Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Dana cunosc senzatia! Si Andrei este ff erios in fata persoanelor necunoscute. Sta si le analizeaza f atent. Si mie mi-au spus multi ca e prea serios. Cu noi in sa e vesel asa ca problema lor. Chiar si la servici imi spuneau mai demult ca e prea serios in poze (asta pt ca la inceput studia ff atent si aparatul foto).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Dana, nu-ti mai bate capul! si noi patim la fel, si EBru e f serioasa, si chiar cu persoane pe care le-a vazut de mai multe ori (vecinii de pe strada de ex..)...si primim cam aceleasi replici, dar mult mai "soft", sa zic asa, de genul "mai, ti s-au lasat si falcutele de serioasa ce esti!", deci zic eu ca nu sunt "acuzatoare", asa ca nu ma deranjeaza....si eu le raspund la fel: pana se obisnuieste cu o persoana, asa e....dar atat, nu stau sa le dau eu explicatii...stiu si copilasi care rad imediat, avem un bebe de 8 luni vecin si zambeste imediat, cum incep sa vorbesc cu el (sau poate e din cauza fetzei mele )...dar nu mi-am pus vreodata probleme ca nu imi inveselesc deajuns fata, God!! zi-le si tu ca "face si ea niste ecuatii in gand", sau ceva de genul, eu stiuu?? nu ma pricep la replici destepte, sa apara fetele mai spontane in peisaj, dar eu zic totusi sa nu-i bagi in seama, mai degraba...

Santo, nici EBru nu suporta seringa de la nurofen! eu ii mai pun in castron picaturile si amestec doar o mica parte din mancare, din care ii dau initial....deci nu e nevoie sa schimbi castronasul...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Neata,
Noi acum ne-am trezit dar is inca pe jumatate adormita.
Mai,am dormit amandoi cam 9 ore cu 2 intreruperi pt lapte doar,nu-mi vine sa cred
Ralu scumpule te tzuc tare de tot,ai fost tare cu tinutul secretului:)) Am vrut de prin sept sa plecam dar cum am tot amanat pt ca aveam de facut vaccinurile(tot amanasem DPT-ul)am zis ca las', la primavara.Numai ca in ultimul moment m-am sucit,normal Si am luat bilete la inceputul lui nov.
Momentan ma tot agit sa rezolv cu actele si sa adun odata cele necesare pt casa dar cum asta presupune sa scot Joshuliciul din casa si sa-l car dupa mine uneori chiar cateva ore bune la rand,e putin complicat.Am fost tare fericita alaltaieri cand am reusit sa montez primul scaun Mai am de bagat o tura de Ikea azi si sper sa termin.
apropo de faza cu covorasele,eu tocmai ma pregateam sa cumpar cat sa acopar tot livingul,ma gandeam ca tine d ecald si ieseam oricum mai ieftin decat cu covorul.Si acum ce vad Adevaru-i ca si eu m-am gandit la mirosul ala mai demult,stiti ca degaja un miros asa dulceag,dar nu mi-am pus prea multe intrebari.
Va las,ca Josh trage de fire si sta cocotat pe modem car evad ca rezista inca eroic.

Mely scumpa felicitari pentru sarcina,sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o nastere usoara si un bebe perfect!

Iulik,tare mi-a placut de petrecerea aceea a voastra,am vazut si burtikutzu' mumos,doamne ce mare a crescut! Mai,nu-mi vine sa cred ca nasti curand,ma trec fiorii numai cand ma gandesc.Ai inceput pregatirile,ceva cumparaturi pt Daniela..?

Ma bucur s-o vad si pe Selen,numai bine ne-am nimerit,in aceeasi perioada I hear you cu masina aia,ce bine mi-ar prinde si mie una acum. Sa stii ca si Josh a inceput sa priceapa ce-i zic,sper marea mea usurare,ca multa vreme aveam senzatia ca vorbesc singura,in gol:) De vreo cateva zile imi aduce cate ceva daca ii cer,sau,mare lucru,asteapta pana ii pregatesc un lapte fara sa faca vreo criza de nervi:)

Va pup fetelor,ca ma trage de pantaloni deja.Uka,multam frumos de globulet
O zi frumoasa sa aveti!

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Selen, bine ca ai aparut ca iar te-am dat disparuta.

Sanatate lui Andreiutz si lui kitty.

Dana, cam neserioasa doamna. Si de Matei spune parintele de la biserica ca e tare serios. Intr-adevar nu le zambeste din prima la oameni dar daca-i vorbesc si se joaca cu el incepe sa rada dar mai greu. Probabil ca daca doamna ii vorbea si se juca cu ea ii raspundea si Ana. Eu chiar nu-mi fac probleme.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

mai, Mely e cu burtica?????????????????
FELICITARI MELY!!!!! woooooow, nu-mi revin!!! esti un exemplu de curaj, zau, te admir sincer!

Miha, DIamar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Multam frumos dragelor!

Selen buna treaba aia cu facutul ecuatiilor in gand!

noi avem 3 covorase din acelea de activitati: unul cu printese si doua care se pot asambla/dezasambla diversele imagini; eu nu reununt la ele! ana nu le (mai) baga in gura si se joaca tare frumos cu ele! pe printese le recunoaste si le arata cu degetul iar cu celelalte doua isi face de lucru minute bune, tot scotand diverse cerculete, buline si incercand sa le potriveasca...plus ca ne acopera astfel jumatate din living...cum zicea Miha, mult mai ieftin decat un covor..no, asta este!

Asteptand www.youtube.com/watch?v=OKsIAxniJsU&feature=BF&list=PLC1BA975BF822923B&index=3" target="_blank">Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Dana ce sa-ti mai zic si eu, au zis fetele, madama aia sa faca bine sa nu se mai urce in bus cu voi oare ea rade la toti oamenii pe strada? doamne ce oameni. Si Remus este la fel

Santo - Remus cand refuza seringa il strang usor de obrajori si i-o infig intre buze bag repede inghite plange 2 secunzi si gata

scuzati nu am vazut scandalul cu covorasele, care-i treaba, noi nu avem dar ma batea gandul

EDIT: bine ca au terminat cu laptele praf, acum au gasit altceva

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Da,am scris din picioare si cu intreruperi,nici n-am apucat sa vad ultimele mesaje.

Dana te consumi prea mult si nu e cazul,crede-ma.
Josh e dupa cum bate vantul/agreeaza sau nu pers respectiva.Nu-ti zic ca a inceput sa si loveasca pe cineva si sa tipe la ea,pt ca s-a simtit prea agresat de atatea dulcegarii.Noroc ca madama a zambit stramb si si-a vazut de treaba ca altfel Madamele de pe aici(si de la voi zic eu) seamana f mult cu 'madamele' din ro,nici o diferenta la modul de abordare.Mie mi-a sarit tzandara cand au inceput sa mi-l atinga pe fata prin metrou,una chiar mi l-a pupat de i-a lasat si ruj pe obraji.Pana sa ma dumiresc eu faptul era consumatAsa ca il trag eu instinctiv deoparte cand vad ca se apropie vreo 'doamna amabila'
Madama ta din autobuz a fost absolut rude and intrusive,pe romaneste nesimtita,asa ca eu sa fi fost in locul tau ii intorceam spatele din prima,fara s-o mai bag in seama.
Pupici multi nazdravanei,dulceata de fetita

Santo si noi am avut aceeasi problema de curand,eu i-am dat cu seringa de la panadol,dar recunosc ca mai mult fortat,ca altfel n-a vrut-nici in mancare,nici in apa/lapte.Ulterior am renuntat si la asta si am tot insistat sa bea laptele si au fost dati cand am reusit si dati cand a trebuit sa ii fac alta sticla pt ca desi ii era foame il refuza La noi medicamentul are gust f pronuntat de capsuni si de aia.Mai bine il lasau asa,flavorless,ca er amai bine.Uff,sanatate multa!

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare si de la noi; am fost un pic plecati pe afara, dar e un ger! brrr! mai, eu tot ii caut lu Andrei manusi de fas, dar nu gasesc asa mici; stiti voi pe undeva, un site, ceva? ca de Craciun plecam la munte si tare as fi vrut pentru zapada sa fie de fas; oricum nu prea stiu ei de tavaleala, dar...

Selen, ma bucur ca ai revenit din starea chatless , am tot zis sa-ti dau PM dar mereu ma luam cu ceva si uitam;

Dana, nu prea stiu ce sa-ti spun, poate doar sa nu pui la suflet, tu stii ca Ana e o razacioasa si e vesela, poate nu-i firea ei sa zambeasca tuturor; Andrei are si el momente cand chiar nu vrea nici sa zambeasca, nici sa faca alte minuni daca nu are el chef; asta e! astia sunt! si ii iubim enorm ;

Meli, abia asteptam poze cu ingerasul!!!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

multumim de reprimire!
despre ce donatii vorbiti?? puneti-ma si pe mine la 220, va rog

madam selenico, eu strang banuti ca sa cumparam un carucior pt tripleti pentru o mamica din constanta si sa i-l dam din partea lui Mos Craciun. daca vrei sa fi si tu ho-ho-ho ne conversam pe pm. pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

orice drum de 1000 de pasi incepe cu primul pas...

Mergi la inceput