Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (67)
Raspunsuri - Pagina 12
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonacopil Tot asa arata si inima mea ca si a batranelului si asta si datorita voua fetelor. Mi-ati dat fiecare cate o bucatica din inima voastra. Si chiar daca stiu ca bucatelele su se potrivesc perfect pentru ca au colturi sunt sigura ca si inima mea este una din cele mai frumoase inimi de pe pamant. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la toate feteleMami de ingeras din ceruri Si 11+ |
draga mea, fetele de aici sunt pre putin spus MINUNATE!!!!!!!!! si eu sunt o mama de ingeras in ceruri dar am acum unul si pe pamant :) minunat! am reusit sa trec de sarcina mult mai usor cu fetele de aici, cu rugaciunile impreuna si gandurile pozitive!!!!
sarcina usoara
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia pogo varsta iti mai ia din rabdari si poate uneori din intelepciune te pup si ai grija de fata cu iesitul afara vantul si ceata sunt f periculoase si fereste-o de contactul cu prea multa lume virusii se iau usor eu am avut-o pe antonia in spital la 40 de zile a facut bronhopneumonie e groaznic deci mare grija va pup pe toate un capitol usor si cu vesti minunate de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA |
superbaaaaaaaaaaaaa semnatura!!!!!!!!!!!!!!! FELICITARI!!!!
POGO, MOR DE CURIOZITATE!!!!!!! zi-mi pe scurt

poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
laurraa spune:
| citat din mesajul lui maria08 Pogonici: Aveti o frumusete de fetita!! Sa dea Bunul Dumnezeu sa creasca mare sanatoasa!! Histamina: Nu trebuie sa te mahnesti.....important este sa fiti voi trei o familie unita!! Deeva: Nu mai stim nimic de tine...poate mai treci pe aici...Chiar daca facem parte din categoria celor care apeleaza la FIV , eu cred ca suntem bine venite la acest capitol de rugaciune. Eu am facut sambata un embriotransfer si pe 21 trebuie sa fac testul! Doamne Ajuta!! |
Doamne Ajuta sa fie bine

laurraa spune:
jos palaria in fata voastra pogonici si pinuta!!!!!!!!!!!!
FELICITARI!!!!
pogo, daca vrei iti trimit nr meu d etel s ama suni cand vrei daca ai nevoie de ceva
laurraa spune:
am mai citit din urma pana la capitolul 64, insa mai am!!!
reusiti sa ma iertati pentru absenta, dar doamne cat am mai avut de tb.....
pogonici, felicitari inca o data de o mie de ori
mada, felicitari pentru sarcina!!!!!
nu am reusit sa citesc inca de nike, sper din inima ca este totul bine
in august ne-am mutat la acsa noastra, dara inca neterminata! am stat in praf,copil plangacios de acomodare, 2 luni am avut oamnei la tb, multa multa tb, operatia la picior nu mi-a dat voie s afac nimic, am avut si o depresie, multe tare, dar ma rog sa fie totul bine de acum, sa ma linistesc, sa am grija de sufletul meu, sa ma rog asa cum imi doresc.....
ma simt atat de pacatoasa.......nu am mai avut timp de pelerinaje, rugaciuni, milostenii, asa cum faceam mereu....
Dumnezeu sa ma ierte!!!!
ma iertai pentru absenta...
va imbratisez cu drag si sper sa pun si poze
sandaa spune:
Buna dimineata!
Ma scuzati fetelor din greseala am trimis sinaxarul de azi ieri. Eu toata ziua am avut impresia ca era data de 17. Va pup.
Laurra ma bucur tare mult ca ne-ai scris. Ce face micuta? Te mai asteptam cu vesti bune.
Va pup pe toate si sper sa mai revin.
Doamne ajuta!
pogonici1977 spune:
greeau a fost noaptea a fost moftoroasa.sensibila..etc...acum dim avea iar 37.2..iar supozitor..a varsat putin..acum face nani
urasc vaccinurile la bebe
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png
cipicah spune:
Scumpe doamne,Alina (Ioanact)si fetita Justina sunt la spital,Justina avand o afectiune pulmonara.
Haideti sa le pomenim la rugaciune!
Am aflat acestea aseara de la pr.Ciprian,taticul care a ramas cu Ioana acasa.
Doamne ajuta!
sandaa spune:
Multumim cipicah ca ne-ai spus de Alina. Binenteles ca o sa le pomenim la rugaciune. D
Doamne ajuta!
pogonici1977 spune:
laura..iti spun in 2 cv..printesa noastra e minunea lui DD a sfintilor ei protector si NECTARIE SI IOAN RUSUL....al caror nume il poarta...
fetita e in plasament la noi si bunul DD ne va ajuta ca la anul sa o adoptam..si sa o trecm pe numele nostru
numele noi i lam pus si pe 5 decembrie am botezato
cea mai fericita mami de IOANA NECTARIA
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

11+
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si