zambesti sarcastico-fortat si te intorci la ceea ce faceai inainte de a te aborda.
Ce ma enerveaza pe mine astia bagaciosii..dar eu nu-s deloc angelica asa ca tine. Probabil de-asta nici nu indrazneste nimeni sa ma abordeze ca eu din priviri le tai macaroana daca mi se pare ca-s persoane nepotrivite.
santo multa sanatate puiului. Ai putea sa incerci sa ii dai medicamentele fragmentat, cate 0,5 ml. Eventual ii dai sa roada ceva care-i place lui si ii strecori pe langa.
Selenica te pup, mamis!!!Bine ca a fost doar un chefless si nimic mai mult!
raluk16 spune:
Am stiut ca vine Lili si ma ajuta sa-mi scada tensiunea de nervi
Bia multumesc mult! Asta e si motivul pentru care si eu as vrea sa-l duc la program scurt. Asta si faptul ca nu l-ar adormi nimeni leganat . Si la privat cum a fost? La noi aici in BM sunt vreo 5 gradinite private si se mananca mai dezastruos ca la cele de stat. Pentru ca vor sa le faca pe plac parintilor bogati si "cum sa nu primeasca puisorul parizer zilnic si gogosi proaspete?". Am intrebat de ce nu au meniu mai sanatos, si au zis ca i-au certat parintii ca de banii aia sa faca bine sa le dea cremwursti dimineata! Na, definita bogatiei pentru unii...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
liliac1 spune:
citat din mesajul lui mary_07 7 saptamani si un pui sanatos! Revin cu detalii mai incolo 2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada ! Doamne,fie voia Ta!!! Mos Craciun exista ! |
Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi, dragilor!!! Asta da, veste grozava.
liliac1 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Am stiut ca vine Lili si ma ajuta sa-mi scada tensiunea de nervi Bia multumesc mult! Asta e si motivul pentru care si eu as vrea sa-l duc la program scurt. Asta si faptul ca nu l-ar adormi nimeni leganat . Si la privat cum a fost? La noi aici in BM sunt vreo 5 gradinite private si se mananca mai dezastruos ca la cele de stat. Pentru ca vor sa le faca pe plac parintilor bogati si "cum sa nu primeasca puisorul parizer zilnic si gogosi proaspete?". Am intrebat de ce nu au meniu mai sanatos, si au zis ca i-au certat parintii ca de banii aia sa faca bine sa le dea cremwursti dimineata! Na, definita bogatiei pentru unii... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra." |
Stai linistita, nu-ti mai face ganduri pentru ceea ce va fi in timp.
Uite, pana si la noi, aici la tara, avem gradi cu meniu ovo-lacto-vegetarian. Bine, te si cocoseaza la pret! Dar exista.
In Bucuresti sunt cu duiumul de-astea. Sigur or sa apara si in BM pana atunci. Sau pui tu de un biznis
diamar78 spune:
Bravo Mary, deci ai vazut iezisorul.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
raluci_b spune:
mary ma bucur ca e totul bine
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
cristina_ana spune:
citat din mesajul lui mary_07 7 saptamani si un pui sanatos! Revin cu detalii mai incolo 2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada ! Doamne,fie voia Ta!!! [size=3]Mos Craciun exista ! [/size= |
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Bravooo!!!!!!!!!