Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Am testat si noi sucul de portocala si cu siguranta nu ne place

M-am mai amuzat si cu testarea www.youtube.com/watch?v=Oo3Dgy1yI3k" target="_blank">lamaiei pe mai multi copilasi

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

ce se stramba Bianca

f comic filmul cu copii

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, eu am asa o stare de nasoala, ca n-am chef de nimic... asa ca va tot citesc, dar n-am chef de scris... adica nu mi-e rau, nu-s racita, nici obosita... ma apuc sa-mi aranjez hainele prin dulap ca e dezastru, Isa e in patut in fundic, se tot rastoarna oe burta si rade ca ii place!! asa ca am companie placuta... o zi buna va doresc!!

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

ce activitate ingrata sa asezi hainele in dulap, mie nu imi place deloc

ce mare e Isa!!! mi-o imaginez cum sta in fundut, se rastoarna pe buritca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fete,sa va zic una tare: M-A PARASIT BONA!!!
s-a dat lovita,ca e bolnava,ca a racit,dar de fapt acum i-au revenit vartejurile,etc...ma rog...ceva vrajeala..acum vreo 2 sapt tot batea apropouri ca nu se astepta sa fie asa greu cu gemeni etc...si ieri mi-a spsu(ca nu venise de luni oricum)ca nu stie daca mai poate sa vina ca are vartejuri si sa nu scape vreun copil etc....super tare!!!
dar sotul meu cel descurcaret la din astea,s-a speriat si aseara la 10 mi-a facut rost de o bona!!io ca nu ca nu-mi trebe pe oricine ca trebuie sa testez 50 de bone intai nu asa....si acum am o noua tanti de la 10,sa vedem cum e cu ea

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

ff tare cu bona; sa stii ca sunt putine care accepta sa stea cu gemeni
si intr-adevar s-ar putea programul sa fie putin cam lung pentru ele, daca zici ca stau pana seara la 22

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

pai denisa, de la 10 la 22...cred si eu ca ii era greu la tanti.
mult noroc cu bona cea noua!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

nuuu,era de la 14 la 10
asta a venit la 10 sta pana la 6 azi si maine ca e in proba,asa am chemat-o!!!ei 12 ore nu se poate!!ce-i mult ii abuz

acu vad programul , pai e bine

asta e cu bonele, se intampla, nu ai ce face; sa speram ca asta e mai ok si mai perseverenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Noi iesim la plimbaceala, cand ne intoarcem ma uit si la poze.

Racusorule, mami, dar voi cand incepeti diversificarea? Poate ca a venit si vremea dintisorilor la voi, de unde si maraiala .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

cred ca din weekend. eu nu am citit foarte foarte mult, am zis ca invat din mers si mai intai vreau sa aud parerea pediatrei. ea ne=a zis sa asteptam pana la 6 luni si eu cred ca am facut bine, andrei a luat foarte bine in greutate luna de luna, acum are 8 kg, deci 500 grame, are timp piticania o viata sa manance dar laptic de la mami doar acum! chiar si cu completarea de seara

maine vine pediatra pentru vaccin, control si...vorbim de diversificare. va zic eu ce si cum maine

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
LA MULTI ANI PUI DRAGI!!!!MI-AU DAT LACRIMILE CAND AM VAZUT CUM TRECE TIMPUL SI CA AZI E MARE SARBATOARE IN DELFINARIU,DELFINASUL SEF FACE 6 LUNI,PRIMUL PRAG IMPORTANT DIN VIATA!!!
sa-ti fie drumul vietii presarat numai cu bucurii,sanatate,cu oameni buni,frumosi,si de valoare.Sa fii istet,sa-ti bucuri parintii,sa nu uiti ca ai o singura viata si trebuie sa ti-o faci frumoasa...si noi mai punem o vorba buna sa aiba grija de tine ingerasul pazitor mereu!!!!
De fapt acelasi lucru doresc tuturor delfinasilor nostri!!!!!

multumim mult iubita!!! sanatate multa la puii tai si sa gasiti intelepciune sa treceti cu bine peste toate

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Acum am vazut si eu ca vine zapada. Mie imi place mult iarna si zapada, adica imi placeau, acum innebunesc cand tb sa imbrac copilul . Dar cum ies eu cu caruciorul pe zapada? Se poate?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

poze luna 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fete dragi, multumim frumos de urari... sunteti niste dragute...sa dea Domnul sa fim sanatosi cu totii, ca asta e cel mai de pret lucru...

eu am fost cu treaba in oras, mai cu pregatiri, m-am si tuns...de vopsit cred ca nu mai apuc acum, vedem...

asa...pe Eric l-am trezit la 9, ca trebuia sa plec in oras asa ca era cam buimac...s-a bucurat de cadouri, insa n-am reusit sa le testam pe toate... a primit un laptop cu karaoke din partea noastra si un set de tobe si un banc cu scule de la bunici...iar dupa masa vin si ceilalti bunici, cumnatul cu sotia si frate-mio cu sotia... asa ca va dati seama...iar sambata party!!! cu 10 copilasi si parintii aferenti... el deja intreaba pe toti ce cadouri i-au adus...s-a invatat domnu' cu cadourile luna asta...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Tina, Rodi, CArla, Paula, Ochidut, Bamboletta, Michelle, Cris, Ilinca

multumim de aprecieri

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTE LUNITE PRIM SOLISTULUI DELFINAS ANDREI, CARE A SCOS PRIMUL 'OAAAAAAAA' DIN VIATA LUI ACU 6 LUNI SI CARE A DAT STARTUL CELEI MAI FRUMOASE ETAPE DIN VIATA NOASTRA!

carmen, ochidut, dragelor...ce-mi place de voi... cum v-ati facut voi planurile de diversificare...cum sunteti la zi cu informatiile...mai greu e cu practica... si aici ma incadrez si eu, din pacate...parca ma vad pe mine cu Eric, cu ceva vreme in urma...am citit mult, m-am interesat, am facut totul ca la carte...si degeaba...ca multe mi s-au dat peste cap, si practica m-a invatat ca nu tot ce merge la un copil se potriveste si la altul... am ajuns sa-i dau banana cu piept de pui (ca-i placea mult banana si carnea ba)...si multe alte combinatii dar mai bine nu vi le mai insir... cred ca rabdarea si nervii de otel sunt cheia...si perseverenta... nu vrea azi ceva, ii dai maine, sau peste 3 zile sau o saptamana...noi trebuie sa ne mulam dupa ei si nu invers...ca degeaba planificam meniuri zilnice daca ei intorc nasu, scuipa afara sau nici macar nu deschid gura...

uffffffff, e greu...de-asta nu sunt asa nerabdatoare sa incepem...dar cine stie, paote o sa am noroc de un mancacios de data asta...macar acum... pot spera cel putin, nu?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput