Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!
Raspunsuri - Pagina 15
carmita_baby spune:
si Lorena s-a trezit plangand, vad ca se chinuie sa ne dea un dintisor... voia sa doarma, dar nu putea din cauza dintisorului, cred.
livia1980 spune:
Buna seara!
Am intrat si eu dupa multe zile...muuult mai scrieti. La noi deja totul e alb, se aude cum suiera vantul prin acoperis, dar in casa e cald si bine. Nu stiu cum se va duce tati la servici maine...paote doar cu sania.Ca la ce viscol e si la cum ninge,,,pa, pa -masina!
Zgubiliticul meu are vreo doua nopti de cand se trezeste in jur de trei urland.Plange cu toate lacrimile posibile...nu stiu ce are.Cum il ia tati in brate ...tace
. Noaptea trecuta l afel biocte si maraieli..l-am mangaita, l-am leganat(fara sa-l iau in brate) ...cum luam mana de pe el incepea iar. Si l-am pus in fund si l-am intrebat Ce vrea de la viata mea???Asta se intampla pe la 4
mama nebuna..dar m-a adus la disperare.Binenteles ca a incepu sa planga mai tare...l-am calmat tot eu...si asa de mila mi-a fost de el....Dar am si eu nervi..si mai ales la ora aceea
I-am dat si nurofen intr-o seara , pe langa Calgel...paote e de la dinti...mi-am spus eu..nimic...tot l afel a facut si mi-am mai laut si papara de la tat'su ca indop copilul cu medicamente..desi nu i-am dat pana acum niciodata...
O sa ma ierte cand va fi mare
Ca stie ca il iubesc!!!Fug la somnic pana nu incepe taraboiu iar.
It's the most wonderful time of the year!

danasor spune:
Buna seara,
Noi suntem plecati din Iasi de ieri, am venit la Botosani la fratele meu, si gaza e super incantata ca si-a schimbat locul si are de facut explorari. ia toate camerele la rand, bucataria, holul, nici nu stii pe unde umbla. Ne-am imbogatit si vocabularul cu cuvantul NANA si-l rosteste constient cand o cauta pe cumnata mea care e si nasa ei, iar pe nepoata mea pe care o cheama Adelina o striga Anana.
In seara asta a adormit cam pe la 23,15 ; solutia ca ea sa adoarma mai devreme ar fi sa se trezeasca pe la vreo 7 cel tarziu 8, dar asta ar insemna si eu
, m-am cam facut lenesa, mai devreme de 9 e greu tare...
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui livia1980 Buna seara! Am intrat si eu dupa multe zile...muuult mai scrieti. La noi deja totul e alb, se aude cum suiera vantul prin acoperis, dar in casa e cald si bine. Nu stiu cum se va duce tati la servici maine...paote doar cu sania.Ca la ce viscol e si la cum ninge,,,pa, pa -masina! Zgubiliticul meu are vreo doua nopti de cand se trezeste in jur de trei urland.Plange cu toate lacrimile posibile...nu stiu ce are.Cum il ia tati in brate ...tace ![]() mama nebuna..dar m-a adus la disperare.Binenteles ca a incepu sa planga mai tare...l-am calmat tot eu...si asa de mila mi-a fost de el....Dar am si eu nervi..si mai ales la ora aceea![]() I-am dat si nurofen intr-o seara , pe langa Calgel...paote e de la dinti...mi-am spus eu..nimic...tot l afel a facut si mi-am mai laut si papara de la tat'su ca indop copilul cu medicamente..desi nu i-am dat pana acum niciodata... O sa ma ierte cand va fi mare mami fericita dintr-o poveste de Dragobete ![]() It's the most wonderful time of the year!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
of, of, sa aveti o noapte linistita
danasor spune:
MP ce baiat frumos si cuminte are mama, de se mira dr 

Simply bine ca e Ariana sanatoasa, pupam modelutza
Elena ce mult i-a placut Anastasiei clipul cu veverite ca nu se mai satura de el 
![]()
Onitza bine ai revenit!
Micki te sarbatoresti? 
Plateea intotdeauna e o placere sa-ti citesc postarile, mi-au placut tare comentariile despre pozele pufilor, si mie imi sunt toti asa de dragi ...

imi pare rau de pufii cu mucisori, va doresc insanatosire cat mai repede
De revelion nu avem nici un plan, suna tare bine ideea lui Cris.d, numai ca ar merge sa mai gasim macar o pereche cu care sa fim si nu prea am cu cine... ca si-au rezervat prin alte meleaguri
cred ca vom ramane totusi acasa cu mica
danasor spune:
Ma bag la somn, ca vad ca bantui singura pe aici
somn usor si sa nu se
mai trezeasca nici un pufulete plangand , sa nu- i mai necajeasc nik. 

rox_y spune:
salutare...
am intrat eu la sch 3...dormeam asa bine cand mi-a sunat telefonul si mi-a trecut orice somn. Matzuca mea doarme de la 9.30- de fapt asta e ora ei de dormit..oricum mi-e si greu daca o tin pana 22 impotriva vointei ei.Inca nu s-a trez
..pana acum se trezea la 11..la 2-3 si la 5-6
Noi de ieri..adica de joi de la pranz suntem singurele..ca tati e plecat la iasi si se intoarce abia sambata.
Ieri a fost cea mai buna zi
..a mancat tot ce i-am dat, afara a fost cumintica in carucior (aveam niste pb cu ea..plangea de numa)..mi-a si dormit.
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
Noi de revel mergem (cu tot cu Diana) la niste prieteni..care au si ei o fetita de aceeasi varsta cu matzuca...Sotul nu vrea sa stam acasa..si eu simt nevoia sa ma distrez..ca anul trecut l-am petrecut in spital

Mami de
Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
ce baitei desteptei avem
..
yannis si raul
oo avem si modelute printre noi
..ariana
si baieti curajosi
alex
clar cei mai frumosi si destepti pufi
somn usor la toti pufuleti...sa aiba somnul lin pana dimineata
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
gata..plec si eu..desi nu mi-e somn..ma bag in pat langa matzuca ca mi-e atat de draga mai ales atunci cand pune mana dupa gat sa ma tina in brate
..si poate asa imi vine si somnul
Noapte buna va urez
Mami de
Diana - 31.12.2009 -