Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(135)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Gabi, eu nasc la Filantropia.
Lucia, bineinteles ca si eu imi doresc cel mai mult pe lumea asta sa am un copil sanatos. Nu conteaza ce zodie e, ce sex, ce culoare de ochi are. M-a facut sa ma gandesc la zodie faptul ca dr mi-a dat termenul intre 2 zodii. Oricum, sunt bune amandoua: capricornul e muncitor si ambitios, varsatorul e boem si cu simt artistic. Poate mie, ca mama mi-ar fi mai usor sa fie capricorn, ca ar fi mai repede pe picioarele lui, dar pentru el cred ca e mai frumos sa fie varsator, sa isi traiasca viata asa cum are chef ...

32+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

cel mai bun pret l-am gasit pe site-ul asta: www .luanababymall.ro/products/bibs-feeding/Bottle-and-more/Philips-Avent-ISIS-Manual-Breast-Pump---White-LBM1194453/
este pauza dupa www
insa nu prea am incredere in ei,cica treb sa platesti cu card-ul de dinainte si nu se poate ca plata la primire.
daca mai stiu fetele alte site-uri cu preturi bune va rugam sa ne
spuneti.
dangabriela - pretul e cu sau fara transport?

37s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luiza1977

cel mai bun pret l-am gasit pe site-ul asta: www .luanababymall.ro/products/bibs-feeding/Bottle-and-more/Philips-Avent-ISIS-Manual-Breast-Pump---White-LBM1194453/
este pauza dupa www
insa nu prea am incredere in ei,cica treb sa platesti cu card-ul de dinainte si nu se poate ca plata la primire.
daca mai stiu fetele alte site-uri cu preturi bune va rugam sa ne
spuneti.
dangabriela - pretul e cu sau fara transport?

37s+

au si sediul in SUA... nu stiu ce sa zic de ei...

Gabriela
32 saptamani Tudor

Mergi la inceput

pompa de la Avent e cea mai buna. La un moment dat insa incepe sa scartie si e destul de neplacut. Cred ca se poate rezolva cu niste babyoil.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Luiza, sa ai toata increderea in siteul asta, este al unei fete de la odiseea lui Vlad, e de nota 20, eu mi-am cumparat de acolo o rochita V Secret, si ceva lenjerie, deci daca e p[retul bun, comanda linistita. Daca vrei iti dau id ul de mess al fetei

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Gabriela deci ma intelegi si o sa imi iertati dezacordurile daca le-am facut.

Tunde la 19.00 la pro tv si la antena 3 la 17 dar doar telefonic

Tunde la pro tv m-au filmat deja acasa, au si plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Dangabriela ma bucur ca o sa nasti inaintea mea la Municipal, eu pe 11 am prg cezariana.
Sa-mi spui si mie cam care sunt preturile vehiculate pe acolo.

Ma duc ca mi se usuca vopseaua in cap si in curand se va trezi si David.

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

bebelusi - daca ai id-ul,te rog sa-mi spui sa vb si eu cu ea,sa vedem ce va iesii

37s+

Mergi la inceput

fetelor, eu tot cautand pe net produse pt buburuzoi ma tot lovesc de produse faine pt mine: creme, sampoane, cosmetice (eu sunt si cam obsedata de categoria asta de produse) si nu stiu cum sa rezist tentatiei. Pana nu se naste Bobita clar nu pup nimic, ca toti banutii sunt deja programati, dar dupa ... poate imi face si mie tati un cadou pentru minunea pe care i-o aduc pe lume. Nu stiu, zic si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetele cucuietele, deseara la stirile de la ora 19.00 la pro tv ma puteti veea in toata splendoarea cum apar drepturile mamelor, si la Antena3 la or a17.00, telefonic, aici nu mi se va da numele, am emotii de fac pe mine

Iti tin pumnii stransi. Bafta!

33 cu elena alexandra

Mergi la inceput