Mamici si Gravidute Italia ***(88)***
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
am vrut sa intru mai de dimineatza sa va demenesc cu mirosul de cafea dar.. nu m-a ajutat computerul..defapt ca si acum ..scriu din "imaginatie2"..ce sa reusesc sa mai crosetez.. asa ca va urez o duminica cat mai placuta!
Biondo La multi ani Fericiti lui Albert!!!! sa aiba parte in viata numai de bucurii!!!vino sa ne dai un pahar de sampanie
va pup!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
slimatei spune:
am vrut sa dau edit da' nu ma lasa[:xx(] sa spun ca am vazut pozici cu craciunita sexoasa si boxioara se ne traiesti sanatoasa frumoasa foc!!!!multumim ca de ddestinzi cu simtul tau "artistic" de umor(daca nu de pictura)
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Roxali spune:
E bataie pe laptop la noi , ca de baiatul cica se pregateste cu paint
Nafi , deci ati terminat cu mutatul si nu conteaza ca nu ai chef de brad e bine ca va face-ti timp ptr voi
nici raguul nu il fac cu carne de porc...porcul imi place si chiar mistretul gatit bine
nu mai e asa gerulet , deci vom plimba copiloi pe afara
o zi buna fetelor
Roxali spune:
Neata cine doreste ceiut, capuccino, cafeluta...
In fiecare an sant tot felul de atractii ptr copii in orasul de langa noi...anul asta au adus un didamai trenuletul care plimba mic si mare prin tot orasul, deci traseul e luuuuuuuung...fimea innebunita dupa trenuri a f super multumita, dar si mami
azi juniorul scooal si un compleanno ...incepe bine de luni , nu mai zic ca are o saptamana incarcata de "verifici"
o zi buna tuturor
slimatei spune:
'neata!
pot sa te iau acum cu sar'mana ?
buna cafelutza ,cum o prepari tu...asa de dimineatza distractie multa Soniei si bafta multa lui Enrico! va
slimatei spune:
Mikuta de ne mai citesti, de nu o faci, eu tot vreau si tin sa-i urez :
un sincer La multi ani si cati mai fericiti Sarei!
sa creasca mare si frumoasa, desteapta precum e ,sa aiba numai bucurii in viata si multe ,multe impliniri!
slimatei spune:
descretiti-va un pic fruntile
Doua tipe iesite la pizza, pe o terasa primesc in sfarsit comanda.
Pune chelnerul pentru fiecare dintre fete pizza pe masa si pleaca.
Nici nu se indeparteaza bine chelnerul ca una o intraba, cu o inconfundabila voce de pitipoanca, pe cealalta:
-"Fata, da’ tu paine nu i-ai comandat sa aduca?"
- Chelner!
- Da, cu ce va pot ajuta?
- Te rog imi poti praji putin puiul? Imi mananca toata salata.
Intra o tipa blonda goala intr-un bar si cere ceva de baut.
Barmanul se uita cu atentie la ea si blonda il intreaba:
Ce te uiti asa, nu ai mai vazut o femeie goala?
Ba da, dar ma intrebam de unde o sa scoateti banii.
O reteta de preparare a cafelei pe timp de criza:
"Se ia o boaba de cafea, se leaga cu o ata, si se scufunda de 2-3 ori in ceasca cu apa fierbinte.
La fiecare 3 cafele se schimba ata…"
- Alo, draga mea, ce iti plac mai mult, bananele sau capsunile?
- Esti la piata?
- Nu, la farmacie...
Langa o corida din Spania era un restaurant care servea mancare din taurul sacrificat.Vine un spaniol, se asaza la masa si comanda fudulii.
Ospatarul ii aduce un platou cu fudulii ..
Spaniolul sta si se uita la ele..
-Dom'le eu am mai mancat fudulii..astea cum is asa mici??
-Pai' de data asta a murit toreadorul.
Ospatarul catre client:
- Domnule, vreti sa va pun si niste ciuperci?
- Nu, multumesc. Mie imi place sa le culeg singur.
- Pai, daca vreti vi le imprastii pe podea.
Intr-o carciuma intra un tip care avea o vrabie pe umar.
- Ospatar, o bere pentru mine si 20 de fripturi pentru pasarica.
Ospatarul il priveste socat, dar ii aduce comanda. Peste juma' de ora, iar:
- O bere pentru mine si 20 de fripturi pentru pasarica.
- Domnule, ma scuzati ca va spun, dar sunteti tare ciudat.
- Zau? Pai tu habar n-ai ce mi s-a intamplat, ba baiatule. Ieri am pescuit pestisorul de aur si mi-a zis ca-mi indeplineste o dorinta daca ii dau drumul. Am cerut o pasarica nesatula, da' se pare ca n-a priceput aluzia.
Dupa ce un client asteapta peste o jumatate de ora pana sa vina chlenerul, cand vine acesta ii spune:
-Adu-mi si mie o duzina de melci.
-Imediat.
-Stii ceva? Mai bine lasa-i sa vina singuri, sigur ajung mai repede.
Doi batrani, sot si sotie, mor intr-un accident de masina si sunt luati de Sfantul Petru in Rai.
– Aveti aici o casa la malul marii, teren de tenis, piscina si doua terenuri de golf. Daca vreti sa mancati ceva, puteti merge la unul dintre baruri.
– La naiba, Gloria, zice batranul dupa ce Sfantul Petru ii lasa singuri. Am fi putut ajunge aici acum zece ani daca nu ma bateai tu la cap cu taratele tale, cu germenii de grau si cu regimul alimentar sarac in grasimi.
no, sper sa va diverteasca cat de cat..
ma duc sa vad ce mai pot face intre timp prin casa...
revin....
o zi buna tuturor!
yoanag spune:
hello girls!
am fost cam ocupata si nu am avut timp de forumit
am de recuperat si de vazut pozici
revin mai tirziu
vroiam sa va salut si sa va spun ca sintem bine n-am disparut fara urma
a dopo
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
eu si cersafurile mele..mamam ei de treaba.. o pana de curet si s-a dus dq-lui toata munca mea de'o ora...
sa nu le scriu eu in alta parte cu calm unde in caz de pana sa se salveze macar.. de cateori nu m-am gandit(asa vad din timp sa si le corectez)
da' na' ..nustiu daca mai am chef sa o iau de la inceput...mi-e o ciuda...
slimatei spune:
ioana
si eram ajunsa la pag.8..cu multe comentarii bineintelesacum tre' sa o iau din nou de la inceput.. dar sa fiu mai scurta...
kemsy ce ati planuit pan' la urma de craciun?imi lipseste raportul la sfarsitul zilei
apropo de raport petro !!! tre' sa fii mereu prezenta
ma duc la treaba..poate remediez pe parcurs...