Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Multumesc mult fetelor, am avut emotii ingrozitoare, am crezut ca mor, imi tremura vocea, nici nu stiu ce am spus, credeti-ma, sper dooar sa fi fost coerenta.

Aditza termenul meu e 12 ianuarie, dar 4 ianuarie e data cezarianei, eu tre sa fac cezariana pentru ca asa am nascut si prima data. Tinand cont xca data trecuta am avut travaliu la 39 de saptamani, acum s-a decis sa intervina la vcateva zile inainte pentru cezariana

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

am inteles ....si eu fac cezariana , dar vb cu dr dupa 6 ianuarie a zis ca mai devreme nu se pune prb ...si chiar vrei sa nasti in decembrie ??

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza35+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bebelusi, ma oftic ca te-am pierdut!! Acum stau pe Pro TV sa va vad.

Aditza, eu cand am nascut acum 3 ani la Elias faceau epidurala cu trusa lor, nu te puneau sa ti-o cumperi tu. Acum nu mai stiu cum este. Poate bebelu sa stie.

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Aditza ma bate gandul dar voi vorbi cu medicul, si voi face asta numai cu conditia ca amandoi sa fim bine si sa fie ok, nu as pune in pericol viata nimanui.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Bebelusi, ma oftic ca te-am pierdut!! Acum stau pe Pro TV sa va vad.

Aditza, eu cand am nascut acum 3 ani la Elias faceau epidurala cu trusa lor, nu te puneau sa ti-o cumperi tu. Acum nu mai stiu cum este. Poate bebelu sa stie.

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

si eu nasc la elias ...sunt la acelasi dr cu raluca ...si mi.a zis clar ca nu mai asigura nici o clinica si ne.a pus sa o cumparam , din pacate te pune sa iti cumperi si branule ...si aici vb de mai toate spitalele

aditza35+ mihai

Mergi la inceput

patricia am inteles ...discuta cu el si vezi ce iti zice

aditza35+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Gata, fetele, am revenit!

Deci, bebelusi, la 19.00 ne lipim de tv sa te admiram! multumim ca faci loby ptr noi!

Deci fusei la dr...Bebelina mea e bine, agitata, a stat cu manutele prinse de picioruse mereu, probabil ca se juca cu ele, si cu privirea in sus...ii era foame, saracuta, ca tare putin mancai azi!
E marisoara, mai mare cu 3 zile, si are 1,300 kg...sta cu piciorusele prin ficat si capul in vezica.
Maine ma internez de zi sa-mi dea medical si gaaaattttaaa serviciul!!! Cam ce-mi face oare la ac internare? stiu ca analize sigur, dar altceva?? care stie? si oare ma tine toata ziua? nu am mai intrebat-o ca era atat de obosita saraca , abia vorbea...
A!!! si nu mi-a facut control pe masa...dar cred ca maine nu scap...

Asa...i-am spus de durerile mele de oase cand ma intorc de pe o parte pe alta si mi-a dat calciu sa iau..
Buunn..ma duc sa dau drumul la tv ca sa o vad pe Patricia...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+

Mergi la inceput

monika ma bucur ca bebelina este ok si creste mare si grasuna
in curand stai acasica .....
am totusi o retinere ...stiu ca in sarcina nu se administreaza calciul ..da contracti , eu zic mai bine sa iei magne b 6 , mai intreaba !!!

aditza35+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

monka felicitari pt bebelusa grasulina!!! zici ca e mai mare cu 3 zile?? tu cat ai 29 si cate zile?

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aditza, monika si eu iau calciu de astazi!!! am luat s sarcina trecuta spre final. probabil nu e bine de luat la nceputul sarcinii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

aditza, monika si eu iau calciu de astazi!!! am luat s sarcina trecuta spre final. probabil nu e bine de luat la nceputul sarcinii...

am inteles ...e posibil nu stiu ce sa zic , mie asa mi-a spus doctorul

aditza35+ mihai

Mergi la inceput