Aspirante optimiste !!!> 20 ani (613)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

iar a luat-o forumu razna
mi-a aparut raspunsu inaintea intrebarii

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 20 zile pana la marea intalnire

Credeam k nu vad eu bine

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

bella, ce faci? te-ai trezit? ai facut testul? Hai cu II

fetele v-am spus aseara ca nu il fac ca mi-am calc pe un site cand trb sa vina si mi-a dat ca zi azi. asa ca poate il fac sambata daca nu imi vine pana atunci

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Stai linistita ca nu-ti vine decat mosul cu multe multe bucurii. Eu sunt in urma ta, deci mergem la aceeasi odisee!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

bella, ce faci? te-ai trezit? ai facut testul? Hai cu II

fetele v-am spus aseara ca nu il fac ca mi-am calc pe un site cand trb sa vina si mi-a dat ca zi azi. asa ca poate il fac sambata daca nu imi vine pana atunci

aspiranta la bebik

Stai linistita ca nu-ti vine decat mosul cu multe multe bucurii. Eu sunt in urma ta, deci mergem la aceeasi odisee!

Ancuta , in curand

tu ai ceva semne? eu ma rog macar daca nu e sa fiu gravi macar sa imi vina rpd sa pot face hsg-ul ca sa raman si eu in ianuarie

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimi' fetele,

am facut si eu aseara un test :))))))
un test barza - negativ evident, dar ieri eram in ziua 21 - numaic a o luasem razna putin si aveam nevoie de o palma sa ma readuca cu picioarele pe pamant,
evident ca m-am necajit...dar aia e...
mai am un clear blue -dar pe ala il pastrez pentru ocazii speciale

la mine TB vad ca se mentine de ieri la 37, crescuta fiind de la un 36.7 C definitoriu pe o lunga durata dupa ovulatie,
insa...nu-mi fac griji, are timp sa scada, pe 12 ar trebui sa ma trezesc cu uratii nesuferiti,

in schimb am niste dureri de burta nasparloase de doua seri, doar dupa ce ma bag in pat, vreo jumatate de ora, dupa care trec

whatever, sotul a inceput tratamentul si probabil mai degraba la urmatoarea ovulatie voi avea emotii de cavaleri mai iuti, mai focusatzi si mai putin betivi :)

va pup si sunt aici, va citesc cu drag pe toate,
Va multumesc pentru primire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor
ma simt ingrozitor de rau, nu am dormi toata noaptea
pe la 12 noaptea cautam cu sotul o farmacie non stop
e o gripa foarte severa

ralu, draga, ce putin mai ai.....nastere usoara de pe acum ca nu se stie daca mai ai timp sa ne anunti tu marele moment.....te pup

bella nu stiu cum de ai rabdarea asta.....si mai ales ca ai 3 teste....si daca e bebe ar iesi ceva acolo.....sunt sigura
hai poate ne faci o surpriza frumoasa....asta cand ve fi tu pregatita.....noi tinem pumnii.....dar vezi tu sa nu fii chiar pe bune la ovulatie si de aia sa nu fi ramas pana acum....tu oaricum presteaza ca nu strica

fetelor pupacesc pe toata lumea...ma intorc in pat ca mie asa de rau

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

neatza fetelor
ma simt ingrozitor de rau, nu am dormi toata noaptea
pe la 12 noaptea cautam cu sotul o farmacie non stop
e o gripa foarte severa

ralu, draga, ce putin mai ai.....nastere usoara de pe acum ca nu se stie daca mai ai timp sa ne anunti tu marele moment.....te pup

bella nu stiu cum de ai rabdarea asta.....si mai ales ca ai 3 teste....si daca e bebe ar iesi ceva acolo.....sunt sigura
hai poate ne faci o surpriza frumoasa....asta cand ve fi tu pregatita.....noi tinem pumnii.....dar vezi tu sa nu fii chiar pe bune la ovulatie si de aia sa nu fi ramas pana acum....tu oaricum presteaza ca nu strica

fetelor pupacesc pe toata lumea...ma intorc in pat ca mie asa de rau

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

am prestat ieri si am stat si in pat dupa vreo 20 de min cred

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Buna dimineata fetelor.
Bella eu iti tin pumnii si ma rog sa fie bebe.Poate nu mai vin uratii.
Bebelu mai e un pic ce bucurie.....sa fiti sanatosi si sarcina usoara.
Lori insanatosire grabinica
Anckta, Didi, Camcris si toate fetele si sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimi' fetele,

am facut si eu aseara un test :))))))
un test barza - negativ evident, dar ieri eram in ziua 21 - numaic a o luasem razna putin si aveam nevoie de o palma sa ma readuca cu picioarele pe pamant,
evident ca m-am necajit...dar aia e...
mai am un clear blue -dar pe ala il pastrez pentru ocazii speciale

la mine TB vad ca se mentine de ieri la 37, crescuta fiind de la un 36.7 C definitoriu pe o lunga durata dupa ovulatie,
insa...nu-mi fac griji, are timp sa scada, pe 12 ar trebui sa ma trezesc cu uratii nesuferiti,

in schimb am niste dureri de burta nasparloase de doua seri, doar dupa ce ma bag in pat, vreo jumatate de ora, dupa care trec

whatever, sotul a inceput tratamentul si probabil mai degraba la urmatoarea ovulatie voi avea emotii de cavaleri mai iuti, mai focusatzi si mai putin betivi :)

va pup si sunt aici, va citesc cu drag pe toate,
Va multumesc pentru primire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bella stai linistita, cand vrei tu atunci faci testul noi suntem pregatite de sarbatoare
bebelu ce putin mai ai sa vezi minunea
didi sigur ne vedem la dr. ca altfel nu am putut
lorena_86 i-mi pare rau ca ai o stare atat de rea, hai ca-i bine ca poti sta acasa linistita, incerca sa bei multe ceaiuri cu miere si lamaie

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorena sanatate muuuultaaaa
stai linistita k la cate nr de tel am de pe aici, sigur aflati ce si cum
oriucm am zis k o sa selectez toata lista din tel cand dau mesaj, sa fiu sigura k nu ratez p nimeni. dupa sa se supere k nu am anuntat

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 36+ cu Natalia Maria

AMR 20 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput