Adevarul e ca el nu-ti place
Raspunsuri - Pagina 4
ioanadara spune:
Si eu citeam ieri subiectul asta si exact la asta ma gandeam: cum poate mai un barbat sa te ia prin surprindere si sa-ti spuna ca vrea mai mult de la tine daca tu nu ii lasi o portita? Dar vorba cuiva mai sus: oi fi eu prea urata de nu a avut nimeni asa indrazneala.
De la un moment incolo orice barbat simte "semnalele " date de cea din fata lui (sau de pe mess) ,doar ca uneori femeile isi imagineaza ca lucruri pe care ele le considera nevinovate nu sunt trecute la "semnale" pe cand el le vade ca un semafor pe verde(cel mult un galben ce in cateva minute va fi verde)
Pai daca nici o discutie despre sex, in doi purtata, nu e un verde...
XIO spune:
Am mai explicat cum poate o femeie sa nu isi dea seama: te pui in papucii altuia sau te iei pe tine ca exemplu. daca ma port frumos cu cineva nu inseamna ca vreau sa si fac sex, asa cum daca ma port frumos cu un pacient nu inseamna ca vreau sa imi dea bani. E chestie de perceptie.
Dupa ce mi-am comandat la croitor un costum fain pt. spital cu buzunare la pantaloni si bluza am citit aici pe forum remarca unei foumiste cum ca medici ar avea "atatea buzunare doar ca sa le dam mai multi bani".
Chestie de perceptie.
daca merg cu un barbat in garda crede ca urmaresc ceva sexual. Chestie de perceptie.
Astazi m-a intrebat un dr pe care il stiam din vedere, de la cursuri si spital si cu care nu mai vorbisem pana atunci "azi cu ce ma mai combini?". inainte sa ma gandesc ca vrea sa ma posede in fel si chip m-am gandit ca ma confunda, ca face o gluma Vodafone-like samd.
daca discut despre sex nu inseamna ca vreau sa-l si practic cu pers. respectiva. Sunt destule discutii pe forumul asta despre acest subiect dar asta nu inseamna ca suntem o comunitate gay cu forumiste care abia asteapta sa se bage una sub fusta alteia.
Mie mi se pare mai de bun simt sa iau in calcul mai multe posibilitati cand e vorba de o alta persoana, si nu doar ce mi se pare mie mai credibil pe moment. Asta ca sa evit situatiile jenante la care cu totii am asistat la un moment dat, cand vine colega X care pune cum s-a dat sefu'/profu' la ea, cand de fapt bietul om n-a avut nici cea mai mica intentie.
Ca sa exemplific, chef cu prietenii, vechea gashca si colege (prietene) de la facultate. 2 dintre ele singure. Prietenul meu le ia la dans pe amandoua, dansuri cu unduit pana jos si alte artificii, o vad pe una mai stinghera. cand suntem singure fetele ma intreaba daca m-am uparat ca prietenul meu a dansat cu ea si ca ea ar fi geloasa daca al ei ar face asa. Eu si alte 2 colege mirate de ce spune, ea crezand ca prietenul meu s-a dat la ea de fata cu mine (colac peste pupaza eu le faceam poze).
Chestie de perceptie.
Deci da, prefer sa fiu in ingrata pozitie in care sa nu ii consider pe toti obsedati sexual sau dupa mine si sa nu emit judecati eronate.
Buflea, deci sa inteleg ca exista ceva intim intre mine si dr ala si tu ai impresia ca din plictiseala io am inceput sa ma scuz pe forum dupa ce am scapat "porumbelul" ascuns in subconstient, nu?
Cam despre asta scriu aici, si eu, si cred ca si Blue_eyes. Despre mania asta a nostra de a interpreta totul si de a ne crede mai in tema decat suntem. Eu nu mi-as permite sa scriu ce ai scris tu despre altii pt. ca imi dau seama ca ar putea percepe altul cehstia asta ca pe o jignire. sa ma faci mincinoasa este cam urat. :)
Din nou, chestie de perceptie: mie nu i-a trecut prin cap vreodata ca sexul este un subiect atat de rusinos incat atunci cand il aducem in discutie TREBUIE sa fie neaparat practicat, altfel este ceva cenzurat.
Intre 2 oameni maturi sexul nu trebuie sa fie material de masturbare, nici auto si nici reciproca. E ceva normal, de discutat. facutul si discutatul nu se exclud dar nici nu trebuie sa se includa.
Referitor la dr acela, era cu cativa ani mai mare decat mine si nu i-am trimis mesajul din simplul motiv ca ma pot pune in pantofii altuia si pe langa asta am vazut destule femei suspicioase si daca ii spune cineva sotului "noroc" atunci cand stranuta.
Dar chiar daca tu nu ma crezi te asigur ca in afar de tine nu s-a gandit nimeni la sex. ;)
Si nu, nu's o persoana care flirteaza inconstient, pana acum nu mi s-a spus nimic de flirturi. Mai degraba ma regasesc in descrierea pe care ti-au facut-o altii. ;)
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
viviana spune:
Eu zic ca si Xio si Ioanadara au dreptate.
Sunt persoane care nu isi dau seama cand cineva flirteaza cu ele pana nu sunt trase de maneca. Poate, sunt timide, poate nu sunt interesate de acest aspect, nu sunt empatice, poate nu stiu sa joace jocul asta... Cine stie?
Eu am dezbatut problema asta deseori cu barbata-miu. Fac parte dintre persoanele care isi dau seama imediat daca "e rost de vreun flirt, avans, ceva..." el e la polul opus.
Nu mi-am batut niciodata capul sa inteleg pe de-a-ntregul (am niste banuieli) de ce e altfel. Si nici macar el nu a fost in stare sa explice de ce e asa.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
XIO spune:
Viviana, eu sunt genul de pers. care se ghideaza dupa "ce tie nu-ti place altuia nu-i face". Admit ca pt. un singur lucru sunt mai multe explicatii, prin urmare asa cum mie nu mi-ar place sa creada cineva ca daca ii zambesc inseamna ca flirtez, lucru care pt. mine ar insemna sa ma cenzurez complet ca sa nu dau cine stie ce indicii numai de unii percepute, tot asa nu cred ca orice gest inseamna flirt. Prietenul meu e ca tine si eu sunt ca sotul tau
Stiu ca intr-o seara am mers noi intr-un bar micut cu jocuri de darts si am vb cu un amic/prieten de la spitalul la care faceam garzi, sa vina si el (tocmai se despartise de prietena). I-am povestit si inainte de e prietenului meu. Au stat, au povestit cand am plecat spre casa respectivul s-a oprit la un pub, a dat mana cu prietenul meu, ne-a multumit ca l-am luat cu noi si i-a spus prietenului emu sa aiba grija de mine (dupa ce amandoi m-au laudat toata seara din cauza garzilor). Cand plecam imi spune "nu-mi place de asta, s-a dat la tine".
Ei, pe mine fazele astea pur si simplu imi cresc tensiunea, sa afirmi asa despre cineva ca face ceva, doar dupa niste gesturi interpretabile mi se pare enervant.
Evident ca iti dai seama cand altii flirteaza, si eu flirtez, dar e de distractie. Eu ma refeream aici la indragosteala, nu la flirt-ul ala ca la carte.
Am o prietena careia i-am spus ca deja o da in delir erotoman pt. ca imi tot povestea ca nu stiu cine se uita a ea mai asa, si nu stiu cine i-a spus ceva si a ridicat spranceana samd.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
viviana spune:
Eu ma gandeam la situatiile in care cineva este capabil sa perceapa corect semnalele transmise.
Xio, probabil colega aia a ta are interpretari patologice.
Azi dimineata in lift cu administratorul (are vreo 75 de ani): "Ce bine mirositi, haideti sa bem o cafea!"
Nici prin cap nu mi-a dat ca este altceva in afara de-o gluma.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Azi dimineata in lift cu administratorul (are vreo 75 de ani): "Ce bine mirositi, haideti sa bem o cafea!" Nici prin cap nu mi-a dat ca este altceva in afara de-o gluma. vivi |
dar daca administratorul avea vreo 35...erai tot la fel de sigura?
viviana spune:
liliana83,
Bineinteles ca o luam tot ca pe o gluma!
Da' ma duceam cu el sa beau o cafea...
vivi