Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!
Raspunsuri - Pagina 3
ana_g spune:
beey, da ce faceti voi aici, vorbiti de chestii sfinte......si eu salivez dupa pita aia de la mac, am rezistat eroic insa luni seara. am avut un curs (management urban...) si profu a pomenit cred ca de vreo 5 ori de mac, ca exemplu al efectelor globalizarii si pana la sfarsit numa la mac m-am gandit si in drum spre casa m-am oprit la mac polizu, mi-am amintit cat de frumos ningea in noaptea cand am nascut...ei, si mi-am facut pohta!...data viitoare iau pita aia, ca prea frumos a vorbit alexutzzza de ea.
mama unui pui...Stefan
danyelana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui decenuela
OF DOAMNE..CA TOT SUNTEM LA ORA ADEVARULUI mi-am amintit ca marit pe langa o cioco a fost si o vizita inmall...unde cum doamne iarta-ma tot la kfs ne-am oprit...desi ma repet nu-mi place....oricum eram cu gandul la pizza aia...si n-am vrut sa ma dezamagesc cu o porcarie de prin mall.... da , da poate ne vedem maineeeee mire io am fost pe la posta era cat pe ce sa te sun...la o gura de asfalt Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Abia m-am ridicat de la masa (am papat un pui de la noi din curte la cuptor) dar cand am citit ce povestiti voi, mai ales Alex, nu am putut sa nu
Sunteti mortale
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Simply, merci de capitol si de piscoturi. A venit surioara? Cred ca esti super fericita
Alexutzzza, intrebai in cap trecut daca noi inca mai suntem la cap stirbi. Ne-a iesit primul dintoc cand erai tu in Gr si intre timp au mai aparut si fratii lui si acum avem 4 si inca unul pe drum motiv de multa maraiala.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Simply, merci de capitol si de piscoturi. A venit surioara? Cred ca esti super fericita Alexutzzza, intrebai in cap trecut daca noi inca mai suntem la cap stirbi. Ne-a iesit primul dintoc cand erai tu in Gr si intre timp au mai aparut si fratii lui si acum avem 4 si inca unul pe drum motiv de multa maraiala. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic"
Motivatia zilei:
Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi.
Ce vei construi din ele, e decizia ta...
Perete, Drum sau un Pod...
Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic.
La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut..
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele v-am trimis ceva interesant pe mail. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Lucia, cat de bine arata retetele si sunt sigura ca nici nu sunt grele de facut (aacum doar am rasfoit). Poate intr-o zi o sa le facem si noi cu piticii cand vor creste
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Un succes care nu are urmari nu inseamna nimic" Motivatia zilei: Lumea iti va pune la dispozitie pietre in fiecare zi. Ce vei construi din ele, e decizia ta... Perete, Drum sau un Pod... Poti chiar sa alegi sa nu faci nimic. La sfarsit, lumea te va sti in functie de ce ceea ce ai facut cu ce ai avut.. |
Ce frumos ca a venit si sunteti impreuna
Ariana albinuta sa-i treaca repede buba. La noi se vede forma la al 5 si se pregateste sa sparga gingiuta si este si el tot maraici si lipit de mami
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Lucia, cat de bine arata retetele si sunt sigura ca nici nu sunt grele de facut (aacum doar am rasfoit). Poate intr-o zi o sa le facem si noi cu piticii cand vor creste Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
exact la asta m-am gandit si eu ca o sa le facem si noi cu pufuletii nostrii.
Asta imi doresc de cand eram insarcinata.
Sa facem impreuna prajituri pt mos craciun si sa le lasam la fereastra pt mos.
larisel spune:
Sa va las de pe-acuma un bufetzel suedez (salata boeuf, icre de crap, crochete de carne, salata de conopida cu pui, saratzele), nishte dulcele (pricomide, fursecuri, piroshti cu orez, caramele, bezele si binentzeles torturi de sharlota) si nishte bauturici (tzuica, whisky, vin, vishinata, suculetze diverse si binentzeles shampanie) toate pregatite si live pt marele eveniment de maine... pt ca nu se shtie cand voi avea timp sa mai trec pe la voi!
Edit pt bonus: dau si pizza pt cine nu s-a saturat!
larisel spune:
myky Penutze nu folosim... ma gandesc ca dupa 2 ani sau doar daca vor cere fetele mai devreme.
roxy Sunt de acord cu ce ti-au spus fetele - ascultzi ce zice doctorul dar tu decizi ce faci.
Masinutza am luat-o din real cu 100 ron, dar am vazut si la metro cu vreo 130 ron.