Floricele de Liliac Mai_Iun_2010! Vin Sarbatorile!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ARTURICII felicitari! Jos palaria pentru efortul tau, ziua cu 3 copilasi, noptile cu fondarea bibliotecii. Eu acum sunt foarte prinsa, inainte de sarbatori, dar in ianuarie cand se mai aseaza lucrurile promit sa-mi scotocesc prin biblioteca si sa trimit si eu ceva carti, daca se pot trimite pachete cuiva din Ro, care le trimite mai departe (ca asa am inteles). Edit sa spun ca m-am uitat acum pe site-ul bibliotecii si am vazut ca mai este o luna si ceva pana la plecarea transportului spre Canada, pana atunci clar apuc sa trimit si eu.

De CEREALE, mai voiam sa spun ca da, evident, cele pe care scrie ca se prepara cu apa contine lapte praf, dar sunt de alea pe care scrie "fara lapte", de ex. eu am luat de la Milupa. Eu de alea ii mai adaug in pireutul de fructe.

Fetelor, iaurtul de casa se poate face cu lapte UHT? Sau nu mai fermenteaza cu lapte UHT si tre' sa-l fac cu lapte normal? Ca imediat avem si noi 7 luni si in curand o sa mai introduc una alta in afara de fructe si legume. Cu carnea mai stam vreo 2 sapt., eu am hotarat ca o sa-i dau aripi de pui (am mai zis eu ca aripile au cel mai scazut continut de hormoni) de la un magazin unguresc de pe aici, unde nu par asa siliconati puii, o sa-i mai dau curcan, iar vita cred ca un pic mai tarziu, pe la un 9 luni, nici eu nu sunt mare fan vita si ma enerveaza ca trebuie fiarta pana iti expira buletinul.

Eu am fost ieri la un chirurg pediatru cu Alex, are hidrocel comunicant, insa m-a linistit ca a spus ca sunt toate sansele sa se retraga singur si ca pana la 2 ani nu ne impacientam si nu operam nimic.

Pup fetele si floricelele!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

artu, FELICITARI!!!!!. e foarte frumos ceea ce faci, meriti multe, multe floricele .

fetelor care sunteti mai in tema, de care unt de shea sa cumpar? rafinat sau nerafinat? scuze de ignoranta, dar habar n-am ce si cum.

atat, ca-s chiauna rau de tot, piciul meu si-a sttricat rau somnul, culmea e ca nu doarme nici ziua, dar nici noaptea, imi vine sa-i cumpar somnifere, eu am ochii injectati de nesomn si abia ma tarasc prin casa . (glumesc, da, n-o sa-i dau somnifere. dar m-am tot gandit azinoapte - ca deh, de dormit nu se punea problema - sa mai incerc un no cry sleep solution, desi la primul copil n-a mers deloc).

fug, tre' sa stau drepti si sa distrez copilul odihnit!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Dau eu o .

Artu felicitari

Vivela ne luam de mana nici al meu nu pare sa aboseasca.

Pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Multe felicitari si Ioanei(Artu) pentru tot! E o mare onoare si bucurie sa-l aveti pe Maestru alaturi!
Si vad ca totul merge neasteptat de bine, nu?? S-au adunat multe carti deja..Sper sa putem ajuta si noi, desi nu stiu cand o sa gasim un pic de timp sa ne ocupam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Neatza!

Croseteaza cineva capitol nou?

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hai ca crosetez eu !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Artu felicitari! Este o mare realizare. Nu mai vorbesc de faptul ca asta vine pe langa cei 3 copii de care ai grija si pe langa atata treaba facuta, de obosesc numai cand aud.

Legat de vita, noi nu am introdus-o inca, dar ma gandeam sa ii cumpar vita argentiniana, ca am inteles ca este crescuta pe pasune. Am vazut la Metro, dar nu am luat niciodata ca mi s-a parut cam scumpa. Dar ma gandeam ca merita facut un efort, macar cat este micuta fetita.

Legat de somnul de noapte: Eva se culca pe la 22:00 si doarme ceva timp, iar pe la 4 - 5 se trezeste si incepe sa se foiasca in pat. Nu spune nimic, nu plange, dar sta acolo si mai baga degetelul in gurita, se mai intoarce de pe o parte pe alta etc. Eu o las acolo si adoarme la loc in 30 min. - 1 h. Dar acum am mustrari de constiinta ca ma gandesc la ea saracuta cum sta singura in pat si se foieste. Pe de alta parte, ma gandesc ca, daca o iau in brate, se obisnuieste sa fie luata in brate cand se trezeste noaptea si poate o sa bazaie si ma tem sa nu ajung si eu sa nu mai dorm noptile si sa stau treza cu copilul in brate. Oare gresesc daca o las in patut cand se trezeste? Repet, nu plange, nu vorbeste; doar se foieste.

Fetele cu copii mai mari: de la ce varsta se poate cumpara lego? Nasii au un baiat de 3 ani si ma gandeam sa ii iau de Craciun asa ceva.

Viviela din ce am citit eu pe site-ul respectiv, cred ca trebuie sa iei unt de shea rafinat. Asta poate fi folosit ca atare, cel nerafinat scrie ca trebuie sa il mai prelucrezi tu si presupun ca nu te pricepi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofie-iubi spune:

Felicitari Artu, mare lucru!
Am fost ieri la cumparaturi si ne-am aprovizionat cu pere, avocado, mango, cartof dulce, lapte uht ( pt branzica) si cereale bio de la milupa. Avem de lucru saptamana asta, incercam gusturi noi. sa ne tineti pumnii. cu cerealele mai asteptam 2 sapt ca sunt pentru peste 6 luni, dar cu restul incepem sa le introducem pe parcurs.
Pana acum Sofie a papat mar, banana, morcov, clementina si cateva picaturi de lamaie. e vremea sa avansam un pic :)

Jocurban, Mazarichile tale sunt asa de simpatice...pupici multi

Mergi la inceput