Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

hai ca fiimea nu mai are mult si se trezeste
nu mai e nimeni prin zona?
am ramas singurica?

delia tu ce mai faci?
viss si eu ma ametesc cand aud de salarii imense ...dar nu asa de tare ca siu eu am avut perioade in care aveam bani nu gluma ... da asta e ... te-a mai intrebat cineva ce nume pui la fata?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Cami nu e chiar asa. Cand te-ai bagat la niste credite te-ai bagat pe veniturile avute si pe legea existenta. Deci trebuie sa iti calculezi foarte bine cum faci. Ti-am zis eu oricum o sa economisesc si daca dupa un an nu am cu cine sa-l las pe bebe mai stau eu cateva luni. Este important sa stai cu bebe dar trebuie sa te gandesti si ce se intampla dupa...Acum ce sa zic e ideal sa stai cu copilul cat mai mult dar cum lumea in care traim nu ne permite..trebuie sa facem sacrificii. Deci de de departe pe mine ma avantajeaza prima optiune. Economisesc si tot pot sa stau in plus cateva luni.

Sunt convinsa ca nicio mama care castiga peste 3000 ron cu optiunea 1, nu o sa aleaga optiunea 2. E pentru binele familiei.
Sunt convinsa ca ai fi gandit altfel daca te-ar fi avantajat prima optiune. Am prietene profesoare foarte multe si toate au spus acest lucru. Inevitabil suntem subiectivi oricat am vrea sa ne punem in pielea celuilalt.

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si eu am zis ca si Dorinut...ca mai stau pana la 6 luni in fara plata daca este necesar.
dar inca nu este batut in cuie..Ma intereseaza daca ma afecteaza cumva ca imi iau concediu fara plata...la vechime sau cumva..

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cami mami meu este in Mangalia, deci mai aproape de tine

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

eu rasfoiesc netul dupa niste retete, de dulciuri evident

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

lalely mare grija in decizia pe care tre sa o iei
e una nu numai pt tine
ci si pt bebe din burtica
roaga-te la Dumnezeu sa te lumineze
si safaci alegerea corecta
pt voi

Cami, tu ai dreptate in principiu,
Dar ce faci daca in mod normal tu castigi (mult) mai mult decat sotul, iar salariul lui + 12 milioane nu acopera nici ratele+intretinerea, ce sa mai zic de mancare si altceva?

Eu zic sa nu mai invarti cutitul in rana pentru unele fete (cum e, daca imi amintesc, cazul lui lalely), mie asta cu "roaga-te la Dumnezeu sa te lumineze" mi s-a parut cam... nepotrivit, zau asa...

Donna_Ly
Saptamana 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cami, pup dulce ca din asta am voie...
binisor, am reusit sa stagnez cantarul la 66 si sa vedem de acum ca tb sa iau si fier ca sunt anemica...(hemoglobina 8.9), ma tin de regim, dar ieri cand am luat-o pe mari de la scoala nu puteam sa urc scarile... si simteam ca nu mai pot sa merg si burtica se facuse beton....si oricum nutritionista mi-a mai imbunatatit regimul un pic cu proteine dar nu stiu...simt ca n-am forta...duminica ma duc si rezolv ce am vb cu tine..., daca vrei da-mi nick pe PM... ma gandesc la tine si la Antonia stiu cand....

mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Ma intereseaza daca ma afecteaza cumva ca imi iau concediu fara plata...la vechime sau cumva..

Da, te afecteaza; concediul fara plata nu constituie nici vechime in munca, nici nu ai stagiu de cotizare.

Donna_Ly
Saptamana 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pai si la concediu maternal ai continuitate??
Ca tot nu cotizezi!

20+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

donna mesajul ii era adresat stricv lui lalelysi nu vreau sa invart cutitul in nici o rana
fiecare isi exprima parerea
dupa cum am precizat
cat despre expimarea mea
asta este modul meu de exprimare
sunt preoteasa
si asa ma exprim in mod curent
cand e ceva important de decis
nu era cu nici o alta intentie
decat sa fie bine pt ei
asa cum fiecare isi da cu parerea
cred ca am dreptul la o opinie
indiferent care este .... nu?
sau tre sa ma feresc in a-mi etala gandirile?
pe mine nu a stiut nimeni sa ma sfatuiasca
eu prefer sa imi zica cineva si de bune si de rele
si la urma decid eu
dar nu ma supar asa ca nu vad de ce imi ingradesti dreptul la o opinie?

NU SI EU LA CAT AM ASTEPTAT PE BEBE
CAT AM PLANS SA IL AM PE PRIMUL
IN NICI UN CAZ NU MA INTERESA SUMA LUATA
AM MAI ZIS
CA AM LUCRAT SI EU DRAGA MEA IN BUCURESTI
PE SUME URIASE CEVA ANI
ASA CA eu nu vreau sa impun ceva
decat sa imi exprim o parere
nu trebuie sa fie cineva de acord neaparat cu ea
doar sa o citeasca si atat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput