Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tutz
Daca tot discutam (fara suparare) explicati-mi si mie ce se poate intampla unui bebel de 1-2-3 luni daca este lasat in patutul lui timp de 5 minute, mai ales daca doarme? Acum sincer... Avand in vedere ca e vremea cum e mi se pare mai inconstient sa iesi cu ei afara decat sa fugi repede in 5 minute pana la magazin/pana la masina/ pana la cutia postala. Daca va zic ca Julia doarme singura in camera ei din momentul in care am adus-o acasa poate dati si cu pietre ![]() Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Tutz, pai asta ma gandeam si eu! mai ales ca e mic, nu se intoarce, nu-l lasi cu biberonul in gura sa zici ca se ineaca. nu vorbim aici de unul maricel care merge, se poate lovi, poate umbla la ragaz sau prize.plus ca iesi cateva minute, nu pleci la mall

Meme de Maiu si Lulia
office spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Ms mult..esti o scumpa..am reusit..si sunt Arianna nu Adriana ![]() DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Scuze!
Meme de Maiu si Lulia
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUANASHANA Avem poze noi in album pentru cine vrea sa ne vizioneze Mami de Tudor-Alexandru (14.09.2010) |
Toate ca toate, dar parul e super...

Meme de Maiu si Lulia
office spune:
Foarte frumoase toate pozele si frumosi, frumosi, frumosi toti bebeii!
Meme de Maiu si Lulia
cameluska spune:
Buna fetele 
Am reusit sa intru si putin acum ca bb tocmai a adormit. Ioana se culca tare tarziu 24, 1 sau 2 , de asta mai sunt treaza la ora asta. Asa facea si in burtica, pe la 23 incepea distractia si o tinea pana pe la 1,2 noaptea
.
2ingerasi iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele pt la anul, si cine stie poate mosul de la anu' va veni cu "cadoul" mult dorit de copilas.
Fetele din TM, rochita de Craciunita ati vazut pe undeva? Noi avem o salopeta rosie dar as vrea o rochita, nu am apucat sa umblu prin oras sa caut, poate ati vazut careva.
Ioana parca a inceput sa pape mai bine, poate de la Ca gluconic, ne-a dat pediatra, pt ca are fontanela cam mare. E stres cu fontanela asta daca e inca maricica? Fetele care mai aveti copilasi mai maricei e ceva de speriat? Inca nu sunt stresata astept pana in ian cand merem iara la control. Noi am fost la controlul de 3 luni si bb are acum 60 cm (51 nastere) si 5400 grame (3220 iesire spital), ne inscriem in randul fetitelor manechin
lapticul e inca de la mami (muls).
camisv, multe, multe lunite lui bb Tudor.
Mamica fericita de Ioana Adelina
Ana_Perianu spune:
Fetelor eu maine am botezul fetitei mele si sunt asa emotionata ca nu pot sa dorm ... ma intreb daca voi reusi macar un pic ![]()
Sincer ma simt atat de fericita incat imi vine sa tip, insa cum acest lucru ar parea un pic ...extravagant la ora asta si intr-un cartier ca al meu, ma rezum la a ...tipa pe forum 
Tineti-mi pumnii sa iasa totul bine ! 
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!MARI unde esti cu cafeluta??
Eu va poftesc la sandwich-uri cu sunculita taraneasca!
Ana sa aveti un botez frumos si distractie placuta!
Cameluska o sa-i spun la soacra-mea sa se uite acolo unde a vazut costumase de mos,sa vada daca sunt si rochite.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
pogonici1977 spune:
eu sunt zombi..dra mea...a mornait asta noapte mereu..dupa ce papa si pana adormea....
o intrebare la voi...ptr documnetare..inca nu am avut probl din astea
cand face febra..cei ii dati lui bebe?? juma de supozitor si imapachetari la picioruse in otet??? eu asa imi aduc aminte ca facea sora mea la baietii ei....
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
ionela.n spune:
Adelena si restul fetelor cu probleme cu constipatie: ce alimente cu fibre mancati ca sa nu faca rau la bebe? Eu ii dau doar san si nu mai stiu ce sa mananc ca sa nu ma constip. Simt ca mor cate un pic in fiecare dimineata cand merg la baie