Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 13
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliacris Lisa, fa cum zic fetele, sa scapati de suzi pana vine bebe mic! |
Pai asta m-a mobilizat si pe mine, gandul ca vine bb2, ca sa scapam de suzi.
Arriel spune:
Vreau si eu zapada, fetele care aveti prea multa mai trimiteti si pe la noi 

In seara asta am impodobit bradul, e vesel, colorat si plin de luminite, mi-e tare drag de el, a umplut casa de sarbatoare. Bineinteles ca am avut ajutor de nadejde
. Dupa ce a fost gata, Thea a stat numai langa el, mai zornaind un clopotel, mai balanganind un globulet...
Sper sa se plictiseasca repede altfel bietul bradut nu va avea o viata prea lunga.
Iulia am admirat si eu coditele Carlei
Din pacate fata mea nu le suporta.
Apropos de codite, oare ce mai face Alice?
Dark simpatic foc Mister, dar poate voia sa spuna "mess"?
Asa face si a mea cate o prostie si apoi ma cheama sa-mi arate...Sa ne spui cum au fost colindele...
IrinaC imi pare rau pentru examenul auto, data viitoare sa ne anunti cand e si iti vom tine toate pumnii
Si mie mi-a fost o frica la traseu de nu mai puteam, dar am avut noroc de cel mai de treaba politist
Ingrid nu am apucat sa-ti multumesc pentru link, l-am salvat si cu prima ocazie voi incerca ceva de pe acolo
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
myreille spune:
Buna,fetelor! Ma alatur si eu voua, va citesc mai de demult dar deabia acu am apucat sa scriu si eu...Ma numesc Mirela, sunt din Botosani si am o fetita de 1 an si 10luni, Elisa!
Va doresc la toate pregatiri cat mai usoare de Sf Craciun si sa va bucurati pe deplin!
iuliacris spune:
Arriel, nici Carla nu le suporta, acum am reusit pentru prima data sa i e fac, urla ca din gura de peste cand incercam. Nu le tine nici acum prea mult. Chestia e ca acum imita absolut tot ce fac eu, asa ca daca mi-am facut coada, a vrut si ea.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
iuliacris spune:
Bine ai venit printre noi, Mirela! Mai spune-ne ceva de licuriciul tau side tine.
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
bpaula spune:
Buna dimineata fetelor!
La noi a nins azi noapte si mai ninge marunt si acum asa ca avem si la Timisoara iarna in toata regula. SUnt curioasa daca o sa ii placa zapada la Marius, anul trecut se enerva ca i se lipea de degete si nu o suporta.
Naty petrecerea a fost in Park Place (Timisoara). Mai aveti vizionari de apartamente?
Iulia e absolut superba fetita. Vreau si o fetita cu codite
.
Arriel as trimite si la voi zapada dar nu e chiar atat de multa incat sa impartim si la altii
. Mai ales ca in partea asta de tara nu tine asa mult.
Alinuk ceva asemanator s-a organizat si la noi la firma. Tot asa s-au strans cadouri exact pe dorintele unor copii.
La noi renuntarea la suzeta s-a facut destul de usor acum vreo 3 luni. Pur si simplu i-am dat-o mai rar. Daca nu insista nu o primea. Apoi nu i-am mai dat-o, n-a cerut-o vreo 3 zile si noi ne-am facut ca am uitat de ele. Le-am ascuns pe toate si gata a fost. Ieri facand curatenie in dulapuri le-am gasit si le-am si aruncat ![]()
Sa aveti o zi minunata!
roxanaz spune:
buna dimi!
aci ninge.. Arriel zau ca trimit tot la tine daca vrei, nu vreau nici gheata nici ninsoare saptamana asta ![]()
Mirela, bine ai venit printre noi! da-ne ceva date despre voi sa va trecem pe prima pagina.
Iulia, tot cu zapada o tineti? am vazut pozele.... maaare strengarita donsoara Carla!
Lissa cum te simti?
ma apuc de munca... yuck yuck
sa aveti o zi minunata!
Leditia spune:
neatza fetelor.
Noi suntem binisor..Am primit si raspunsuri vizavi de analize,ca am doua,i-am scris ieri si dlui dr din Timisoara,ca nu aveam nici un raspuns de la drita de aici.Sunt cumva la fel si totusi diferite..ambii spun ca nu e f grav,dar ca trebuie monitorizat si vazut.Drita lui zice sa-i dau totusi hepatoprotector(are ficatul marit),preventiv si apoi sa-i refac analizele sa vedem daca scad valorile sau ce se intampla.Drul din Tm spune,ca nu e grav,ca poate fi si ceva viral,dar sa-i fac o eco si sa vedem ..
Sunt un pic in ceata si parca nu mai aveam nevoie de asta taman acum...
Va pupam si va dorim toate cele bune.
Iulia,frumoasa foc printesa ta..vreau si eu ![]()
Lissa,succes cu suzeta..Tu esti in Cluj?Ca vad sub id..
Arriel,eu nu dau zapada de aici,ca oricum nu e..numai daca se pune ninsoarea mai aprig asa..(acu vine rox sa ma cafteasca sigur,dk ma aude de zapada:)))) )
Dark,super,super Mister..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lisssa_ana spune:
ledi sunt "de la CLuj"
.
Rox,multumesc,sunt bine,maine merg la medic ,am emotii![]()
Mirela,bun venit
. Scrie 10 messaje sa te scapi de moderare
Mama de Ana si
10+