Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diamar, ce mult ma bucur pentru voi!!!! Bravo, o sa aveti sarbatori linistite si fericite!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!!!

Poftiti la fierbinte sa va dezmortiti.

Diamar ma bucur ca vestile sunt bune.

Techila bravoooo, la mai mare....sunt sigura ca se vor strange toti banutii pana la urma, Doamne ajuta.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Neata!

Eu propun sa ne gandim deja la ce carucior luam si cum punem la cale surpriza. Ca daca am fi fost numai noi era cum era, dar asa, cu atata lume implicata, cred ca ar fi fain (daca mamica e de acord) niste poze sau chiar o filmare.

Techi pana pe miercuri-joi astept sa vad cati ti se mai strang, ca ti-am zis ca mai pot plusa daca e nevoie. Si am mai citit de cateva fetre care au zis acelasi lucru. Ma gandesc ca ar fi fain sa ne decidem intre timp ce carucior luam.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

pai il imbracam pe Costache in Mos Craciun.

Asta cu filmarea mie nu prea imi place, ma rog...eu daca as avea parte de un asa gest nu m-as simti prea confortabil ...dar suntem diferiti si poate pe aceasta mamica nu o deranjeaza. Insa, odata filmata se va simti datoare sa multumeasca si rasmultumeasca si se va diminua farmecul Mosului....pe care nimeni nu-l vede si nu-l pupa.....doar ca fiecare dintre noi stim ca exista si face daruri.

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

pai il imbracam pe Costache in Mos Craciun.

Asta cu filmarea mie nu prea imi place, ma rog...eu daca as avea parte de un asa gest nu m-as simti prea confortabil ...dar suntem diferiti si poate pe aceasta mamica nu o deranjeaza. Insa, odata filmata se va simti datoare sa multumeasca si rasmultumeasca si se va diminua farmecul Mosului....pe care nimeni nu-l vede si nu-l pupa.....doar ca fiecare dintre noi stim ca exista si face daruri.

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

da, si eu ma gandeam ca mai bine o poza cu puii in vehicul . Cred ca filmarea mi-ar fi placut cu camera ascunsa, sa vad bucuria dar asa nu e voie sa o faci publica...

Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."

Mergi la inceput

Am uitat sa ma laud ieri ca am facut primul om de zapada cu pentru Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Am uitat sa ma laud ieri ca am facut primul om de zapada cu pentru Alex

poze nu i-ai facut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neatza

Intrebare intrebatoare : cum pot transforma niste aripi de fluturas in aripi de ingeras?
N-am gasit nicaieri in orasul asta aripi de ingeras si imi trebuie neaparat pt serbarea lui Alex. Oare daca vopsesc aripile de fluturas cu spray argintiu si le "ornez" cu niste beteala argintie ar fi ok ?
Alta idee nu-mi vine si aud ceasul cum imi ticaie in urechi si maine poimaine e serbarea si n-am pregatit nimic.

Plus ca as fi vrut sa-i fac si o costumatie de ingeras dar Alex nu vrea nici in ruptul capului s-o poarte .Asa ca probabil ne rezumam la niste haine albe ...

Ce probleme am si eu de dimineata...

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Doamne,fie voia Ta!!!
Mos Craciun exista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Intrebare de nota 20:

Avand in vedere scandalul prezentat la stiri despre covorasele puzzle, voi ati renuntat la ele, sau mai asteptati pana le verifica astia din Romania? E nu stiu ce sa fac....

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Iulika sa stii ca astia zic ca sotia presupusului infractor responsabil cu atentatul din Stocholm e romanca si locuiau in Luton dar crede-ma ca nu sunt eu .

Alex eu l-am strans de ceva vreme pt ca era numai bucati bucatele toata casa si nu statea si el frumos ...sau nu-l atragea pe David deloc sa se joace, sa le aseze ....NIMIC.

Mergi la inceput