Folosim o paturica subtire (la noi e foooooarte cald) cand doarme pe care nu si-a tras-o niciodata peste fata (eu o bag putin sub el). Nu doarme pe perna, dar in timpul zilei mai sta intre pernele mari, in pozitie ridicat.
Meme de Maiu si Lulia
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona La multi ani Alexandra .Si bubulina mea a mancat aseara pe la 21 si s-a trezit abia azi la 9. Asa ca e a doua oara cand a mancat la 12 ore. Acum doarme fericita. Pitica mea nu prea sta in brate, de multe ori plange, ii place mai mult intinsa si sa stau langa ea sa-i povestesc. In brate sta seara cand vine tata de la serviciu si o plimba prin casa si ii explica fiecare lucru in parte, asta daca are chef si nu incepe sa planga ca vrea jos :D Hai ca va invit la o pizza . Va ![]() ![]() ![]() mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |

Foarte curios ce povestiti unele dintre voi despre bebelusii care varsa des laptele. Maiu in 3 luni si jumatate doar de 2 sau 3 ori a dat lapticul afara. Cat despre batut pe spate pentru a scoate aerul, noi nu am folosit procedura si datorita faptului ca am citit ca nu e necesar (parerile sunt impartite
). Atat de asemanatori si totusi atat de difetiti!
Meme de Maiu si Lulia