Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
ailed_dota spune:
iau fier de cand am aflat rezultatul si luam dinainte elevit....si incerc sa pap oua si spanac si carnita rosie...
mami de
de 7 ani si ingeras si
24+cu 
69/11
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s viss acum am citit ca mi-ai scris de fier ca valoarea normala este in jur de 50. nuuu...la mine la intervale scrie asa: minim 12 maxim 15 si eu am 10,9 deci nu-i chiar asa nasol. asa a zis doctorul si mi-a dat pe langa elevit si maltofer ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 28+![]() |
mi-am luat si eu analizele..si nu inteleg..
la sideremie (Fe) am 12.1 dar intervalul de referinta din dreapta e 55-175 mg/dl..oare asa nasol o fi ? sau e alt interval de masurare..
la hemoglobina e proasta 8.7..sa vedem ce zice dr maine..oricum ma asteptam ca asa le-am avut intotdeauna indiferent cat fe am bagat in mine..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s28 cu
IONY_82 spune:
Am venit si eu cu vesti f bune

Am fost astazi la eco, bebelina e bine, totul normal

Era cu capusorul in jos si cu spatele si nu i-am putut vedea profilul
Au masurat tot ce era de masurat si e totul in norma
Si are 1250g 

fericita
28+ cu
Sara Andreea
dorinut@ spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 Am venit si eu cu vesti f bune ![]() ![]() Am fost astazi la eco, bebelina e bine, totul normal ![]() ![]() Era cu capusorul in jos si cu spatele si nu i-am putut vedea profilul Au masurat tot ce era de masurat si e totul in norma Si are 1250g ![]() ![]() ![]() fericita 28+ cu Sara Andreea |
Ce grasunica ai tu acolo Iony. Felicitari pt toate masuratorile bune

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria
IONY_82 spune:
Strumfi ma bucur ca si la tine sunt vesti bune

Roxy , sa ma mai repet?? burtica foarte frumoasa 

Yasmi, 

Cami 

fericita
28+ cu
Sara Andreea
djlaura01 spune:
IONY_82 felicitari ptr grasunica

_
24 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
IONY_82 spune:
Dorinut@, saru'mana

Nu inteleg cum a aparut mesajul tau inaintea msj meu

fericita
28+ cu
Sara Andreea
dorinut@ spune:
Nici eu. Cred ca site-ul a luat-o razna 

------------------------------------------------------------------------------------------
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria
dorinut@ spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 hai ca si-a revenit djlaura ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fericita 28+ cu Sara Andreea |
Nu, am sters eu mesajul si am scris iar.
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria