Fulguleti de nov-dec 2006 (237)
Raspunsuri - Pagina 19
danutz spune:
Bine ne-am gasit in noul an!
Sa dea Dumnezeu sa fie mai bun decat cel care tocmai s-a scurs!
.
Sofiutza
.
Si deci ne mutam de la scutece
offf, nu stiu cand au trecut anii si cu bune si cu rele, dar au trecut.
Avem copiii mari acum si vorba lui Chinico, maine poimaine ne pomenim cu invitatii la nunta![]()
Eu va dau de pe acum intalnire la "generatia in blugi"

simo29 spune:
Neata!!!
LA MULTI ANI 2011!!!!!!
Sa fim sanatoase in 2011 alaturi de fulguletii nostrii dragi!!!!
Va pupam cu drag,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
Tudor de Shoshika!
Sofia de Aelita!
Danutz, felicitari!
.. stiam io ![]()
Chinico, esti mortala.. trimis mama multime bucati porc decedat si prelucrat. plus hectare de grau amestecate cu baterii de oua si tone de unt. mniami, alba ca zapada 
Lizzy, pare rau de entorsa.
Fost pe partie?
Teutz, sa treaca repede si usor varicela.
Nici nu stiu ce sa zic.. daca sa nu faca si Maia.. ati scapa, da totusi e inca asa micuta..
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
ruxandra_sb spune:
G v-a trimis ceva in cutia postala (electronica) ![]()
... si cin se-ncumeta sa deschida noul capitol..
ala eu, ala eu!
sau asteptam sa facem cele 20 pagini regulamentare? ![]()
..adevarata fericire in tine rasare si-n tine infloreste si leaga rod, cand ti-ai pregatit sufletul pentru ea. (Alexandru Vlahuta)
lizzy spune:
bine v-am gasit in noul an! 
intrucat ghipsul asta idiot ma incurca la tastat, sa stiti ca ma incurca si la pus manusile de ski. ![]()
asa ca nu am fost 'out' zilele astea, dar am facut investitii 'in'
nu zic de care, zic numa' ca nu se mai poate asa ceva si ne apucam de bicla repede repede ![]()
cand se muta subiectul dati musai link-ul pt ametite ca mine... 
Laura13 spune:
La multi ani!
sa dea DD ca anul nou sa ne aduca numai sanatate, bucurii, fericire, liniste si buna intelegere.
am ajuns si noi acasa. dani e bine, am trecut fff usor peste o amigdalita, pe care a colectat-o acum mami, care nu trece la fel de usor peste ea.
pe 27 am fost la eco, bb e bine, creste in grafi, pe 27 avea 12 sapt si 5 zile. am fost si la analizele de sange, rezultatele inca nu le am ... analize pentru dublu test. sper sa fie si acelea ok, poate mi se mai usureaza sufletul care e tare incarcat de griji pentru bb.
gasca.
ps. m-am bucurat tare mult sa citesc mes de la dianocica. ![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
11+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mami_dani spune:
La Multi Ani, dragele mele!!!
Ruxandra, multumim pentru surpriza, e FRRRUMOS FOC, dar frumos, nu asa...
Lizzy, fost in sedinta pana acum, te sun in 5!
Si...cum va spuneam...vorba vine, ca nu va spuneam decat in gand
, inainte de sarbatori bazaiam eu nemultumita ca de ce lucrez, ca de ce nu am plecat si anul asta undeva, ca o sa fie plictisitor si obositor si asa mai departe...Dar, ma inselam amarnic!
Am iesit din 2010 atat de linistita si serena, am stat acasa cu cei iubiti si a fost o sarbatoare ce m-a uns pe suflet! Ce e mai linistitor si mai datator de putere decat sa simti valuri de dragoste de la sot, copil, parinti, parinti spirituali, prieteni buni si chiar si de la samburelul din burta prietenei? Nu stiu cum sa explic mai bine, tot ce pot sa va spun e ca am un mare zambet pe fata de pe 1 ianuarie incoace
.
Va pup cu drag si va iubesc!
Dani
aelita spune:
Va multumesc de urari !!!! v-ati amintit de fulguletul intarziat care a venit in ianuarie ![]()
La multi ani,Tudor de Soshika!
La multi ani KIKINEATA !!!!
pt ca maine nu am timp sa intru .Sa fii sanatoasa si fericita !!
danutz spune:
Neatza. Poftiti la 
.
Kiki
Sa-ti fie viata frumoasa si luminoasa ca si tine!
.
La noi toate au intrat in normal sa zicem. Eu pe baricade la munca, Rares la gradi cu o mareee nerabdare sa-si reintalneasca gagica (v-am zis ca are gacica, nu?), taica-su umbla zilele astea sa-si rezolve cu un nou contract de munca![]()
.
Si cam raciti, toti. Mie mi se trage de la prea mult dansat si cantat cu geamurile deschise,in noaptea de anul nou, lui Rares de la prea multa saniuta, lu' tac-su de la prea mult stat pe langa noi
.
Am fugit!
ruxandra_sb spune:

La multi ani Kiki! 

Sa ne traiesti, sa-nfloresti!