Cu dragoste din Iasi (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimi, ceai verde?

Cristina, sanatate lui Vladut, cred ca iti este greu.
dar se face el bine

Lacramioara, nu te supara - in legatura cu "opriti defrisarea padurii Ciric"
acolo nu se face defrisare, se face un loc de relaxare, asa cum Iasul nu are si cum tot plangem ca vedem in alte orase si la noi nu.
pentru asta vor trebui taiati cativa copaci, nu defrisata padurea. diferenta e uriasa.
nu o lua personal, dar pe mine chiar ma deranjeaza genul asta de actiuni cu "stopati ..." fara sa se stie exact despre ce e vorba.

sanatate multa si rabdare! se mai intimpla si din astea, din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

buna dimi, ceai verde?

dar se face el bine

Lacramioara, nu te supara - in legatura cu "opriti defrisarea padurii Ciric"
acolo nu se face defrisare, se face un loc de relaxare, asa cum Iasul nu are si cum tot plangem ca vedem in alte orase si la noi nu.
pentru asta vor trebui taiati cativa copaci, nu defrisata padurea. diferenta e uriasa.
nu o lua personal, dar pe mine chiar ma deranjeaza genul asta de actiuni cu "stopati ..." fara sa se stie exact despre ce e vorba.

sanatate multa si rabdare! se mai intimpla si din astea, din pacate

buli, nu ma supar. Eu am citit ca se vrea defrisarea a 6 hectare de padure.... si de aceea sunt impotriva. Ca nu va mai planta nimeni nimic......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

buna dimi, ceai verde?

dar se face el bine

ieri am fost la control si e... bine.

are o tuse seaca de care nu mai scapam.

azi l-am dus la gradi si m-a apucat starea aia cu "drobul de sare" - mi-a spus o ingrijitoare ca lipsesc multi copii, ca sunt bolnavi, ca la spitalul de copii sunt 2 in coma cu viroze respiratorii.
si cum mie nu-mi trebuie mult, paranoia e in floare .

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

in alta ordine de idei, stiti mai multe detalii despre
http://iasi.inoras.ro/eveniment_shortsup-marea-evadare-sambata-29-ianuarie-2011-la-hotel-unirea.htm

in ce consta oare?

Mergi la inceput

filme de scurt metraj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salut, fetelor!
Imi cer scuze ca dau buzna aici, dar vroiam sa va anunt asupra campaniei Pampers-Unicef. Dupa cum cred ca stiti, la un pachet de pampers achizitionat se dona un vaccin anti-tetanos pt un copil dintr-o tara defavorizata. Acum, ca recompensa pt cele 4,6 milioane doze de vaccin stranse, se vor aduce imbunatatiri pt 4 maternitati din Romania. Asta se face in functie de voturile primite de fiecare oras. Fiecare stim conditiile din maternitatile de stat. Pt a putea vota orasul vostru, intrati pe FaceBook, pe Lumea Mamicilor si acordati un vot pt Iasi.
Imi cer scuze din nou, sper ca nu am deranjat, dar eu cred ca merita putina atentie.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

[quote]citat din mesajul lui herra
[ mi-a spus o ingrijitoare ca lipsesc multi copii, ca sunt bolnavi, ca la spitalul de copii sunt 2 in coma cu viroze respiratorii.

De unde stie ingrijitoarea situatia internarilor la spitalul de copii? Este purtatorul de cuvant al spitalului? Asta-i sezonul, cam asa a fost in fiecare an, cel putin de cand sunt io mama, adica de mai bine de 9 ani... Ingrijitoarea respectiva cred ca voia mai mult sa sperie parintii, sa-si mai tina copiii pe acasa, sa nu-i aduca la gradinita. Asta nu mi se pare o atitudine ok. Scuze, Herra, ca m-am bagat in discutie, dar mai bine te feresti sa stai de vorba cu asemenea persoane care seamana panica, parca nu ar fi destule greutati in viata asta... O floricica virtuala de la mine, stiu ca esti necajita! Asa-i cand avem copiii bolnavi, suntem mai vulnerabili!

Toate cele bune,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Tot io.
Tuse seaca ce pare de netratat: ne-am confruntat si noi cu asta la baiat, pe parcursul gradinitei. Dupa 6 ani de salina si 7 de mare (in acelasi an si salina, si mare), putem spune ca o tinem sub control. Se pare ca pur si simplu nu-i prieste aerul din Iasi, ce sa fac, sa ma mut nu pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Azi ne-a sunat dna invatatoare sa il duc la sc pe Alex si il duc maine.
Lipsesc multi copii e adevarat...
Un prieten de al lui Alex a facut miozita post gripala...
Marea majoritate au facut febra si au avut varsaturi...

Sunt cu inima stransa dar trebuie sa il duc.
Sper doar sa nu ia ceva, ca la imunitatea lui si la ce a tras in ultimul timp... Ca atare, maine ii dau o mascuta sa o poarte si il las strict 3 ore. Asta e.

Cristina, ziarele ar fi bubuit daca erau astfel de cazuri, stii ca abia asteapta senzationalul...

Lacramioara, stiu cum e... imi pare rau. Pupici micutei care te ingrijeste cu toata inima ei cea mare! da-le incolo de pete!

Mergi la inceput

n-ati baut cafeaua inca?

Mergi la inceput