Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Multumesc pt urari Simplicity, Miri, Lucia, Ana_g, Ruxita (nu-s mai mare decat cu 2.5 ani, decat sotul meu ), Ayanna, Bubu, Cris.d, Dece, Ioana_fota, Mamidepuiuti, Lorex, Tomaca

si sa va invit sa cinstiti masa, servind dupa placul inimii:

si la desert, cate o felie de tort

Miki a lu' Kiti

LA MULTI ANI MICKI!!!!!!!!!!!!!!SA FII SANATOASA, FERICITA SI TOT CE TIT DORESTI SA SE IMPLIN EASCA!!!

I don't know much...but I know I love you...

Expecting ... a special one...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GEMANUTELE!!NATALIA&ALENA!
SA CRESTETI MARI , FRUMOASEE SI SA FITI SANATOASE SI SA AVETI MULT MULT NOROC IN VIATA!!!!!!!

Mergi la inceput

si acum vin si cu ceva explicatii.............inainte salut frumos pe toata lumea, ca asa se cuvine..............

deci cu toate planurile mele, ce v-am insirat...s-au dat peste cap, miercuri la 8 dimineata a murit nasul meu............
dumnezeu sa il ierte si bine ca l-a scapat de chinuri........a stat 3 sapt la reanimare, tinut de aparate......
doamne doamne!!!!!!!

de aia nu am putut intra ieri,(ma tot gandesc de ceva vreme sa nu uit sa intru pe 9 sa zic la multi ani la gemanute, dar aseara am ajuns acasa pe la 9 si nu am mai avut morala sa intru, desi m-am gandit la voi, si m-am apucat de zis ijn masina, aoleuuuuuuuu azi e 9........implinesc gemanutele 1 an........nimeni nik, au crezut ca-s nebuna....) aseara am fost la priveghi, la baia mare ca de acolo e,..........defpat acolo stau, dar inmormatarea va fi azi, aici la noi in sat, ca aici s-a nascut, aici e inm mama lui, si aici a vrut si el................

deci sa nu ma dati disparuta...........am citit cate ceva..................dar am uitat...........

sa aveti o zi superba!!!!!!!!

la noi a nins.................e alb, e frumos, dar inca nu se poaste da cu sania

am primit o sanie cadou de la unchiu...foarte frumi............

mas duc sa mia dorm un pic

v-am pupat!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna dimineata!

Dupa ce l-am "boscorodit" ca nu doarme noaptea...a dormit noaptea asta de la 22 si pana inclusiv acum...cu trezire de tatza pe la 3..dar scurta...si aseara a baut numai 80 de LP...cred ca daca e flamand doarme mai bine...

Astept sa se trezeasca..dar nimic...l-am controlat poate are febra...dar nu are...

Fug sa mai beau o gura de coffe...

It's the most wonderful time of the year!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

NINGEEEEE!!!
Maine facem bradul musai!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

sa spun ca am fecior de fecior a plans moderat la vaccin(vreo 30 sec) a impresionat-o pe doctora . l-a cantarit(9.290 nush dc nu a rotunjit,dar ) si l-a masurat nemtzeshte ca a dat cu virgula... 74,5 cm per ansamblu,a fost ok tot...consultat asa cum stiam eu ca se face...minusul gasit de mine:nu a vb/intrebat nimic despre ce lapte consuma asta mic...dar cum alex va face inca 3 vaccinuri la interval de cate o luna o sa deschid subiectul

haircut,pupici fetitzei finutze

cuscra simply wow...si norutza mea este "model"

mami de Alex si Radu

Bravo! Si? s-a declarat multumita nazi aia de doctoritza? sau pana nu saluta cu "hai Hitler" nu e bine?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna seara,

Noi suntem plecati din Iasi de ieri, am venit la Botosani la fratele meu, si gaza e super incantata ca si-a schimbat locul si are de facut explorari. ia toate camerele la rand, bucataria, holul, nici nu stii pe unde umbla. Ne-am imbogatit si vocabularul cu cuvantul NANA si-l rosteste constient cand o cauta pe cumnata mea care e si nasa ei, iar pe nepoata mea pe care o cheama Adelina o striga Anana.
In seara asta a adormit cam pe la 23,15 ; solutia ca ea sa adoarma mai devreme ar fi sa se trezeasca pe la vreo 7 cel tarziu 8, dar asta ar insemna si eu , m-am cam facut lenesa, mai devreme de 9 e greu tare...

pui mic

ce draguuutz! ce bine ar fi sa strige si al meu constient macar "mama" nu asa un "ma-ma-ma" haotic pan si la ta-su zice "ma-ma-ma"

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neatza...ne-am trezit si noi de juma de ora

a dormit pana la 4 cand s-a trez sa bea ceai si apoi pana la 7 cand i-am dat laptic si a adormit pana la 9 jumate ...

la noi e soare..(cred si frig...ca inca nu mi-a scos nasul afara)..nu e corect..la voi ninge..e zapada ...vrem si noi...parca era cod galbe de ninsori in toata tara...pai si ce oraselul meu e in afara tarii??

sa va zic ce mi-a facut diana acum 5 min. Aveam niste haine pe canapea tocmai ce le-am luat de pe uscator si cum am lasat-o langa canapea a inceput sa arunce cu hainele pe jos...si apoi a inceput sa aplaude

bea imi pare rau pt nasul tau. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... azi cupilu meu are babisiter pe tat-su pe care l-am rugat sa stea el cu copilu ca eu am treaba... dupa nici o juma de ora de babistitereala taica-sau cica se duce la servici ca acolo poate sa si motzaie! si jobul de acasa e prea solicitant! acum eu stau cu piciu si tat-su pe calcul lui... ii mai dau un mic ragaz de 10 min... daca stai concentrat pe pici la fiecare miscare al lui obosesti dupa nici o juma de ora, tre sa gasesti un echilibru intre respiratia lui si a ta, barbatii pe semne nu stiu sa faca asta (just a thought)...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili.....NINGEEEEEEEEE....vad ca v-ati luat cu vb si nu facurati o cafelutza....

asa ca....goooo.....inca e fierbinte

eu sunt varza, varza....am adormit pe la 1....intre 1-3 ore de tzatzaiala...iar de la 3-6 jiji a fost fresh...a tzopait..se uita in oglinda chiuia...am dat si drumul la desene poate ii vine somnul/( tocmai ca-am aflat ca nu e ok)...nik, nik....la 6 a adormit...sau 6 juma, mai degraba...

asa ca....azi randament...NU...MA DUC SA-I FAC MANCAREA

SA AVETI O ZI SUPERRRRRRRRRR

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput