Prietene -88 LMA Miruna!
Raspunsuri - Pagina 16
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Broscutza am vazut-o pe Iulia.E divina.La vara tre' sa i-o prezint lu' fi-miu. votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici de George-Stefan (15.11.09) Stam si il pandim pe ce il iubim. Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati. |
Sa pun berea la rece?
dymomo77 spune:
La multi ani Ema sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume.
Ramonika tocmai am verificat pe net si inca nu am primit alocatia lui Danut. Sper totusi sa ii vireze cat mai curand.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Ramonika tocmai am verificat pe net si inca nu am primit alocatia lui Danut. Sper totusi sa ii vireze cat mai curand. mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009 Danut |
mersi de raspuns
nici eu n-am primit indemnizatia, care de obicei venea pe 8-10. sper sa intre cat mai repede.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Ramonika spune:
LA MULTI ANI EMA
licu - si a mea se trezeste noaptea pt. nici nu mai stiu de cate ori, cred ca de 3-4-5 ori...
de-abia astept sa mergem maine la Mos Craciun
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
raluci_b spune:
hai ca v-am asteptat pe terasa, na acum va dau cafea cuburi
Ema mica si blonda sa ne traiesti si zice bine Licurici, sa cresti si sa fii frumoasa si desteapta
Renus e afara, incalzeste atmosfera, nu mai are decat niste Mucisori rataciti tuse deloc, ieri a mancat ciorba, acrita cu zeama de varza
Monis e tooocmai la Vatra Dornei, au ajuns cu bine aseara, o asteptam cand o avea vreme, daca nu e netul inghetzat
Pupam liloasele, sa iasa repede dintele
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
shtephy spune:
La multi ani Miruna !!!!
La multi ani Ema !!!
Sa cresteti mari fetelor ,sa fiti sanatoase ,destepte si mult iubite si alintate !
raluci_b spune:
Many,Monis voi ziceati de curry, eu i-am pus la pui, un varf, imi place aroma. dar ca si preferinta ramane in continuare ceapa rosie ii dau la ciorba o felie si roade la ea cu o placere nebuna
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
broscuta_80 spune:
La Multi Ani !!! Zburly, Zburly, draga draga...
In continuare subscriu la urarea Licurixului...
Mami si tati sa va traiasca comoara si sa va bucurati de ea!!
Buna dimineatza tuturor. Sper ca v-au placut pozele de la dezmotat.
Pupici si w/e placut
many_bani spune:
LA MULTI ANI
DRAGA EMA
Mami sa-ti traiasca micutat Zburly, sa creasac mare sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
mami de Vlad (29.10.2009)
shtephy spune:
Am inceput sa scriu si ieri un mesaj dar maimutza de fi-mea mi-a inchis toate taburile deschise si am pierdut si mesajul .N-am mai avut rabdare sa reiau .Sper sa apuc sa-l trimit acum.
Noi suntem bine ,bubitele dau semne de retragere ,chiar si cele mari si urate ale mele .Pt mine doua zile au fost horror ,dar copiii au suportat bine ,bine .Pe Iustin l-au deranjat mai rau mucii ,care au disparut pana la urma ieri .Acum toate bubitele lui au prins coaja iar unele s-au facut mici ,mici cat o intepatura de ac .Stefi are 4 chestii mari pe fata ,cred ca vor trece mai greu ,iar celelalte s-au micsorat bine .
Eu mi-am rupt 2 bubite inainte sa imi dau seama ca am varicela si parca vad ca raman cu cicatrici ca arata altfel decat celelalte .Asta e ,nu-i mare bai .
Va multumesc mult ,mult pentru ganduri si urarile de sanatate .
Eu nu stiam ca nu am avut varicela ,m-a luat prin surprindere . Am avut mare noroc ca nu am facut in sarcina .
Ma opresc aici ,trebuie sa ma ocup de Iustin .A cazut si si-a spart buzita .
Va pup si sper sa revin pe seara.