Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

hello

fetele cu situatia CIC1-CIC2 iata ce zice Andreea Vass despre situatia indemnizatiei in cazul nostru:

"nasterea unui alt copil in peroada de concediu de ingrijire a primului copil sau imediat dupa. "

raspuns
"Se aplica identic ca si in cazul sarcinii multiple, adica plus 600 lei lunar pana la implinirea varstei primului copil de 2 ani. Dupa care intrati fie pe sistemul vechi daca se naste in acest an, fie optati pentru una dintre variantele aflate la dispozitia dvs daca se nasc dupa 1 ian 2011."

http://www.andreeavass.ro/blog/2010/12/optiuni-noi-dar-alternative-mai-rigide-pentru-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului/#comments

deci se calculeaza normal ca si la toate mamicile care nasc in 2011

anamira e 75%din net

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

alina, am citit si eu blogul..tot nu mi-e clar..75% din media veniturilor ultimelor 12 luni..care 12 luni ? venituri impozabile ? care venituri impozabile ca noi nu avem ? dinainte de nasterea lui bb1 sau bb2 ? 75% din 85% diminuat cu 10% ? nu e clar nici aici...

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

LAvi, imi treuia mie de mult...Cu kg stau prost desigur, adica am ajuns la 67...Aseara nu am mai mincat dupa 5, nu am papat nici dulciuri, dar am mincat paine si dimineata si la pranz. Mi-am promis insa ca pana in 24 nu mai pap paine, dulce si dupa ora 5...sa vedem
Cum reusesti tu sa te atii de la gogosi asta ma contrariaza...
pup fetele, ma intorc la nani

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici ,

E cineva prin zona? Eu dupa 4 ture la pipilic in noaptea asta n-am mai avut somn ..
Va astept la un laptic cald pe care l-am pus intr-o cana de cafea .

Simo ai avut insomnii? Vad ca ai scris la 3:41

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Tot eu .

Am uitat sa ma laud ca azi am schimbat saptamana. Am facut 28s

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor,m-am trezit acum cam devreme ptr mine,dar asta ptr ca trebui sa plec la tara la ai mei,asa ca o sa lipsesc vreo 3 zile sper sa pot intra de acolo pe forum ,asta daca am loc de fratele meu .
va si aveti grija de voi

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Laura drum bun

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

dorinut@ mersi

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici..

Si eu asteptam sa ninga azi..dar la Pitesti inca nu a venit iarna!!!

Am si eu o intrebare:am auzit un zvon ca nu mai ai posibilitate pt varianta 1 sa iti iei concediu fara plata apoi???Cica pt cele cu varianta 2 merge vechimea...

Ati auzit ceva??Cei drept eu aseara nu m-am mai uitat la stiri!!!

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata burtici..

Si eu asteptam sa ninga azi..dar la Pitesti inca nu a venit iarna!!!

Am si eu o intrebare:am auzit un zvon ca nu mai ai posibilitate pt varianta 1 sa iti iei concediu fara plata apoi???Cica pt cele cu varianta 2 merge vechimea...

Ati auzit ceva??Cei drept eu aseara nu m-am mai uitat la stiri!!!

21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Nu-i adevara laley. Aseara pe B1 era ministrul Botis si azis ca doar pt optiunea1 iti poti lua un an concediu fara plata. Eu zic ca o sa ne mearga si noua vechimea dar ca venit se va calcula 0 perioada respectiva.

EDIT: Intra aici : www.mmuncii.ro/ro/articole/2010-12-09/comunicat-de-presa-1999-articol.html" target="_blank">http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2010-12-09/comunicat-de-presa-1999-articol.html

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinut asa sper si eu.
De ieri cica s-a deschis centrul de informare la care putem suna sa cerem mai multe detalii.As vrea sa sun si eu dupa-amiaza sa intreb de asta cu concediu fara plata.

21+ David

Mergi la inceput