Pufi 2010 (178) LMA Alena si Natalia! LMA Micki!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

sa spun ca am fecior de fecior a plans moderat la vaccin(vreo 30 sec) a impresionat-o pe doctora . l-a cantarit(9.290 nush dc nu a rotunjit,dar ) si l-a masurat nemtzeshte ca a dat cu virgula... 74,5 cm per ansamblu,a fost ok tot...consultat asa cum stiam eu ca se face...minusul gasit de mine:nu a vb/intrebat nimic despre ce lapte consuma asta mic...dar cum alex va face inca 3 vaccinuri la interval de cate o luna o sa deschid subiectul

haircut,pupici fetitzei finutze

cuscra simply wow...si norutza mea este "model"

mami de Alex si Radu

BV Alex! baietelul curajos

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ce liniste e p-aici...sunteti cu totii la party ????

Eu am adormit-o pe pupaza...da ...de la ora asta ......sper sa nu se trezeasca peste juma' de ora si sa ma tina treaza pan' la 1 ...azi a dormit doar o data si probabil d-aia a picat franta.

Acum eu nu stiu ce sa fac ...sa ma duc sa ma pregatesc si eu de nani ...sau sa bantui pe aici ca tot am calc la disp

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:

sa spun ca am fecior de fecior a plans moderat la vaccin(vreo 30 sec) a impresionat-o pe doctora . l-a cantarit(9.290 nush dc nu a rotunjit,dar ) si l-a masurat nemtzeshte ca a dat cu virgula... 74,5 cm per ansamblu,a fost ok tot...consultat asa cum stiam eu ca se face...minusul gasit de mine:nu a vb/intrebat nimic despre ce lapte consuma asta mic...dar cum alex va face inca 3 vaccinuri la interval de cate o luna o sa deschid subiectul

haircut,pupici fetitzei finutze

cuscra simply wow...si norutza mea este "model"

mami de Alex si Radu

pupam baiatul curajos ...bravo tie, Alex!!!

dar de ce trebuie sa faceti atatea vaccinuri intr-un interval atat de scurt???

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Eu am adormit-o pe pupaza...da ...de la ora asta ......sper sa nu se trezeasca peste juma' de ora si sa ma tina treaza pan' la 1 ...azi a dormit doar o data si probabil d-aia a picat franta.

Cunoastem....
Eu am reusit sa o tin treaza pe la 7 cand dadea semne de somn, m-am saturat sa adoarma la 1 noaptea. Sper sa doarma Isabela pana maine dimi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Cunoastem....
Eu am reusit sa o tin treaza pe la 7 cand dadea semne de somn, m-am saturat sa adoarma la 1 noaptea. Sper sa doarma Isabela pana maine dimi!

Doamne ajuta!!! ...bafta si voua sa adormiti devreme si pana maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

elefantico cik intram in recuperari...sa ajungem la zi cu vaccinarile
sper sa doarma isabela pana dimi
miremia

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:

elefantico cik intram in recuperari...sa ajungem la zi cu vaccinarile
sper sa doarma isabela pana dimi
miremia

mami de Alex si Radu

Multumim! Sa dea DD!

Pai si nu sunt prea multe o data ......eee...stiu ei mai bine ca doar sunt nemti ....oricum multi pupici lui Alex sa le suporte pe toate la fel de bine k pe cel de azi

Mergi la inceput

Fetele care ati facut deja bradutii, nu ne incantati si noua privirile cu cate poze ???

Mergi la inceput

Plateea, am uitat sa-ti zic, dar l-am admirat pe bbTo sub bradut ...ai flacau mare tu acolo ...bun sa rupa inimile fetelor, noroc ca a mea e la mare distanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sara buna

MP,se nemtzaleshte Alexu....dur, nene, dur. Cat despre norutza mica modelutza....lasa ca inclina Ana balantza. Glumesc io, da' nu mai stiu ce sa mai fac/cum s-o dau cu "taierile". Sunt micutzul boc in casa.

ALEXUTZZA, da un print la cpitolu asta si mergi cu el la mec...tre sa itit dea macar un meniu cadou la ce efect a avut povestea ta cu pita

XELA, ma bucur ca va reveniti. noi cred ca intram in greva foamei, azi a fost cu cantec si de la muci si e scrashnita rau din dintzi...si uite asa e cu tzatza non-stop, ba de roseola, ba de dintzi, ba de muci, ba de kiki. Pt party de un an inca nu ne-am hotarat ce/daca facem chiar de ziua ei sau in weekendu de dupa, ca motz si ceva party avem odata cu fetitz nashilor, la brasov, in weekendu de dinainte de ziua ei.iar 13 pica joi...zi de scoala si lucru...asa ca probabil doar seara, noi 4

Go,Yannis,go!Esti si tu destept, da' si mami e pe faza.
btw, SIMPLICITY, mi=am adus aminte de mesaju cu Ayanna care ne-ar "citi" si pe noi nu numai ce scriem. Asa ma gandeam si io in odiseea sarcinii de Alexutzza,d-aia m-am incuscrit cu ea.ca si ea e psihopupa la baza

hop si io cu intrebarea: de revelion? noi am vrea sa facem la un restaurant care are si hotel, ca sa iau camera si pe ai mei la pachet, sa stea ema in camera la nani si sa facem cu randul, astfel incat sa am si eu si mamaia ceva ...party. stiti ceva in bucuresti de gen? anul trecut am fost la phoenicia dar nu mai fac acum... am vazut Rin hotels si..cam atat.

Mergi la inceput