Adevarul e ca el nu-ti place

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite eu nu sunt de acord cu afirmatia ca daca eu un barbat ma inteleg bine cu o ea o femeie si nu este nevasta, logodnica sau ceva de acest gen neaparat dupa un timp am sa ma schimb si am sa incerc sa fiu si)altceva decat prieten(amic).
Am prietene (amice) fata de care am o anumita deschidere personala mai mare sau mai mica dar nu are nimic a face cu ceva intim, personal sau asemanator desi ne intelegem bine. O(le) ajut ori de cate ori pot, nu cer nimic in schimb si asta e. Nimic spectaculos. Daca am avut prietena (nu amica) am lasat sa se inteleaga faptul ca as dori sa avem ceva m,ai mult decat o amicitie. Daca a exista feed back Ok, daca nu e firesc ca relatia nu numai ca nu a inceput dar nici nu a existat. Eu ofer doar daca si primesc relational discutand. In clipa in care nu se mai intampla acest lucru - inseamna ca relatia nu exista, este ceva eronat si trebuie corectat sau precizat cine, ce, cand, cum.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Viviana, intradevar nu e musai sa fie asa, dar cred ca prieteniile reale intre barbati si femei sunt mai degraba exceptii. Am un exemplu in propria familie, sotul meu are o buna prietena din adolescenta cu care suntem prieteni de familie acum (ea s-a si casatorit de curand), nu au fost niciodata impreuna si mi-a spus clar ca nu i-a trecut niciodata prin cap varianta asta (mentionez ca ea este si foarte draguta).Initial mi s-a parut un strop ciudat dar sunt sigura ca lucrurile stau exact asa cum mi le-a prezentat el si cum vad si eu. Oricum, locuim in orase diferite, ne vedem destul de rar dar ne ajutam cu diverse daca e cazul si ne intelegem foarte bine.
Si eu am prieteni barbati, inclusiv dintre fosti, cu care ma ajut si suntem doar prieteni, dar ori sunt barbati care ar fi vrut mai mult si s-au mutumit in mod intelept si elegant doar cu atat, ori sunt fosti cu care am ramas prietena. Nu sunt insa dintre cei cu care iesim sau ne vizitam des, asta o facem in general doar cu cupluri prieteni de familie, in general cu copii.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Si ca sa nu uit de fostele colege de prin scoli (unele) am fost prieteni la catarama (amici) ne-am impartit si bucurii si tristeti, ne-am plans pe umar, am cantat, am fost la strand, in discoteci si excursii, ne-a ars soarele si ne-am facut ciuciulete in ploi de vara sau de toamna, am fost confidenti unul fata de celalalt si nu am cautat asta, asa a fost pur si simplu. Iar acum daca este sa ne intalnim cred ca si in prezent am aceeasi prietenie sincera fata de ele, aceeasi bucurie de a le revedea, de a afla ce mai fac, de a ne depana amintiri sunt persoane super si cu toate acestea nu am fost decat prieteni, si daca as incerca sa imi inchipui sa fie iubite cred ca ma bufneste rasul - chiar zambesc acum - ele sunt prietene si inca bune. Atat. Este ca si atuncvi cand ai o sora - dar asta presupun - pentru ca eu nu am sora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Marius, eu sunt de acord cu tine.
Chiar daca au fost si mici deraieri pe parcursul vietii nimic nu ma va face sa nu cred intr-o prietenie sincera barbat-femeie.

Eu prieteniile astea le pretuiesc foarte mult. Sunt extraordinar de reconfortante.

Am doua prietene foarte bune care in timp au ajuns mai prietene cu barbata-miu decat cu mine. Isi fac confidente si isi dau sfaturi.
Eu la randul meu am ajuns buna prietena cu amici de-ai lui.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

citesc invidioasa despre metodele de refuz aplicate de voi de-a lungul timpului.

eu n-am amintiri cu mine refuzand pe cineva.

deci am fost suficient de nasoala incat sa nu starnesc decat interesul catorva oameni cu care am si avut relatii (relatii care s-au terminat mereu amiabil)

sau interpretarea optimista, si anume ca am emis inconstient semnalele corecte celor ce nu-mi placeau, astfel incat sa ramana la distanta de mine si sa nu-i vad niciodata. ca o capcana din aia anti-rozatoare sau gandaci, care emite unde si actioneaza pe cel putin 200mp, tinand la distanta ganganiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mi s-a intamplat odata sa refuz pe cineva , era un baiat bun dar nu ma atragea, ne-am plimbat de cateva ori dar nu era acea "chimie" asa ca am considerat ca e mai bine sa-i spun, pana nu se "aprinde" prea tare ... mi-a fost greu sa-l vad plecand ranit nu prea ne-am mai intalnit dupa aceea, sper ca nu mi-a purtat pica
acest episod m-a "marcat" oarecum, adica am platit respingerea mea, la randul meu fiind respinsa , de cele mai multe ori pe motivul ca: "esti prea buna pentru mine"

Citat:

Sunt curioasa spun femeile, ca ce spun barbatii stim! Au aparut si o care, si un film...

care=carte? despre ce carte e vorba?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

eu cel putin nu-mi amintesc sa fi fost in situatia sa refuz categoric vre-un baiat. pe motiv ca nu-l plac.
spunea cineva mai sus, Marius parca, daca s-a legat ceva si a functionat bine, daca nu, n-a fost nici o tragedie. doar pe dl procrastinare a trebuit sa-l refuz dupa doi ani si ceva de relatie, pur si simplu nu am reusit sa gasesc puntile de legatura dintre noi, desi el ma iubea sincer. bietul om inca mai spera ca il voi lua de barbat, candva... la adanci batrneti poate.(e si mai mare cu vre-o 14 ani ca mine)
sotul meu a avut in tinerete o experienta cu o vecina de pe scara. o fetisoara cam stearsa, pe care baietii o ignorau. pe la 18 ea, sotul avea cam 21, a venit peste el in casa (sunt convinsa ca a fost o chestie aranjata de soacra si mama fetei) si ia cerut direct sa se culce cu ea. sigur ca sotul a refuzat-o si a dat-o pe usa afara, apoi s-a incuiat in casa si nici pe maicasa na mai primit-o decat a doua zi.

de curand am primit avansuri, de la un tip pe care il stiam putin. l-am igonrat ceva timp, apoi vazand ca nu se lasa, i-am zambit larg si i-am spus :"e atat de lunga lista de asteptare, incat te vei plictisi pana iti va veni randul!"

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
"e atat de lunga lista de asteptare, incat te vei plictisi pana iti va veni randul!"

Bazar general pe DC

Am retinut remarca. Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
:"e atat de lunga lista de asteptare, incat te vei plictisi pana iti va veni randul!"

foarte tare!!!
Eu le spuneam celor care nu ma atrageau :" tot ce-ti pot oferi e un kg de cuie in care sa-ti pui poftele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Marius, sa fii convins ca nu am nici o lista!

nu-mi plac propunerile asa tam-nesam, mai ales cand sunt intr-un grup. bine, ca nu era propunere directa, dar modul cum insista tipul respectiv, se intelgea ce intentii are.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput