Adevarul e ca el nu-ti place
Noi, femeile, ce le spunem barbatilor care nu ne plac, cu care nu vedem o relatie? Nu-i putem rani spunandu-le sec, in fata ca nu ne plac, ca nu ne atrag fizic. Cu unii avem un bun raport prietenesc si nu vrem sa-l stricam.
Sunt curioasa spun femeile, ca ce spun barbatii stim! Au aparut si o care, si un film...
Raspunsuri
Rufus spune:
De exemplu, mie mi-a zis o tipa ca pleaca din firma la care lucram amandoi pentru ca incepea sa se indragosteasca de mine si nu puteam avea o relatie, pentru ca nu era moral, lucrand impreuna, iar eu fiindu-i sef.
De fapt, voia sa se care in alta parte si voia sa scape si de mine...chiar daca ea initiase "avansurile".
Spre mirarea mea (barbatii nu-s chiar asa "ageri" in momente d-astea), mi-am dat seama imediat ca-mi dadea papucii si am tacut din gura, macar nu m-am facut de ras.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
gabidaniela spune:
Eu cand aveam pretendenti care nu-mi placeau ma purtam f urat cu ei, dar lucrul asta ii atragea si mai tare. De ex am avut unul la care i-am spus in fata ca nu m-as uita la el nici daca ar fi ultimul om de pe pamant si tot nu am scapat de el (mi-a compus poezii si mi-a adus flori ani la rand) vreo cativa ani, cand s-a mutat din oras. Am aflat ca mai nou s-a casatorit cu o fata pe care o cheama ca pe mine.
Tot asa altul, ii acceptam invitatiile numai cand nu aveam ce face si atunci ca sa am ce povesti cu prietenele si sa radem. Il puneam sa-mi aduca dulciuri si apoi il trimiteam acasa zicand-ui ca ma plictiseste. Am scapat si de asta cand a terminat scoala (academia militara) si a plecat in alt oras si asta.
Astea sunt numai 2 exemple, dar mai am.
Din experienta mea, cu cat te porti mai urat, cu atat te plac mai tare
gabidaniela spune:
A si una amuzanta, cand stateam in chirie aveam un mos senil pe scara care-mi aducea flori de liliac din gradina blocului in fiecare zi.
O data a intrecut masura si a inceput sa-mi recite poezii despre ochii mei caprui, dar l-am spus lu' fiu-so si s-a potolit.
desprecopii spune:
Si eu am avut probleme de sinceritate cu baietii care nu imi placeau. Mi-era foarte greu sa le spun ce simt, cred ca mi-era mila de ei, sau mult prea greu sa fiu dura. In schimb, la presupusele intalniri, eram no show. Adica nu veneam. Dar nu puteam sa le spun anterior momentului - ca nu am chef sa vin sau ca ma doare in pix de ei.
Dupa ce au mai trecut anii , , am invat sa fiu directa si socant de sincera. Am realizat brusc ca timpul meu e pur si simplu mai important decat sa mangai orgoliul masculilor ne-consolati si fara loc pregnant in memoriile mele. La urma urmei, dragostea e dragoste si Maica Tereza e altceva :)
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
marius spune:
Eu (in general) am simtit cand nu sunt dorit. Nu este nimic special ca sa simti ca nu esti Ok pt acea persoana sau cat de Ok esti. Iar in ceea ce ma priveste daca nu sunt dorit nu merg mai departe. Nu a trebuit sa-mi spuna nimeni nimic pentru ca am simtit ca nu e Ok si asta a fost. Insa in general nu retin decat momentele pozitive cele negative nu prea au existat deci nu prea am ce sa tin minte. Poate am fost mai timid?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
viviana spune:
In prima tinerete eram mai tampita si le spuneam sec: "n-as iesi cu tine nici pana la coltul strazii!" si daca vreunul era prea insistent si enervant ieseam o data cu el si imi atarnam la gat o felie de paine.
Mai tarziu mi-am mai modulat stilul (la serviciu sau in cercul de prieteni) ori faceam pe proasta ori daca nu se putea si nu se putea discutam serios.
Problema e mai delicata atunci cand exista o relatie de prietenie foarte buna si barbatul isi schimba sentimentul in dorinta sau iubire, sau pur si simplu incepe sa confunde prietenia cu atractia.
Mi s-a intamplat asa ceva si a fost foarte greu pentru ca aveam o senzatie de jena permanenta.
El a ramas, asa, prieten doar cu barbata-miu caruia i-a spus ca ma doreste fara speranta.
Acuma ne vedem doar de vreo 2 ori/an, tot de atatea ori vorbim la telefon si de fiecare data ma intreaba cand divortez ca el ma ia cu copil cu tot. Raspunsul meu e mereu acelasi: "Maine".
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
irinabobe spune:
pai cu aia de ai si o relatie de prietenie si nu vrei sa ii ranesti, le spui ca e mult mai importanta relatia voastra de prietenie, decat una de dragoste care ar putea sa nu mearga...
inaioana spune:
Mie mi se pare foarte simplu: pur si simplu esti tot timpul ocupata, nu ai timp, nu te poti intalni, daca va vedeti intr-un grup discuti animat numai cu celelalte persoane si ignori politicos persoana lui ca din intamplare...de regula oamenii isi dau seama intr-un timp scurt sau mediu ca nu e cazul sa mai incerce.
Nu ii poti spune omului in fata ca e naspa, dar poti sa ii dai de inteles ignorandu-l politicos.
Asta cu raportul prietenesc nu o inteleg foarte bine. Cred ca orice prietenie stransa intre o femeie si un barbat (heterosexuali) e un soi de iubire ratata, unul dintre ei cel putin ar vrea mai mult (de regula el).Daca ti-e bun prieten si vrei sa il pastrezi ca prieten dar nu sa iti fie iubit cand el ar vrea a doua varianta, in primul rand ar fi bine sa te gandesti daca e moral si corect fata de el sa faci asta. Pana la urma ii dai sperante desarte si nimenui nu i-ar conveni asta. Nu e frumos. Totusi o idee buna este sa ii faci tot felul de confidente despre cate un alt tip care iti place (la nevoie poate fi si inventat) , asa, ca unei prietene si ... o sa se selecteze singuri care sunt prieteni si care nu.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
Sabina spune:
nu stiu...eu am ceva prieteni barbati, cel putin 3 ! Si sunt convinsa ca nu a existat niciodata intentia de mai mult, fiecare cu viata lui, dar nu stiu ce se intelege prin prietenie stransa, ca despre creme de corp nu vb cu ei...:P
cat despre "nu-mi place" , cei cu bun simt si-au dat seama ca am zidu de otel in juru meu, celor neciopliti le-am retezat-o scurt, fara menajamente.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
viviana spune:
Inaioana,
Eu consider ca prietenia dintre un barbat si o femeie, nu e neaparat o iubire ratata e pur si simplu prietenie. Numai ca este ceva extrem de fragil.
Am o gramada de prieteni foarte buni si foarte vechi.
Si sincer gasesc mai mult ajutor si intelegere la ei decat la prietene.
In situatia despre care am povestit mai sus eu eram deja casatorita si asa m-a cunoscut dar, dupa vreo 4-5 ani a venit la mine plin de alte idei. Bineinteles ca i-am spus ca amicitia noastra e mult mai importanta si sa o lase balta. S-a simtit lezat si a disparut din peisaj o vreme. Apoi se intalnea numai cu barbata-miu.
E mai complicat.
Unii psihologi spun ca in momentul in care barbatii ajung sa-si imparta gandurile si dorintele intr-o relatie de prietenie cu o femeie, ei se vor simti legati de aceasta si de aici mai e doar un pas pana la atractie fizica.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi