Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)
Raspunsuri - Pagina 7
lorena_86 spune:
mika
este posibil sa apara reactii incrucisate......hcg cu lh-ul? pe prospectul testelor mele nu scria ca pot aparea reactii incrucisate dar daca tu zici...te cred
bella eu ma rog sa fie asa si sa i bebe
vai ce surpriza o sa le faci "prietenilor"
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ankcta spune:
Monique bine ai venit si stationare cat mai scurta pe la noi!
Bella nu te mai stresa!
Lore sa te faci bine rpd, multa multa sanatate!
Nerama, Mikdo tin pumnii sa fie implantare!
Haideti fetelor cu vestile bune!!!
toate fetele
Ancuta , in curand
lorena_86 spune:
gaby.....vine si la noi zapada
ai trimis-o tu....ca vine dinspre vest
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 mika este posibil sa apara reactii incrucisate......hcg cu lh-ul? pe prospectul testelor mele nu scria ca pot aparea reactii incrucisate dar daca tu zici...te cred bella eu ma rog sa fie asa si sa i bebe vai ce surpriza o sa le faci "prietenilor" Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
iti dai seama...numai ca daca vrea Bunul Dumnezeu sa fiu gravi eu nu o sa zic la nimeni cel putin 3-4 luni
oricum va zic sigur ca nu sunt ca nu e prima luna cand imi intarzie atat de mult menstra. mai nasol e ca imi simt sanii putin umflati si usor dureroase sfarcurile,dar doar la palpare da asta poate sa fie clar un semn ca trb sa imi vina menstra
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
fetelor nu mai chemati si voi zapada...lasa sa ninga de craciun ca acu ne blocheaza drumurile,nu merg masinile bine,trb sa stai dim sa dezapezesti masina, e frig,frig.
aspiranta la bebik
ankcta spune:
Mai Lore da chiar k esti optimista! in ceea ce priveste zapada. La noi ink nici un semn , dar dak u zici
Gaby ce frumos! 30 cm zapadaa....
Ancuta , in curand
lorena_86 spune:
bella....mi-e la prima sarcina mi-a iesit testul pozitiv la 9 zile de intarziere....la un cliclu normal de 28 z
asa ca poate e si la tine bebe
si testul de sambata nu are nici o relevanta....pana nu vezi rosu nu se pune
beta se dubleaza o data la doua zile asa ca daca a fost mica a avut timp sa creasca suficient cat sa fie detectata in urina
tin pumnii
hai sa fac putina galagie sa te mai incurajez putin
HAI BELLA
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 bella....mi-e la prima sarcina mi-a iesit testul pozitiv la 9 zile de intarziere....la un cliclu normal de 28 z asa ca poate e si la tine bebe si testul de sambata nu are nici o relevanta....pana nu vezi rosu nu se pune beta se dubleaza o data la doua zile asa ca daca a fost mica a avut timp sa creasca suficient cat sa fie detectata in urina tin pumnii hai sa fac putina galagie sa te mai incurajez putin HAI BELLA Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
galagie facem cand vine cineva cu II liniute acus e prea devreme mai ales ca eu nu ma simt gravi. i-am zis sotului sa imi ia 2 teste...mai fac unu maine dim.mi-as fi facut o beta da mi-e lene sa ma duc pana la medlife
eu sure check-ul l-am facut in z 29 da la mine e aiurea cu zilele astea ca ultima data mi-a venit la peste 40 de z asa ca si eu cred ca l-am facut prea rpd.
pe mine ma mai enerveaza un lucru, dupa ce aveam o luna in care imi venea foarte tarziu...de ex la peste 40 de zile cum a fost luna trecuta ...urm luna imi venea fix la 28 sau max 30. si acu e deja z34.
hai ca iar visez cu ochii deschisi
aspiranta la bebik
lorena_86 spune:
anckuta uite aici
www.meteo.ro/vremea/5/starea-vremii-in-Constanta.html" target="_blank">ninge
eu sunt acasa si ma uit la televizor si toti vb de cod galben de zapazi in toata tara
la noapte ninge si in bucuresti
ankcta spune:
Doamne ajuta sa fie si la Bella II! Pai atunci hai cu testul si cu k dupa aceea urmam noi
Ancuta , in curand