Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (67)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonacopil spune:
Patania magarului batran
Intr-o buna zi, magarul unui taran cazu intr-o fantana.
Nefericitul animal se puse pe zbierat, ore intregi, in timp ce taranul cauta sa vada ce e de facut. Pana la urma, taranul hotari ca magarul si-asa era batran, iar ca fantana, oricum secata, tot trebuia sa fie acoperita odata si-odata. Si ca nu mai merita osteneala de a-l scoate pe magar din adancul fantanei. Asa ca taranul isi chema vecinii, ca sa-i dea o mana de ajutor. Fiecare dintre ei apuca cate o lopata si incepura sa arunce de zor pamant inauntrul fantanei.
Magarul pricepu de indata ce i se pregatea si se puse si mai abitir pe zbierat. Dar, spre mirarea tuturor, dupa cateva lopeti bune de pamant, magarul se potoli si tacu. Taranul privi in adancul fantanei si ramase uluit de ce vazu.
Cu fiecare lopata de pamant, magarul cel batran facea ceva neasteptat: se scutura de pamant si pasea deasupra lui. In curand, toata lumea fu martora cu surprindere cum magarul, ajuns pana la gura fantanei, sari peste ghizduri si iesi frematand...
Viata va arunca poate si peste tine cu pamant si cu tot felul de greutati...
Secretul pentru a iesi din fantana este sa te scuturi de acest pamant si sa-l folosesti pentru a urca un pas mai sus. Fiecare din greutatile noastre este o ocazie pentru un pas in sus. Putem iesi din adancurile cele mai profunde daca nu ne dam batuti. Foloseste pamantul pe care ti-l arunca peste tine ca sa mergi inainte.
Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit:
1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism.
2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile.
3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa.
4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin.
5) Iubeste mai mult si... scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema.
Mami de ingeras din ceruri
Si
12+
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa pogo, daca stranuta poate e doar ceva alergenic; pt linistea ta sufleteasca da-i jumatate de osciloccocilum; pui intr-un pic de apa sa se dizolve granulele si le dai cu lingurita; sa nu uiti ca orice prb ar avea un bebe face intai febra; nu-i da medicamente; Maya prima oara a luat ceva medicamentos la 8 luni ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii |
Eu nu i-as da osciloccocilum, nici altceva, daca nu are alt simptom. Ii curat nasul si atat.

Justina n-a facut febra cand a facut bronsiolita, decat haraia..la 2 zile a facut.
Si noi am luat primele medicamente (antibiotice) , acum la 8 luni.
Sper sa nu m fie cazul nici noua, nici voua sa m luam medicamente.
Sanatate muta!
Lisy multumesc mult!
Felicitari Mada23!

Bine-ai venit, Matei Nectarie!
Recuperare rapida si mult laptic pt bebe!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
histamina spune:
nici poveste de oscilococcinum.
are doar 2 luni copilul!
pt mucusori e ideala batista bebelusului.
o vizita la dna dr Ana Culcer,analize de sange sa se vada eozinofille care indica alergiile.
la oscilo eu am facut reactie alergica severa.
histamina spune:
Copiii amarati dintr-un sat nemtean au nevoie de hainute si incaltaminte.
Cititi mai jos si, daca ii puteti ajuta, ar fi foarte frumos.
Dra. Dorina Petrescu se va ocupa de colectare si transport. O puteti contacta direct la: dorina_rusa@yahoo.com.
Multumim
Gabriela Nan
-
Doamne ajuta!
Avem nevoie de ajutor!
Sunt īnv#259;#355;#259;toare la #350;coala cu clasele I-VIII, Izvoare, com. Bahna, jud. Neam#355;. Avem un num#259;r mare de elevi īn #351;coal#259;, dar cei mai mul#355;i dintre ei au mare nevoie de h#259;inu#355;e, ca s#259; poat#259; veni la #351;coal#259; īn sezonul rece. Noi, cadrele didactice, am adus de acas#259;, de la copiii no#351;tri, h#259;inu#355;e #351;i papuci, care nu le mai veneau, dar care erau de strict#259; necesitate pentru ace#351;ti elevi. V#259; rug#259;m, ajuta#355;i-ne, dac#259; pute#355;i, cu h#259;inu#355;e #351;i papucei, pentru ni#351;te copii inimo#351;i care vor s#259; īnve#355;e!
Va multumesc din suflet celor care nu ve#355;i ignora mesajul meu de ajutor! Oricat de mic ar fi ajutorul, pentru noi ar reprezenta enorm de mult sa stim ca ii putem ajuta, sa nu le mai plangem de mila ca vor ingheta pe drum pana acasa sau, eventual, vor lipsi de la scoala in zilele prea geroase, de teama sa nu inghete. Cat despre papucei, credeti-ma, vin incaltati multi dintre ei cu slapi (papuci de casa din plastic). Se intampla chiar sa vina pe rand la scoala, copiii din aceeasi familie, fiecare cate o zi, pentru ca au doar un rand de papuci de iarna sau doar un singur rand de hainute mai groase. Copiii nu au nicio vina ca s-au nascut saraci, de aceea vrem sa ii ajutam.
Copiii v#259; vor fi recunosc#259;tori!
Īnv. CARAIMAN IONELA-LAURA
Tel. 0764888975
Adresa #351;colii: #350;COALA CU CLASELE I-VIII, IZVOARE, com. BAHNA, jud. NEAM#354;"
IC | XC
---+---
NI | KA
laurraa spune:
livsy draga mea

fetelor am zis de osci doar daca ii este teama ca a luat raceala; nici eu nu i-am dat dar dr de pe la noi asa recomanda fiind singurul homeopat si se poate administra sub 3 luni; bineinteles ca preferabil este DELOC
sanatate multa
ramonacopil
foarte frumos zis "in viata asta tu trebuie sa fii solutia nu problema" 
somn usor
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
pogonici1977 spune:
multumesc frumos de sfaturi..ii curat doar nasucul si cam i si atat..ca este ok fata..
ce de bebei NECTARIE..ce ma bucur cand aud astfel de vesti si minuni
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1292821200" target="_blank">SINAXARUL DE AZI! 
Astazi, dupa 13 (de fapt e 13, astept sa se trezeasca fetele) mergem cu Justina la control. Sa va rugati pt noi sa ne zica dr ca e vindecata complet . 

Ea se simte bine, nu mai haraie.
Va tin la curent cu ce ne-a zis dr.
O zi buna!
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Aici aveti cateva poze din spital cat si acasa.
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
pogonici1977 spune:
doamne ajuta..alina..sa auzim de bie..e saptamana cea mai frumoasa din post..cu multe minuni..si va fi bine
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
sandaa spune:
Va rog sa ma scuzati si sa ma iertati. Va rog din suflet sa va rugati si pentru mine pacatoasa. Nu pot sa intru in detalii va rog sa nu ma intrebati dar as vrea sa vina sarbatorile si pentru mine. De cateva luni bune sunt intr-o stare foarte proasta cum n-am fost in toata viata mea. Va rog sa va rugati pentru sanatatea mea si pentru linistea sufleteasca care nu o mai am. Mi-e rusine dar simt ca ma prabusesc si n-am la cine sa spun. Va multumesc tuturor. Bunul Dumnezeu sa va ajute tuturor.