Buburuze de ian-feb 2011-Felicitari IRINUKA!(134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Ache;faza cu tactu si cu mata cu tunsoarea...m-a pus pe spate...am ras toti acasa

Tunde,ma declar oficial picata-n freza dupa tine!

32+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

mersi Shubu

Tunde 29 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

mayane, mie imi afiseaza doar 'raspunde la subiect' si 'raporteaza la moderator' ca optiuni; nush unde ar tb sa vad 'reply with quote'

dangabriela, imi pare rau ca nu s-a intors buburuza, poate mai are timp, totusi (?!); chiar azi am intrebat-o pe vara-mea, trusa pt ceza si normala (cred ca e cea despre care zici tu) costa 185 ron. cred ca si eu ajung sa o cumpar, vb cu dr abia pe 20 dec

fetele, ma duc sa fac nani

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

......raportez ca am dormit cateva ore,ca nu m-am simtit prea bine,si apoi cand m-am trezit am bagat vreo 4 pitza la vcuptor.Va servesc si pe voi cele pofticioase.

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

mayane, mie imi afiseaza doar 'raspunde la subiect' si 'raporteaza la moderator' ca optiuni; nush unde ar tb sa vad 'reply with quote'

dangabriela, imi pare rau ca nu s-a intors buburuza, poate mai are timp, totusi (?!); chiar azi am intrebat-o pe vara-mea, trusa pt ceza si normala (cred ca e cea despre care zici tu) costa 185 ron. cred ca si eu ajung sa o cumpar, vb cu dr abia pe 20 dec

fetele, ma duc sa fac nani

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

langa iconita lui PM mai este o iconita

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 19z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

tunde multumesc pt detalii. am vazut ca sunt mai multe variante. eu vreau sa vad o poza cu o bucata...

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misssexy

......raportez ca am dormit cateva ore,ca nu m-am simtit prea bine,si apoi cand m-am trezit am bagat vreo 4 pitza la vcuptor.Va servesc si pe voi cele pofticioase.

ALINA 31+ cu ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

woww 4???? faci si pt vecini???
eu la ora asta nu mai pap....daca ramane pe dimi....

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

am facut 4 pt ca suntem 6 in casa
cu siguranta ramane si pt micul dejun.

ALINA 31+ cu ALESSIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

rox 30+ Marie Lorelei
think pink

langa iconita lui PM mai este o iconita

+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 19z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Da, in partea de sus a mesajului, nu jos

28+ Darius Alexandru
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ?
tunde ma bucur ca esti bine si tu si Mario.sunt sigura ca bradul o sa iasa super
dangabriela bine ca bebelusul e bine, din cate stiu eu se poate intoarce pana la 34-25 sapt.vezi ca si mie mi-a dat sa iau axitrox,si cand s-a dus frate'miu la farm si i-a zis aia ca trebuie sa dea 3mil am innebunit.a luta doar cateva pastile si am intrebat dr daca este inlocuitor si a zis ca pot lua axitromicina,mult mai ieftin ,doar ca sunt firme diferite.
simo te , bine ca te odihnesti.
carmen_marieta iti urex de pe acum multa bafta si sa dea DD sa nu trebuiasca cezariana sau sa iti provoace nasterea, sa vina natural.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

hai ca am scris repede si a iesit varza, vroiam sa zic ca beb se intoarce pana la 34-35sapt si inlocuitorul azitroxului este azitromicina.

carmen
34+ cu Andrei

Mergi la inceput