Scoala 50-sect 2

Buna,
As dori mai multe informatii despre scoala 50 -Maica Domnului- de pe Ion Minculescu; pe afara arata bine insa vreau sa stiu cum sunt cadrele didactice. Invatatoarea fetitei mele ar trebui sa fie Elena Pisaru.
Multumesc pentru orice informatie!
Raspunsuri

diana spune:
Acum 2 ani ma intereseau si pe mine detalii despre scoala 50. Mie nu mi-a raspuns nimeni. Poate tu esti mai norocoasa.
Asadar am renuntat la scoala 50 si am mers la 56 despre care stiam mai multe detalii.
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.

Rony spune:
Tot ce stiu este ca sunt cel mult 2 clase I, deci este o scoala micuta ... de aceea o si vrem ca pare mai intima...si arata bine.
Noi am gasit o invatatoare ff buna la scoala 39 insa nu ne place scoala. poate mai aflu ceva informatii...

Rony spune:
Am aflat eu cateva detalii daca intereseaza pe cineva...este renovata anul acesta, secretara este o doamna foarte draguta si am inteles ca si directoarea se zbate foarte mult pentru scoala! ca si invatatoare am inteles ca d-na Elena Piscan ar fi cea mai recomandata insa vom vedea dupa sarbatori cand ne vom intalni!Internatul este pana la ora 17 si am inteles ca amenajeaza un loc pentru dormit!
Revin cu informatii!

Alina_Rusanu spune:
Buna Ziua! am citit mesajul dvs referitor la scoala nr 50 - Maica Domnului si doresc sa va dau cateva informatii referitoare la aceasta scoala! eu am terminat clasa a IV-a in anul 1996 iar invatatoarea mea era Dna Piscan Elena pe atunci foarte tanara! Din punctul meu de vedere un invatator mai bun si cu mai multa experienta decat dansa nu veti gasi! Mi-as dori din tot sufletul ca fata/baiatul meu sa o aiba invatatoare pe dansa! Din pacate asta nu este posibil! Vi-o recomand pe dansa dintre toti ceilalti! ref la scoala 56 care totusi stiam ca are o reputatie buna .... la liceu colegii care au venit de la 56 erau cei mai slab pregatiti! Pana la urma totul este sa inveti iar Dna Piscan chiar stie sa te faca sa inveti si sa te invete cum tb sa inveti! Daca fiul/fiica dvs o poate avea ca invatatoare faceti cea mai mare greseala daca acesta nu va fi la clasa dansei! Cat despre scoala .... este foarte veche .... are in jur de 150 ani .... si tocmai a fost renovata! nu stiu cum mai arata in interior dar nu cred sa fie probleme!

Rony spune:
Multumesc pentru informatii! Am inscris-o deja pe fetita mea si ma voi duce sa o cunosc si pe doamna invatatoare!
O zi buna